>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam dla was pewną propozycję. Mianowicie nawiązałem kontakt z osobą, która ma bardzo duże znajomości
z osobami posiadającymi ustawione mecze.
Ma naprawdę bardzo dobre typy, osobiście skorzystałem z 4 i oczywiście wszystkie weszły.
Kursy w granicach 2-3. Za każdy chce od 100 w górę, w zależności od kursu. Proponuję zrobić zrzutkę i typ będe podawał np. w shoutboxie,
bądź smsem. Mecz dostaję przeważnie godzinę wcześniej, więc będzie czas na spokojne zagranie. Jeśli typ nie wejdzie, koleś oddaje kasę.
Są 2 możliwości. Wszyscy razem robimy zrzutkę i podaje typ w shoutboxie, lub składam się paroma osobami
i tylko oni dostają info.:spokodfhgfh:

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, to zebrałoby się w jak najwięcej osób tą kwote. Właśnie gadam z tym kolesiem i mówi, że na 27 meczy nie wszedł 1, więc może coś z tego będzie.
Jutro albo pojutrze będzie miał kolejny mecz:spokodfhgfh:

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Złotych, więc myślę, że uzbieranie takiej kwoty w pare osób nie będzie problemem

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
I chce 100 złotych za typ, który może zagrać sam i będzie miał dzięki niemu kilkaset tysięcy tych samych złotych?
No pewnie, że to nie jest dziwne.. To zupełnie normalne.. :]

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I chce 100 złotych za typ, który może zagrać sam i będzie miał dzięki niemu kilkaset tysięcy tych samych złotych?
No pewnie, że to nie jest dziwne.. To zupełnie normalne.. :]

Ale jak zbierze kilka osób to ma już kilkaset złotych, a poza tym ciężko jest wygrać kilkaset tysięcy na kursie 2-3 mając limity :jezora:
Trzeba ożywić trochę tą strefę, szukam fajnych źródeł, żeby wszyscy skorzystali. Załóżmy, że 10 osób da po 10 zł, więc wielką stratą to nie będzie ;)

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przewaznie w granicach 2-3, natomiast kursy 30 daje bardzo rzadko i kosztuja 1000 zl

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jakby było pare osób, to ja moge się dorzucić...

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, to piszcie kto by był zainteresowany. Trzeba uzbierać 100 zł, więc koło 10 osób da dyszke i się załatwi meczyk :spokodfhgfh:

xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja niedługo-po maturach- będę w końcu miał czas i prawdopodobnie też w to wejdę :spokodfhgfh:

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spoko, tylko ja bym wolał, żeby to szło jak najszybciej, bo prawdopodobnie dzisiaj, lub jutro będzie typ, więc trzeba zebrać jak najwięcej osób, żeby wyszło po te pare złotych:jezora:

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
A mnie trochę dziwi że teraz już każdy chce kasę za jakiś typ. Ludzie to miała być strefa gdzie wymieniamy się typami a nie szukamy innych do $ ...

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie najlepiej za free wszystko mieć. Potrzebuję paru ludzi na składkę, 15 złotych to nie jest dużo, a wszyscy na tym skorzystamy. Poza tym, jeśli mamy się wymieniać typami, to niech ktoś da w końcu coś ciekawego...

relakzstyle 0

relakzstyle

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie co sądzicie o czyms takim na weekend: liverpool + bayern + hertha ?
bo mam ochote zagrac grubo, ako 3.48 czyli ładnie.
W sumie każdy zespół walczy o konkretne cele, a grają z zespołami które już raczej bez mobilizacji.
Co sądzicie ?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja równiez myślę że z 10 nie bd problemu . :] jezeli to pewne będzie

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie najlepiej za free wszystko mieć. Potrzebuję paru ludzi na składkę, 15 złotych to nie jest dużo, a wszyscy na tym skorzystamy. Poza tym, jeśli mamy się wymieniać typami, to niech ktoś da w końcu coś ciekawego...

łeee liczyłem będzie lepsza napinka :p
Ja tam też mogę się złożyć za tą dysze ;P

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
A mnie trochę dziwi że teraz już każdy chce kasę za jakiś typ. Ludzie to miała być strefa gdzie wymieniamy się typami a nie szukamy innych do $ ...

O..
Jednak ktoś to zauważył oprócz mnie..

Żak ????

Status
Zamknięty.