>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
Pewnie najlepiej za free wszystko mieć. Potrzebuję paru ludzi na składkę, 15 złotych to nie jest dużo, a wszyscy na tym skorzystamy. Poza tym, jeśli mamy się wymieniać typami, to niech ktoś da w końcu coś ciekawego...
Swiete slowa kolego.
Ja sie pisze na te mecze

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
waw
Święta prawda.

dobra spoko, to ja tez się pisze na to.
da rade ktos za mnie zalozyc na mb, a ja podem mu przelewem oddam? bo mb dalej mam zablokowane ????

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
6524407 - pisać na gg. Mecz jutro ! Koles chce 150 zł kurs 2-3.
Kase mam mu wplacic do 10 rano, więc chciałbym załatwić to dzisiaj

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na razie wpłacił Cala(40) i Prasa(40) i ja(70)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
dostałem info że Germinal ma wygrać z Mechelen. Podobno dobre źródło ????

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
Chcecie mecze gratis to nie ma problemu.Bardzo chetnie podam na dzis mecz z kursem powyzej 7(W tej chwili).Jesli oczekujecie ze ktos za darmo bedzie dawal fixy czemu wy ich nie dajecie????
Nie mowie o zwyklych typach...

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
Cala... craxa podal wczoraj swoje gg, odezwałem sie i do tej pory nikt nie odpisał...
Mi tu akurat chodzi o osoby ktore by chcialy wszystko za darmo a nic od siebie nie daja.Nie wiem czy nie chca czy poprostu nie maja.
Jesli beda pojawiac sie na strefie fixy za darmo ja rowniez je zaczne podawac i nie bede nikogo prosil o jakiekolwiek pieniadze

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Cala, bo nie wszyscy mają fixa co tydzień. Jak będe miał coś na 100% pewnego to podam. Lepszy jeden dobry typ na miesiąc niż jakbym miał dawać wszystko co słysze.

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
Cala, bo nie wszyscy mają fixa co tydzień. Jak będe miał coś na 100% pewnego to podam. Lepszy jeden dobry typ na miesiąc niż jakbym miał dawać wszystko co słysze.
Zgodze sie z twoimi slowami ale popatrz na to z innej strony.W strefie jest ok 20 osob ;) a przez ostatnie 2 miesiace pojawily sie 2 Fixy z kursami 1.7......
Nic wiecej nie trzeba dodawac

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Dziwne jest to, że taki regres strefy rozpoczął się od momentu kiedy zacząłeś szukac kolegów do kupowania meczy...

To na pewno przypadek..

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dobra Paowie skończmy na dziś tą napinkę. Jutro będzie nowy regulamin, kto nie zaakceptuje ten out :!: :] Był świetny okres miesiąc czy dwa temu. Każdy podawał coś konkretnego. Skuteczność była ok. 70% :!: Dało się naprawdę sporo zarobić. A teraz co :?: Co drugi dzień denna składka na pseudo fixa... Żałosne :] Do jutra Typerzy.
pozdrawiam

stilic 0

stilic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jaki pech !!! ???? 1:1...GOL w 95&#39; ????????????

Al shorta 1:1 Hottin FT

stilic 0

stilic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nosz kur wa mać:| szkoda.

Jak zobaczyłem że rzut rożny jest w 95&#39; ...to myśle: ale by było gdyby strzelili ⛔⛔ A tu k*** GOL ????

depee 0

depee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ibiza
Dobra Paowie skończmy na dziś tą napinkę. Jutro będzie nowy regulamin, kto nie zaakceptuje ten out :!: :] Był świetny okres miesiąc czy dwa temu. Każdy podawał coś konkretnego. Skuteczność była ok. 70% :!: Dało się naprawdę sporo zarobić. A teraz co :?: Co drugi dzień denna składka na pseudo fixa... Żałosne :] Do jutra Typerzy.

pozdrawiam

Popieram. Zróbmy porządną strefę, z dobrym regulaminem.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Dzięki Prasa zaufałem Tobie z Germinalem ???? Powrót udany :]

nivet 277

nivet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
I za to Cię Scyzor lubię ????

Kurde wiem skąd mnie znasz,ale wiem że ja Cie nie znam, niewielu do mnie Scyzor mówiło więc coś czuje że sie kręciłeś blisko :-D

Co do fixów, czy innych rzeczy, to po pierwsze strefa nie jest stworzona tylko dla nich, a po drugie przede wszystkim chodzi o dobre typowanie przy wysokim poziomie skuteczności. ( i mecze nie muszą być fixed, nie ma się co stresować )

&quot;Mi tu akurat chodzi o osoby ktore by chcialy wszystko za darmo a nic od siebie nie daja.Nie wiem czy nie chca czy poprostu nie maja.
Jesli beda pojawiac sie na strefie fixy za darmo ja rowniez je zaczne podawac i nie bede nikogo prosil o jakiekolwiek pieniadze &quot;

Na fixy składał się nie będę, jak mam to dam/ daję. Nie chodzi o jakies gówniane 10-20 czy 100 zł(bo to chyba żaden problem dla każdego z Nas tu przebywającego) jako składka na fix. Mam swoje zasady i przy nich zostane czy to sie komuś spodoba czy nie ????

Płatne fixy naturalnie nie muszą do mnie docierać, możecie je jakoś przekazywać sobie tak żebym ja ( być może tez inni którzy sie nie składaja) o tym nie wiedział. No problem.

Co do fixów:

Srodowy mecz Chelsa-Barca

Which Team will Kick Off?
Azja: 2.85-1.45

Matematycznie 50-50, fix ?:jezora:

Status
Zamknięty.