Na PW, 10znakówJak zdobyć 100 zł na moneybokers?
Jak zostać Ekspertem na forach międzynarodowej marki TZ :XXX
Chcesz mieć dostęp do skutecznych typów naszych Skandynawskich Ekspertów?
To wszystko na
Światowa jakość zakładów!
dostałem coś takiego na pw.Witam
Mam do zaoferowania typy bukmacherskie. Od 2 lat jestem na plusie (Około 700-800 zł miesięcznie)
Na początek proponuje typy przez 2 tygodnie na próbę ZA DARMO, potem koszt miesięczny to jedyne 50zł.
Jeśli jesteś zainteresowany typami na próbę, wyślij smsem swój e-mail na numer xxxxxxxxxxx
Zadasz sobie pewnie pytanie dlaczego chce pieniędzy za coś co przynosi duże zyski; przecież mógłbym
zwiększyć stawki; otóż nie; jak już pewnie wiesz każdy kto wygrywa u buka internetowego ma założone
limity. Tak jest też u mnie'
Nic nie tracisz
wyślij sms-em lub poprzez to FORUM swój e-mail a otrzymasz 2 tygodnie typów na próbę.
Pozdrawiam
teknoboy
Wysłane na PW.Witam
Zapraszam na moje forum:
Aktualnie forum rośnie, ma dopiero lekko ponad 90 użytkowników. Posiadamy bardzo ciekawych informatorów, którzy jak dotąd w swoim dziale dali zarobić naszym użytkownikóm aż 66,81j w 5 DNI podając swoje selekcje za darmo. Pracujemy nad nowymi źródłami, którzy przesyłali by nam jeszcze więcej ciekawych informacji, których nie znajdziecie na otwartych forach. Jeżeli jesteś zainteresowany - Zapraszam gorąco, tym bardziej, że darmowe typy będą pojawiać się do niedzieli włącznie, abyście zobaczyli, że dzięki nam można sporo zarobić !
Na dzis mod / informator użytkownik Sobota podał swoje super typy!
POLECAM I POZDRAWIAM