>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

ShoutBox (1) --> Czyli pogawędki w Strefie Zamkniętej

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Hehe teraz to wątpię by ktoś nie uwierzył w moc źródła Roxi ???? Oby to była Rumunia bo mam wrażenie że stamtąd zawsze typki wchodzą :p

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
p r a s a s i e t y m z a j m u j e j a n i e j e s t e m &quot;c a l a&quot; z e b y r o b i c z s i e b i e b o g a s k a r b n i k p l a c i i t y p j e s t n a s z w s p o l n y

nie mam pewnosci na razie dla mnie to jest jeszcze text, kwestia wiary czy az tyle jest fixow na serio? co kolejke? jesli tak to ok ale ja nie wiem, jestem czlowiek malej wiary chociaz denerwowalam sie bardziej przed rumunia...

xavy 386

xavy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jeśli jutro zostanie zakupiony ten typek z naszego budżetu to proszę, żeby mi ktoś podesłał smsa z tymże meczem... nr kom podany w odpowiednim temacie

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Spoko ludziska, ja jestem cały czas online w sobotę, więc jak coś to odpalam bramki i wysyłam ;-)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
ja mysle ze jednak nie bedzie, na razie nie ma info, plotka o sobocie sie nie potwierdza ale ja uwazam, ze to dobrze. nie wierze w fixy co 3 dni i skoro bedzie weekend a nic nie dadza to znaczy ze nie sprzedaja gowna na sile tylko czekaja na 100% fix - mam nadzieje ze tak wlasnie bedzie bo jesli by mieli do kilka dni fixa to ja chyba przestaje wierzyc w takie zrodlo albo jestem na tyle naiwna ze nie wierze iz jest az tyle walow. moze i sa ale czy zawsze ktos o tym wie? chyba nie, no ale czekamy...

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podobno z tego fixa dzisiejszego zrobil sie duzy public:kwasny4565:

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
na razie nie ma zadnej informacji co do fixa, ani na mailu ani na stronie. Więc jaki public?? ????

craxa90 0

craxa90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gadalem z adminem na jednym blogu ktory mial takie same typy jak to zrodlo Roxi i myslalem ze to samo zrodlo, ale jak nie to tym lepiej:-D

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Podobno Terek to fix :] Publicbet.... Ale zobaczymy :p
Mam nadzieję, że Roxi dostanie coś innego ;)

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gurny Slunsk
jakby rzeczywiście był jakiś fix to proszę o sms-ka na kom, numer w odpowiednim dziale :spokodfhgfh:
Pozdro

Status
Zamknięty.