>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info SPAM - wpisujecie tutaj kto spamuje

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Spod ustawy hazardowej
jakiś botek,
koller26

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Vader// BAN

Myśle, że warto zajrzeć

rozsyła pw, wtrące iż nie mam nawet jednego posta w opisywanym przez niego dziale ;)

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
mala prosba
witam mam mala prosbe potrzebuje 12zł na wyplate z buka oddaje z % do 6 h mozemy uzgodnic nawet wysokosc oddania pzdr

gremlin5

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Są osoby które pomagają w obstawianiu i biorą za to pieniądze... np za podawanie typów które warto obstawić bez żadnych większych strat a z wysokim możliwym zyskiem... ja osobiście się tym zajmuje i mam skuteczność w ciągu miesiąca 18 dni mam trafione typy czasami się zdarza żę przez około 25 dni bez pomyłki ???? ale jak to bywa w hazardzie nie ma pewniaków są tylko FAWORYCI jeśli kogoś interesuje pomoc proszę pisać na PV

Dział dla początkujących &gt; Szybkie odbicie kasy

Chyba trochę zagina regulamin koleś. Napisał jedynego posta w dodatku takiego który śmierdzi autopromocją :razz:

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
basen
Rozsyła PW o temacie &quot;fix&quot;, w którym wkleja link do jakiegoś badziewia.

ted // ok dzieki

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wiem już otrzymał ostrzeżenie za to. Post zostanie usunięty w ciągu paru minut.
Pozdrawiam.

P 0

pansilver

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Odpowie mi ktoś z moderatorów na pytanie. Dlaczego nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości ?? Nie mam teraz nawet takiej opcji i nie mogę wysłać PM nawet do admina

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Masz zablokowaną możliwość wysyłania prywatnych wiadomości i żadna ilość postów Ci nie pomoże w odblokowaniu. Twoje działania sugerują nieczyste intencje, dlatego zastosowaliśmy środki zapobiegawcze.
Pozdrawiam