>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Sportingbet - Wpłata/Wypłata pieniędzy

G 0

grzesiex88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sportingbet wypłata na konto
Witam mam takie małe pytanie zleciłem wypłatę na konto bankowe i od dwóch dni w transakcjach mam taki status wypłaty Bank Transfer Withdrawal Request (Envoy) moze mi ktos powiedziec czy zatwierdzili wypłate itp?? o co wogóle tam chodzi

Dodatkowo zapytam po ilu dniach dostaliscie wyplate na konto bankowe ? Mam konto w ing

L 51

legionista880

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jelonki
wplacilem 1999 zrobilem obrot dostalem freebety , jeszcze zostal ostatni ktory dostane za 2 dni krotko mowiac buk wporzadku jakby ktos chcial robic jeszcze ta promocje to niech sie nie boi

rudykris 0

rudykris

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypłata
Siemanko , mam pytanie , chciałbym wypłacić kasę w sportingbet.Ile wynosi w końcu ta minimalna wypłata , bo w zleceniu przelewu pisze 10 zł , a w możliwościach wypłaty 80 zł i jeszcze jedna rzecz , zlecam wypłatę wszystko ładnie uzupełniam , wpisuje hasło i zatwierdzam , ku mojemu zdziwieniu wyskakuje &quot;błędne hasło&quot; . Wpisuje takie hasło jak przy logowaniu, jakie powinno się wpisywać , innego nie posiadam :grin:. Pozdrawiam

zlatek 0

zlatek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Jeśli wypłacasz na konto bankowe to na pewno jest bramka minimalna - 80 zł, mniej nie wypłacisz.
Ja za to mam inne pytanie, chwilowo nie mogę korzystać z konta bankowego, próbował ktos wypłacać czekiem, jak długo trwa taka transakcja?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jaka metoda wpłaty? Zwykły przelew? Nie ma szans... jutro lub pojutrze dojdzie.

bulaa 20

bulaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Panowie, orientujecie sie czy SB ma jakieś godziny ksiegowania?
Wpłaciłem przed 19 przelewem wewnętrznym BZWBK i zastanawiam się czy jest szansa, żeby jeszcze dzisiaj coś zagrac.
E:Już nieaktualne.Własnie doszło;)

M 0

mkestragar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co nalezy wpisac przy wyplacie na konto w rubryce oddział jezeli inteligo nie posiada oddialu to wpisac Warszawa?

M 0

mkestragar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie możliwe że w warszawie nie ma odziału ???? ale mozesz wpisać samo miasto to też powinno wystarczyć
chodzi o to ze inteligo nie posiada oddzialow ;p jest tylko adres w Warszawie, wiec jezeli wpisze w pole oddzial: Warszawa to chyba bedzie ok, wazny przeciez jest tylko numer konta

madmax22 46

madmax22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam. Nie orientuje się ktoś ile wynosi prowizja za przelew złożony bezpośrednio w banku BPH? Nie elektroniczny tylko w placówce banku.
E: Lub z BZWBK.

marasking 63

marasking

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wie ktoś czy SB robi wypłatę na MB zleconą o godz 13 w ten sam dzień ??

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Na 99% kase będziesz miał dopiero jutro, ja zazwyczaj mam równo po 24h, heh.

G 2

gonliss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak sportingbet stoi z większymi wypłatami, np. 40000zł? Robią jakieś kłopoty, czy normalnie?

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jeśli mam konto w mBanku to jaką należy wpisać nazwę banku przy poleceniu wypłaty?

favago 69

favago

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wschód
Jeśli mam konto w mBanku to jaką należy wpisać nazwę banku przy poleceniu wypłaty?

mBank (pełna nazwa: &quot;mBank, Bankowość Detaliczna BRE Banku SA&quot;), ale wystarczy chyba po prostu: mBank.

Pozdrawiam ;)