>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

SoccerBet 2.0

Status
Zamknięty.
mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wypełniam bazę danych, zastanawiam się tylko czy przydadzą się takie ligi jak:
Albania
Belarus
Bosnia and Herz.
Cyprus
Estonia
Iceland
Latvia
Lithuania
Montenegro
Northern Ireland
Serbia
to są ligi nad którymi się zastanawiam, prosze pisać czy któraś z tych lig przyda się komuś ?

B 4

bongo84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wszystko sie przyda. Im wiecej bedzie lig tym wiekszy wybór

M 1

momodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przychylam się do tej prośby od jakiegoś czasu obserwuję wpisy &quot;momodzik&quot; i sądzę że to jest po prostu troll forumowy

Troll forumowy przegrał już kupę forsy na &quot;poradnikach&quot; i tym podobnych...
Troll forumowy chce tylko ostrzec naiwnych graczy przed tego typu programami.
Troll forumowy wie, że tego typu programy służą tylko i wyłącznie w celu wyciągnięcia kasy od naiwnych graczy.
pozdrawiam
Troll forumowy.

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trollu forumowy ja dużo kasy przegrałem na płatnych serwisach ale nie twierdzę w ciemno (tak ja Ty o tym programie) że wszystkie są do bani (obecnie korzystam z 2 +ten program). Gdyby był do bani nie korzystał bym z niego już dzisiaj a mam go od początku.

M 1

momodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trollu forumowy ja dużo kasy przegrałem na płatnych serwisach ale nie twierdzę w ciemno (tak ja Ty o tym programie) że wszystkie są do bani (obecnie korzystam z 2 +ten program). Gdyby był do bani nie korzystał bym z niego już dzisiaj a mam go od początku.

W dłuższym okresie czasu (sezon), wszystkie tego typu programy są do bani.

dukat 7

dukat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Twoje zdanie na ten temat poznaliśmy już wielokrotnie. Więc bądź tak dobry i nie powielaj już postów z tą samą opinią ;)
Pozdrawiam

M 1

momodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Twoje zdanie na ten temat poznaliśmy już wielokrotnie. Więc bądź tak dobry i nie powielaj już postów z tą samą opinią ;)

Pozdrawiam

Ja tylko chcę przestrzec ludzi.

A posty będę pisał dopóty, dopóki mnie nie zbanują.
To źle, że chcę ludzi ostrzec?

Ano źle, bo nikt nie kupi programu.

pozdrawiam
Troll forumowy

P 1

premi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Przez 3 miesiące ponad 300j zysku przy max 3-4 typach na kolejkę w EPL...

M 1

momodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dawno mnie nie było.
Jak tam program?
Wszyscy na wczasy dzięki niemu na Seszele wyjechali, bo nikt się nie odzywa :-(

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obecnie dopiero pracuję nad wersją SoccerBet 2.0 - wersja ta będzie dostępna po wakacjach ponieważ potrzeba na to bardzo dużo czasu i pracy (napisanie aplikacji, testowanie programu przez beta testerów)

Nadal można pobierać wersję SoccerBet 1.0.0.6

W nowej wersji planuję dodatkowo zmienić oraz dodać:
- do jednego kuponu będzie można dodawać kilka zdarzeń
- program będzie rozpisywać kupony systemowo 4z7 2z3 itp. dzięki czemu będzie można w łatwy i szybki sposób sprawdzić czy opłaca się grać tym systemem.
- każda liga będzie miała wyświetlaną informację o skuteczności systemu (dzięki czemu ominiemy pułapki)
- planuję również zbierać informację z rozegranych meczy kto dostał żółtą a kto czerwoną kartkę (obecnie w internecie ciężko jest znaleźć kompletne zestawienie kartek i kontuzji)

Mam również pomysł nie wiem na ile realny:
- mam zestawienie pierwszych składów drużyn (kto ile razy grał, ile kto strzelił bramek)
- mogę mieć skład jaki grał w ostatnim meczu
- porównuję pełen skład oraz ten który grał ostatnio i wychwytuję kto w ostatnim meczu nie grał (chodzi mi tu o tych zawodników z pierwszego składu którzy grają na codzień i strzelają bramki) dzięki temu będzie wiadomo, że coś jest nie tak z tym zawodnikiem (kontuzja, kartki)
Co myślicie o tym pomyśle?

jazzman 0

jazzman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Srali muchy, bedzie wiosna.
Link do testów podaj.
Testowaliście gdzieś publicznie ten programik? I ile kosztuje jego zakup? Koszt jednorazowy czy abonament?

mario22 15

mario22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Testowaliście gdzieś publicznie ten programik? I ile kosztuje jego zakup? Koszt jednorazowy czy abonament?

Tak, program można powiedzieć ma już swoją historię na forum:

Pierwszy temat z 20-12-2007 Program wspomagający analizę - Analizator v1.0a

Drugi temat z 29-12-2008 Nowy program wspomagający analizę (następca analizatora)

resztę pytań proszę na maila: [email protected]

ps. proszę nie cytować wypowiedzi &#39;mmodzik&#39; ponieważ jest to zbyt prostacki język i obniża poziom dyskusji.

a czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak ten program działa?

Odsyłam do wyżej wymienionych tematów jest tam opis działania, zdjęcia oraz opis funkcji programu

M 1

momodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy mógłby ktoś wytłumaczyć jak ten program działa?
Działa tak, jak dziesiątki innych programów.
Czyli opiera się na statystykach.
Do tego człowiek, który pisze ten program, ustala jakiś własny (najczęściej z kosmosu, albo z własnego widzimisię) algorytm, że jak drużyna A przez trzy sezony zanotowała 5 zwycięstw i dwa remisy z drużyną B, to prawdopodobnie drużyna A wygra, albo zremisuje następne spotkanie z drużyną B.
I to wszystko po kursie 1,64.
Ale jak drużyna B zmieni trenera, czy też zmieni się sponsor w drużynie B, to ten program możesz sobie wsadzić w.... zakładkę &quot;Ulubione&quot;.
ps.
Acha! Bo zapomniałbym o najważniejszym. W fazie testowej twórca programu daje go za darmo, a w wersji finalnej program jest płatny.
Z reguły są to &quot;grosze&quot; - czyli od 10zł do 30zł, ale to jest mały pikuś w stosunku do Twoich ewentualnych wygranych po zakupie programu. To jest po prostu opłata za czas i za trud jaki włozył twórca programu, abyś ty, kliencie, był zadowolony.
I pamiętaj, że ci co piszą tego typu programy, zawsze, ale to ZAWSZE działają dla dobra ogółu i służą poradami na forum. A to wszystko po to, żeby Bukmacher poszedł z walizkami.
Teraz rozumiesz na jakiej zasadzie to działa?

M 0

mosek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubliniec
ale Ty koleś jesteś wal...... opanuj się troche ze swoimi wypowiedziami, jak przedszkolak normalnie

M 1

momodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale Ty koleś jesteś wal...... opanuj się troche ze swoimi wypowiedziami, jak przedszkolak normalnie

A może napiszesz coś bardziej merytorycznego, uzasadnisz swoją wypowiedź - za moich czasów to w podstawówce wymagali tego..

M 0

mosek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubliniec
A może napiszesz coś bardziej merytorycznego, uzasadnisz swoją wypowiedź - za moich czasów to w podstawówce wymagali tego..

widać, że na tym poprzestałeś swoją edukację, więc cokolwiek powiem więcej na Twój temat to i tak nic nie zrozumiesz ...

M 1

momodzik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
widać, że na tym poprzestałeś swoją edukację, więc cokolwiek powiem więcej na Twój temat to i tak nic nie zrozumiesz ...
Chłopaku, masz pięć napisanych postów, nie odnosisz się do meritum tego wątku, ani do tego, co w nim napisałem, więc wybacz, ale nie będę z tobą dyskutował.

Status
Zamknięty.