>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Kurde wiem skąd mnie znasz,ale wiem że ja Cie nie znam, niewielu do mnie Scyzor mówiło więc coś czuje że sie kręciłeś blisko :-D

Na 90minut.pl pisali, że ten obrońca Płomienia to popularnie &quot;Scyzor&quot; i stąd wiem ;)

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widze ze sie zrobilo duze zamieszanie w sprawie tego platnego typu. Mecz wszedl i kilka osob skorzystalo:-D Osobiscie jestem za podawaniem w SZ fixow za free jesli wszyscy beda to robic. Podam dzisiaj w temacie typ z mojego dobrego platnego zrodla, weszlo im 4/5 meczy. Mecz podam o 13.50 ????

stilic 0

stilic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widze ze sie zrobilo duze zamieszanie w sprawie tego platnego typu. Mecz wszedl i kilka osob skorzystalo:-D Osobiscie jestem za podawaniem w SZ fixow za free jesli wszyscy beda to robic. Podam dzisiaj w temacie typ z mojego dobrego platnego zrodla, weszlo im 4/5 meczy. Mecz podam o 13.50 ????

Z jaka stawka ?

P.s. Ja tez dziś odkopuje swoj temat.... :spokodfhgfh: :-D

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie szalec bo zrodlo dalej testuje, ale mysle ze warto sprobowac bo koles wydaje sie w porzadku:-D

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Crax poco piszesz że podasz mecz o 13:50 jeżeli teg nie robisz

xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Mam dostęp do strefy zamkniętej, fixow i insiderow [email protected] gg 11583972
http://strefazamknieta.blogspot.com/

Pierwszy fix za free po wejściu to od Ciebie będzie zależało czy coś zapłacisz, ale kolejne już 150zł/przed i 150zł/ po wygranej:

Piłka nożna
1 Liga Rumunska
Pandurii Tg Jiu v Politehnica Iasi
Typ 2
Kurs 5zł

Pozdrawiam

takie coś dostałem przed chwilą na pw i traktuję to w kategoriach żartu

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, nie podalem bo internet mi nie dzialal, ale typ i tak nie wszedl wiec moze i dobrze:-?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
to co z tym meczem tęczy? 1:4 czy jednak to złe info??:p

stilic 0

stilic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie, mam pytanie...

Dziś &quot;sprzedałem&quot; gościowi za 100zł typ... No i nie wszedł niestety. Oczywiście 100% mu zwróciłem. Niby zagrał za 1k. No i teraz straszy mnie że po IP dojdzie do mojego nadawcy internetu i dowie się gdzie mieszkam w 2 dni jeśli nie dam mu 300zł...????

Prawda to, czy nie ? :-?

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
waw
Panowie, mam pytanie...

Dziś &quot;sprzedałem&quot; gościowi za 100zł typ... No i nie wszedł niestety. Oczywiście 100% mu zwróciłem. Niby zagrał za 1k. No i teraz straszy mnie że po IP dojdzie do mojego nadawcy internetu i dowie się gdzie mieszkam w 2 dni jeśli nie dam mu 300zł...????

Prawda to, czy nie ? :-?

akurat &#39;panem&#39; nie jestem :jezora:, ale za dużo zachodu by miał gdyby rzeczywiscie chciał zapukać Ci do drzwi :-|

stilic 0

stilic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
akurat &#39;panem&#39; nie jestem :jezora:, ale za dużo zachodu by miał gdyby rzeczywiscie chciał zapukać Ci do drzwi :-|
Zapukać ? Chyba nalot mi na dom zrobi :-D &quot;choćby poł Polski miał przejechać , to i tak mnie znajdzie ????&quot; To jedno ... ale ciekawy jestem jak on od tepsy wyciągnie moje dane... ????

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
waw
Zapukać ? Chyba nalot mi na dom zrobi :-D &quot;choćby poł Polski miał przejechać , to i tak mnie znajdzie ????&quot; To jedno ... ale ciekawy jestem jak on od tepsy wyciągnie moje dane... ????

odetchnąć możesz; bo najwyraźniej też koles jest z typu &#39;zastraszaczy&#39; ;]

stilic 0

stilic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
odetchnąć możesz; bo najwyraźniej też koles jest z typu &#39;zastraszaczy&#39; ;]

Też tak myślałem... ale w każdym razie dzieki Sylaa za komentarz :-D kasy w każdym razie nie dostanie.. ????

gabriel 0

gabriel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Mam info do kupna na jutro, cena 50e, kurs 2.1-2.3. Info do kupna mam od gościa na GG. tzn. kiedyś kupowałem od niego info i przeważnie było kolorowo, jednak gość wyjechał i dopiero powrócił 2 tyg. temu i od tego czasu mam z nim kontakt. 4 informacje kupiłem, 3 wygrane i 1 przegrana, właśnie ta dzisiejsza co ukazałem w temacie to ta porażka. Jednak cena wzrosła, więc chciałbym zrobić zrzutkę na 5 osób, myślę, że można spróbować. Gość na pewno nie jest oszustem, jak nie wchodzi to kasę zwraca. Zaufanie do niego mam tylko pytam czy byli by chętni ?

Status
Zamknięty.