>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Roxi dziś raczej nie dostanie nic, nie ma info na mailu ani na stronie. Poz tym czy Wy ludzie czytacie, że ja sie tym zajmuje??:| Roxi przekazała mi pałeczkę ( tylko nie wiem jak to zrobiła jako kobieta ale tak właśnie jest:p )

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ciagle ktos mnie wypytuje na gg albo pw a przeciez ja tego nie dostane tylko Prasa o ile bedzie a dzis nie bedzie bo info o wplacie jest z wyprzedzeniem. Juz conajmniej 3 osoby ze strefy zagaduja tego kolesia i po co? Przeciez kupujemy razem i typ jest wspolny, kazdy z was bedzie tam k... pisac? Jaki sens ludzie? Zawracacie tylko glowe a on i tak poda wtedy kiedy bedzie miec i nie ma zadnego sensu pisac ciagle czy cos ma i kiedy, bedzie to bedzie.

Litex i Terek to juz kazdy plotkuje ze do gry ale to nie sa fixy z tego zrodla.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dokładnie. Napaliliście się jakby Angelina Jolie miała bym wam wleźć do łóżka. Będzie to będzie.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Przeniosłem Tutaj Twojego posta ;)
Ja tam nie wiem... wstęp długi. Średnio poważny. To znaczy próbował pokazać się z dobrej strony. Typy podał. Wkleiłem. Zobaczymy ;)
Ale tego kolesia od fixu w Championship chyba i tak nikt nie pobije ????

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Zheng to ubiegłoroczna półfinalistka Wimbledonu, wygrała 7 turniejów singlowych i ponad 10 deblowych. Będzie fixowała? po co??:| To jest co najmniej porównywalne z fixem NBA ????

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
A ja zagrałem sobie peffke Foxa.
Jako, że ostatnio dość często podsyłałem wyniki Foxowi do pracy to też trochę się podszkoliłem z krykieta.
Póki co 7 over i ani jednego sixa :]

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
apropos fixów, źródełko nasze na które się zdecydowaliśmy oferuje fixa za 200zł przed i 100 zł po meczu. Wchodzimy?

fox71 2,2K

fox71

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RB 87 Po7eg7II
Angole zakończyli swoją dwudziestę z 2 sixami ,drugi ich six padł w ostatniej piłce.Mecz był przerwany na kilkanaście minut z powodu opadów deszczu.Mam nadzieję,że deszcz nie przeszkodzi rywalizacji,gdyż 7 sixów machnąć w 20 overach jest bardzo trudno.

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
apropos fixów, źródełko nasze na które się zdecydowaliśmy oferuje fixa za 200zł przed i 100 zł po meczu. Wchodzimy?

a napisal kiedy mniej wiecej bedzie ten meczyk?? ????

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gurny Slunsk
fixy co 3 dni ?
jeśli oczywiście mowa jest o tym samym źródełku z którego rox podała 2 ostatnie typki...

Status
Zamknięty.