>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Sportingbet - Wpłata/Wypłata pieniędzy

R 0

reversail

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leczna
Ehh ja wpłaciłem przelewem wczoraj wieczorkiem i jeszcze nie doszło coś długo trzeba czekać;(

snakers 0

snakers

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Jeżeli nie mam swojego konta bankowego to moge podać dane do wypłaty na konto np. ojca albo brata?

V 13

veerdi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy jest mozliwosc wyplaty pieniedzy z konta SB na konto bankowo o innych danych niz zarejestrowanych na koncie SB?

V 0

viron

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Czy żeby wYpłacać na konto w moneybookers trzeba coś ustawiać? Ponieważ w gdy chce wypłacić mam dostępny tylko zwykły przelew.
@Edit
Proszę skasować postać, poszukałem, znalazłem, trzeba było wpłacić przez MB eh... ????

forin 450

forin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pierwszy raz robie wypłate od nich i już czekam 26h na wyplate na moneybookers ⛔

S 2

sid07

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wygrałem w pewnym konkursie kasę na Sportingbet. Podałem jedynie numer ID konta i kasę miałem po kilku dniach na koncie. W historii konta widnieje notka &quot;Bank Transfer Deposit (Envoy)&quot; czyli tak, jakbym dokonał depozytu przelewem bankowym. Czy jest możliwe, że to organizator konkursu po prostu wpłacił kasę? Niby u większości buków trzeba wpłacać z konta o tych samych danych, ale może w sportingbet jest inaczej?
Trochę tą nagrodą pograłem i część kasy wypłaciłem na konto. Żaden e-mail potwierdzający wypłatę nie przyszedł, w historii konta pojawiła się tylko notka &quot;Bank Transfer Withdrawal Request (Envoy)&quot;. Nie żądali ode mnie nawet weryfikacji konta. Nie mam pojęcia, czy kasa jest już na koncie u mnie, bo wyciąg z banku dostanę dopiero na początku miesiąca. Podejrzewam, że jeszcze nie wypłacili. Czy w ogóle wypłacą? Czy da się wypłacić kasę bez jakiejkolwiek wcześniejszej wpłaty do nich? trochę o tym nie pomyślałem i zleciłem już wypłatę i nie wiem, czy pieniądze dojdą.

W 4

wiesiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy wplacona kase trzeba obrocic zeby moc wyplacic ? pytam glownie dlatego gdyz sa tam co tydzien darmowe zaklady.. max 4 freebety po 150 zl..za info z gory dzieki

D 5

dami21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kamienna Góra - najpiekniejsze miasto !
Nie macie opóźnień na wypłatę na kartę zleciłem w czwartek i czekam do tej pory ... zawsze maks 2 dni robocze . Z kąd te rozbieżność przelew na kartę przychodzi nawet tego samego dnia ...:/// w bet365 i też idzie z GB

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy wplacona kase trzeba obrocic zeby moc wyplacic ? pytam glownie dlatego gdyz sa tam co tydzien darmowe zaklady.. max 4 freebety po 150 zl..za info z gory dzieki
Ja gram na Sportingbet od kilku tygodni i tylko raz dostałem free beta w wysokości około 20zł.