Chłopaku, masz pięć napisanych postów, nie odnosisz się do meritum tego wątku, ani do tego, co w nim napisałem, więc wybacz, ale nie będę z tobą dyskutował.
Tym stwierdzeniem dowiodłeś o swojej wyższości i mądrości nad moją osobą 'chłopaku'.
Chłopaku, masz pięć napisanych postów, nie odnosisz się do meritum tego wątku, ani do tego, co w nim napisałem, więc wybacz, ale nie będę z tobą dyskutował.
Siemka jak tam skuteczność programu pokażcie jakieś dane. I jeszcze mam pytanko do autorów, jeśli wykupie abonament i zaktualizuje bazę danych to będzie ona obejmować ile czasu i czy na te wcześniejsze mecze np.sprzed roku można zobaczyć przewidywania, wynik i kursy? czyli taki komplecik do analizy
Ależ ja tobie wierzę. Chcesz stworzyć jako tako działający program, który przyniesie zyski. Normalna rzecz.Możesz mi wierzyć lub nie (ale znając twoje sceptyczne podejście do otaczającego świata raczej to drugie) ale moim celem jest stworzenie naprawdę dobrego programu (nie mówię idealnego bo tego sie nie da zrobić)
Właśnie to robię.Jako terapię leczniczą na twoje lęki oraz pokutę za bezsensowne wypowiedzi proponuję tobie zrobić coś pożytecznego dla forum i forumowiczów.
to moze sie da wzucic na serwer przed ta przerwa baze danych na ten okres?
Hmykhykhyhy, poczekaj, bo się zakrztusiłem...ostatnią bazę danych wrzucę wieczorem 06 lipca i można z niej korzystać do najbliższej kolejki, a kolejną bazę wyślę po przylocie czyli postaram się to zrobić 14 lipca wieczorem
weź człowieku juz odpuść
Dziękuję za troskę, za szczerość i za... żal.Apropo tego nie akceptowania przez otaczających ludzi to taki wniosek mi również do głowy przyszedł jako pierwszy.
takim ludziom najłatwiej jest zaistnieć w cyber świecie ... ale naprawdę szczerze żal mi się go robi... Szczerze...
Dawno się tak nie uśmiałem????????Proponuję do wszystkich osób z tego forum żeby po prostu nie dyskutować z kolesiem o nicku "momodzik" bo to jest bez sensu, czytając jego wypowiedzi nasuwa się na myśl wiele spostrzeżeń na temat tego kolesia ale tak jak podsumował "Kolędnik" z tym kolesiem jest coś nie tak. Nie wiem może jakieś problemy z dzieciństwa, może był molestowany przez ojca, a może po prostu koleś nie potrafi się odnaleźć w otaczającym go świecie i swoje żale i smutki wylewa na tym forum, żal mi takich ludzi. Podejrzewam że jest nieakceptowany przez otaczających go ludzi i pisząc na forum próbuje nawiązać z kimś kontakt, ale nie moim zadaniem jest rozpracowywać psychikę tego człowieka od tego są wykwalifikowani lekarze psychiatrii.
Także jeszcze raz apeluję do wszystkich, aby nie zwracać uwagi na tego kolesia niech sobie pisze, może to mu ulży w jego codziennych cierpieniach.
przesadzasz z tą ilością linijek i w programowaniu obiektowym, a takie jest w C# to nie ma funkcji tylko są metody. Trochę podstawowe błędy wypisujesz jak na osobę, która chce stworzyć profesjonalny program. no ale good luck kto nie próbuje ten nic nie osiąga.żmudne klepanie dziesiątek tysięcy linii kodu źródłowego sprawdzanie testowanie i dodawanie kolejnych funkcji (zainteresowanych odsyłam od pierwszego lepszego kursu C++ lub C# oraz SQL).