>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

STARTBET EURO ZA REJESTRACJE

Status
Zamknięty.
bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oczywiscie 5 Euro za rejestracje nie wpisalem w tytule i nazwa firmy STARBET sorki za pomylke w nazwie, ta promocja trwala ostatnio kilka godzin ale zabrali ja , a teraz jest pod tym nickiem co podalem powodzenia

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mi tam to zas nie dziala :/ ale mam 5E od tomy space&#39;a

P 0

padilo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Działa wszystko OK !!!!!!!!! Pieknie 5euro ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam problem.dostalem e-maila z bonem i wpisalem go podczas rejstracji.chcem sie zalogowac pod haslem ktore podalem przy rejstracji a tam cos pisze ze chyba trzeba jakis pin wpisac ktory mial przyjsc na meila a nic nie dostalem.

S 0

szwedu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Musiał przyjść do Ciebie mail z aktywacją konta,albo przyjdzie więc jak przyjdzie to wejdz w niego i tam będzie link do aktywacji konta (jak już naciśniesz na tego linka to będzie po lewej stronie aktywacja konta).

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a wy dlugo czekaliscie na takiego linka.dla mnie to dziwne bo zawsze podczas rejstracji linki aktywacyjne przychodza od razu.

S 0

szwedu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
a jak tam jest z obrotem? trzeba 3X, ale jak całością sumy czy tak jak np. w BAH że musze z 5 ojro zrobić 15? z góry Dzięki ????

S 0

szwedu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
mnie przyszedł po ok. 30sek no góra do minuty ale może przyjść zaraz albo już przyszedł sprawdz.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jak tam jest z obrotem? trzeba 3X, ale jak całością sumy czy tak jak np. w &lt;u&gt;BAH&lt;/u&gt; że musze z 5 ojro zrobić 15? z góry Dzięki ????

nie musisz zrobic 15 euro masz tylko postawic łącznie za sumę 15 Euro ,a co ci zostanie na plusie to twoje, mozesz zarobic wiecej , a mozesz starcic nawet te 5 euro ????

S 0

szwedu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
a czy tam da sie puszczać tylko single? bo jak np. nacisne na system to sie nie da puścić :?

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Już się chyba skończyła promocja albo trzeba dłużej poczekać. Bo czekam już z 10 minut i nic :/

antykac 0

antykac

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wpisałem zły mail i drugi raz niemoge wpisać ;/ wyświetla to sie wam ciągle ?

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Już się chyba skończyła promocja albo trzeba dłużej poczekać. Bo czekam już z 10 minut i nic :/

Promocja trawa nadal ........ cos zle poklikałes chyba..

Status
Zamknięty.