Daję głowę, że nawet wpadłeś na to, że ktoś może nie być z Polski.
Ten gość nie spamuje, tylko jest z Włoch po prostu, rozumie po naszemu, ale nie umie pisać za bardzo.
Już nie mówię o pisaniu, żeby usunąć Ci posty, bo takie prośby to do moderatora działu na PW.
Widzę, że z nudów nie ma cie się już żywcem o co czepiać tylko o takie głupoty. Możliwe , że mieszka za granicą i jest tak jak mówicie a możliwe że nie.
A takie wiad to do mnie na PW bo sami zaśmiecacie ten temat niepotrzebnie wielmożni moderatorzy.
A jeżeli temat ma byc założony w sposób tak niechlujny i macie tylko ulegać dlatego , że to cudzoziemiec to proszę bardzo . Nie mnie o tym decydować. Miałem styczność z wieloma podobnymi postami tego dlatego jestem wyczulony na takie rzeczy a nie dlatego , że na siłę szukam czegoś żeby się przyczepić. Może jestem przewrażliwiony na tym punkcie ale to nie znaczy , że od razu musicie tak mi odpowiadać a poza tym ja nie mam informacji o userze , że Telecom Italia mu dostarcza internet więc skąd miałem niby wiedzieć, że to jednak cudzoziemiec. Wy też wykażcie trochę zrozumienia :]