>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info SPAM - wpisujecie tutaj kto spamuje

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://img191.imageshack.us/img191/3413/rhfsf.jpg
nie wiem jak to traktować :| post wysłany dosyć dawno, ale widzę że Typer coś więcej kombinuje.

trochę przypomnienia:
4. NIGDY nie przelewajcie nieznajomemu choćby 1 pln na konto. Nigdy bowiem nie wiecie na czyje konto wpłacacie i czy osoba z którą rozmawiacie jest jego właścicielem!
Jak widzicie nawet taki przelew jest niebezpieczny bo jest wykorzystywany jako weryfikacja ! Jak juz robicie przelewy to macie tam pole &quot;tytuł&quot;. W razie niepewności wystarczy w nim opisac cel takiego przelewu, np &quot;Marku, tak jak prosiłeś przesyłam ci 1 pln który brakował ci do kupienia książki&quot;. Wtedy jest pewność iz taki przelew nie zostanie wykorzystany jako weryfikacja oszusta.
5. NIDGY nie wierzcie jak ktoś mówi - &quot;na Twoje konto wpłynął omyłkowy przelew który miał iść do mnie. Prześlij pieniądze które ci wpływały, na moje konto&quot;.
Jeśli dostajecie obcy przelew i przesyłacie go dalej to wasze konto może być użyte jako konto tranzytowe. Ofiara wam wpłaca pieniądze w wy je przesyłacie do oszusta. Wszystkie podejrzenia i wina spadnie na was!

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Do tego co wyzej napisal wklejam dzisiejsza rozmowe ktora oczywiscie zaraz usunal. Jak dla mnie temu panu nalezy sie BANIAK

TUTAJ

yarson 0

yarson

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ksiestwo Lowickie

sodzikksc 131

sodzikksc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kazimierza Wielka
marek1986
Oczekuje na aktywację

zaproszenie
zapraszam na forumm z typami bukmacherkimi w miesiacu czerwcu zysk okolo +80j naprawde warto www.dobreinfo.*******.pl

luniu 20

luniu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WSCB
Manny

Cześć,

Jestem administratorem i jednym z głównych twórców serwisu xxx.pl. To serwis z najbardziej profesjonalnymi artykułami na temat bukmacherki w sieci.

Naszym celem jest indywidualna pomoc każdemu użytkownikowi. Analizujemy systemy, które stosujesz i przedstawimy Ci najlepszą możliwą strategię dla Ciebie w zależności od Twoich oczekiwań i budżetu.

A teraz najlepsze - w najbliższym czasie z uwagi na rozpoczynanie pracy naszego portalu te usługi oferujemy zupełnie za darmo. Po prostu zarejestruj się na naszym forum, xxx.pl odwiedź sekcję support i zadawaj pytania.

Przeanalizujemy każdą strategię i jeśli będzie niesatysfakcjonująca - przedstawimy lepszą!

Daj sobie szansę! Przecież nic Cię to nie kosztuje

Zapraszamy Cię do rejestracji na forum xxxx.pl gdzie w sekcji &quot;support&quot; możesz przesdtawić swoją sytuację bukmacherską do przenalizowania.

Serdecznie pozdrawiam
xxxx.pl

izajasza53 266

izajasza53

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeśli chcecie ograniczyć spam. To proponuję zrobić limit na zakaz pisania nowych postów (np. dopiero od 50-100posta) użytkowników do najpopularniejszych działów (konkursy - tutaj w ogóle pierwsi unserzy nie powinni brać udział w grze!).
Ograniczy to zdecydowanie spam. I oczywiście też zablokować pisanie privów!
Znam takie sposób z konkurencji i już nie ma spamu.
Daje mam taki krótki przykład jak to widzę. Spamerzy przecież nie będą specjalnie pisać analiz by później dostać bana za napisanie spamu!

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Peter27
Cześć,
Jestem administratorem i jednym z głównych twórców najbardziej profesjonalnego serwisu
bukmacherskiego w sieci
U nas znajdziesz najsolidnien napisane artykuł na tematy bukmacherskie a także
niezależną ocenę bukmacherów. Sprawdź jaką ocenę dostał Twój bukmacher!
Zapraszamy Cię także do rejestracji na forum gdzie w sekcji
&quot;support&quot; możesz przesdtawić swoją sytuację bukmacherską do przenalizowania.
Serdecznie pozdrawiam

sajuken 35

sajuken

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Katt

Świetny serwis - zobacz
Cześć
Tworzymy profesjonalne centrum bukmacherskie.
Chcesz tworzyć je z nami? Stawiamy na profesjonalizm, skuteczość i dobry kontakt między użytkownikami. Zobacz sam!
XXXXXXXXXXX

Takich ekspertów, artykułów i rzetelnej oceny bukmacherów nie znajdziesz nigdzie indziej. Sprawdź jaką ocenę dostał Twój bukmacher.
Polecamy też sekcję supetypów (value). Jeden z administratorów ma bilans typów 10 do 1.
Pozdrawiamy,

Vader// 35 private messages deleted
User was banned

kuite 1

kuite

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100 km na pólnoc od Gdanska
Andy27

Cześć

Tworzymy profesjonalne centrum bukmacherskie.

Chcesz tworzyć je z nami? Stawiamy na profesjonalizm, skuteczość i dobry kontakt między użytkownikami. Zobacz sam!

http://xxxxxx.pl/forum

http://xxxxxxxr.pl

Takich ekspertów, artykułów i rzetelnej oceny bukmacherów nie znajdziesz nigdzie indziej. Sprawdź jaką ocenę dostał Twój bukmacher.

Polecamy też sekcję supetypów (value). Jeden z administratorów ma bilans typów 10 do 2.

Pozdrawiamy,

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Private Message:NOWE FORUM BUKMACHERSKIE
Dzisiaj, 01:27 POLAND_

*******--NOWE FORUM BUKMACHERSKIE
Według danych statystycznych TYLKO 2% graczy ZARABIA na zakładach bukmacherskich...
WYBIJ SIĘ Z TŁUMU, wejdź na ********
ZAPRASZAMY!

www.*******.pl
✅:grin:✅
J89// ban

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
ucho wk... już
Bet

ZAPRASZAMY NA NOWE FORUM BUKMACHERSKIE!!!
Niebanalni ludzie
Niebanalne typy
TO MUSI BYĆ...

ZAPRASZAMY!!!
www.*****
✅:-D✅
bet2009

Według danych statystycznych TYLKO 2% graczy ZARABIA na zakładach bukmacherskich...

ZAPRASZAMY!

✅:-D✅
J89// dwa bany

H 0

hubert93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
byq86 9

byq86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gizycko
mszepanski

xxx

Vader// BAN, Usunąłem całą treść...

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Private Message: b****y.info
Dzisiaj, 21:58
zabek

b****y.info
Moj znajomy organizuje konkurs, w ktorym podaje sie typy i najlepszy otrzymuje na zakonczenie miesiaca 50 zl.

nie wiem czy to spam ale to chyba zachecanie do innego forum czy cos takiego
michau/ ban

morthond 0

morthond

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Private Message: Propozycja
Dzisiaj, 13:05
boltimor

Propozycja
Witaj,
jestem użytkownikiem tego forum już od jakiegoś czasu. Teraz dopiero się zarejestrowałem.
Subskrybuję dwa zagraniczne serwisy takie jak: http://rakxx-xxxxxxxx.com./ i http://www.romxxxxxxxxxx.com/ Płace za nie odpowiednio 130euro i 100euro na miesiąc. Jak widać są to duże kwoty. Chcę trochę odciążyć swój budżet, więc szukam chętnych do współpracy(mam już 1). Razem płace za typki 900zł.! Za skutecznosc i profesjonalizm się jednak placi. Ja jestem w stanie zaoferować Ci każdy z tych serwisow za 35zl/miesiąc. Razem wyszłoby tylko 70zł! Archiwa są w 100% prawdziwe. Dla weryfikacji wyślę Ci 1-2 typki przed meczami i pozniej zweryfikujesz to z archiwum. Jeżeli jesteś zainteresowany to odpowiedz na tą wiadomość. Wszystko Ci wtedy wytłumacze. Gwarantuje 100% satysfakcji.
Mamy specjalne forum do, którego dostęp mają tylko subskrybenci. Jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na [email protected]

Pozdrawiam
Boltimor

michau / User boltimor has been banned