>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info SPAM - wpisujecie tutaj kto spamuje

B 50

bukowina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tym komentarzu #7834
wezwałem niejakiego bukowina (mogę Cię nawet odmienić - będzie poprawnie po polsku: bukowinę), do usunięcia z jego forumowej sygnatury, nazwy mojego loginu.
Nie zastosował się do tego, proszę zatem o usunięcie z sygnatury tego usera, mojego loginu tj. Yar000.
User bukowina być może nie jest świadom, że &quot;nazwa użytkownika podlega ochronie prawnej na takiej podstawie, na jakiej ochronie podlega nazwisko, pseudonim [...]&quot;.

bukowina, piszę to w tym miejscu, ponieważ nie rozumiesz kiedy się do Ciebie mówi wprost.
Większych bzdur daaawno nie czytałem. Ale widzę, że i tak moder usunął Twój login z sygnatury.
Podstawowa sprawa: to, że w art. 23 par. 1 kodeksu cywilnego pada słowo &quot;nazwisko&quot; (generalnie można powiedzieć, że &quot;dobra osobiste człowieka, w szczególności nazwisko pozostają pod ochroną prawa cywilnego&quot;), nie oznacza, iżby niedozwolone było używanie tego nazwiska w sposób, jaki jest normalnie przyjęty w cywilizowanym społeczeństwie, tj. dla celów związanych z identyfikacją jakiejś osoby.
I do tego używam Twojego loginu. Do identyfikacji Twojej osoby. Nie ma tu nic niezgodnego, w przeciwieństwie do Ciebie, kiedy używasz &quot;epitetów&quot; osobowych. I Ciebie na forum nazywają &quot;znawcą prawa&quot;? Chyba tylko Twojego, na własne potrzeby.

P 164

piecosiem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Police
witam, chcialbym doniesc aby ktos zrobic porzadek w dziale z typami na zywo, od jakiegos czasu robi sie tam straszny syf, jakies durne przepychanki miedzy ludzmi i niepotrzebne dyskusje
pozdrawiam

L 124

lemko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spam usera @ŁowcaDebili, w temacie o ustawie hazardowej.
Nie nauczyli go chyba pisać, bo pisze tylko Oooj.
Teraz dołączył się @bukowina do kółka wzajemnej adoracji.
Dobrze, że znalazłem opcję ignorowania użytkowników - chętnie przetestuję.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Spójrz na ich datę, nie wpływają na przebieg tematu i w tym momencie Ty spamujesz.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
viren +1 Punkty
L 124

lemko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tam były wyzwiska wobec @czymoch106, @Yar000 i mnie. (mam nadzieję, że można to jeszcze zobaczyć, bo buks65 na 100% może)
Poza tym dostałem taką prywatną wiadomość od @buks65:
&quot;Niezły z ciebie ........ Wpisz co chcesz. W temacie forBet zachęcasz do dyskusji, a za plecami w temacie SPAM zachowujesz się jak KONFIDENT i donosisz na wpisy, które czytałeś i doskonale wiesz co w nich było i dlaczego teraz jest pa pa. Brzydzę się tobą i oby jak najmniej takich jak ty w moim życiu. PRZESTAŃ SPAMOWAĆ. pa pa&quot;
(mam print screena jakby coś)
W tamtych wpisach było wyzywanie od konfidentów i tak dalej wobec osób, które informowały o łamaniu prawa przez firmę Star-Typ Sport.
Dlatego do usera @buks65 przykleiła się łatka obrońcy STS-u.
Wtedy nie informowaliśmy o tym w dziale SPAM, ponieważ przykleiłaby się do nas łatka konfidenta wobec nas na forum (że niby donosimy na innych użytkowników).
Z racji tego, że użytkownik @buks65 nie ma kogo hejtować na forum, wybrał sobie mnie na cel i każdy post który da się zaatakować atakuje.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
W prywatne wiadomości nie ingerujemy, jak sama nazwa wskazuje.
Dam Ci dobrą radę i dodaj do listy ignorowanych tego użytkownika.

prezes96 5,6K

prezes96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z Polski
Panowie no tak być nie będzie jak mówił F.Kiepski... DawidBarca dodał swój monolog w dziale siatkarskim na IO, wyzywa i leci po kolei z naszymi kadrowiczami od buraków, kmiotów, od zer wyzywa Lozano... Nosz karwasz twarz, a jak ja zwróciłem mu uwagę, to oczywiście mój post usunięto, a jego nadal wisi... Dramat kuźwa jak to mówił Stonoga...

A 238

atr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chodzi o mecz Legii to mogę się mylić bo nie śledzę Extraklasy i nie wiem na jakim poziomie jest Zagłębie, ale wydaje mi się, że to jest niemożliwe żeby Legia kolejny raz nie wygrała.

Takie wiadomości typu &quot;nie mam pojęcia ale się wypowiem&quot; są cały czas na forum a mój post z Dyskusje o Ekstraklasie... został z jakiegoś powodu usunięty mimo że wiem o czym pisze....

Polska - granice absurdu

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0