>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Sezon 2016/2017 - ciekawostki, pytania, dyskusje o NBA.

Status
Zamknięty.
magucio 174

magucio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centrum
Free league pass można było lyknac do ostatniego dnia miesiąca i w ten sposób można mieć go do 06.11
postrzegasz
Możesz to poprzeć to jakimiś dowodami? Pytam, bo sam złapałem LP bodajże 30 października i jestem ciekawy czy jutro pobiorą mi sianko z karty czy jeszcze będzie za free.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
albuquerque +2 Punkty (Dziękuję bardzo za stronke!)
sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sylwestrowo
No tak a ludzie co by brali we wtorek a by słuchali Ciebie pozbyli by się trochę $$$ z konta. Łatwo obrócić konta ogonem.
W/e bo nie chce mi się udowadniać kogo prawda jest ważniejsza. Obaj byliśmy częściowo w błędzie ale starasz się na siłę pokazać, że miałeś racje.
Najważniejsze jest, żeby pamiętać, którego dnia się brało darmową subskrypcję i wyłączyć ją po tygodniu a najlepiej sprawdzić sobie na koncie kiedy jest zaprogramowane ściągnięcie pieniędzy z konta i wyłączyć przed tą datą subskrypcję.

Tu nie chodzi o moją rację a Twój błąd bo Ty błędnie się wykazales krytykując moja skromna osobę. Bo ja pisałem że darmowa subskrypcja działa do 06.11 ale każdy wie że chodzi o tydzień od dnia zapisu. A Ty w zaparte że do tylko do dziś ! Ja nie pisałem nic na temat płatności itp tylko Ty ! Jaby każdy potraktował Ciebie poważnie to by każdy stracił darmowa subskrypcje, a ja to uratowałem ! Więc już zaprzestan tego co tu wyczyniasz !

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sylwestrowo
Możesz to poprzeć to jakimiś dowodami? Pytam, bo sam złapałem LP bodajże 30 października i jestem ciekawy czy jutro pobiorą mi sianko z karty czy jeszcze będzie za free.

Sprawdź termin ściągnięcia płatności. Tak jak Szymon i obaj macie inna datę !

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Możesz to sprawdzić. Wejdź sobie w my account. Zaloguj się. Potem wchodzisz w zakładkę my subsciption i masz napisane next bill date. To data kiedy pobiorą Ci szmal i przed nią trzeba zrezygnować.

F 95

fiddy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jako fan Lakers muszę przyznać, że świetnie się oglada ten młody zespół po 2 fatalnych sezonach. Luke Walton robi różnice, ofensywa jest świetna, a jeszcze Brandon Ingram się rozkręci(ale to raczej później niż prędzej)

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jako fan Lakers muszę przyznać, że świetnie się oglada ten młody zespół po 2 fatalnych sezonach. Luke Walton robi różnice, ofensywa jest świetna, a jeszcze Brandon Ingram się rozkręci(ale to raczej później niż prędzej)

Plus wydaje mi się, że częściowo drużyny wciąż mają w głowach zeszłe sezony i podchodzą na luzie do tych spotkań. Takie odnoszę wrażenie
Co nie zmienia faktu, że fajnie się rozwijają.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Popieram, to taki orzeźwiający deszcz po tej suszy która trwała jakieś trzy lata. W sumie od zerwania achillesa przez Bryanta organizacja Lakers szła na dno po równi pochyłej. Póki co z tego sezonu jestem niesamowicie zadowolony, i z optymizmem patrzę w przyszłość ????

farrenovvskyy 0

farrenovvskyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Witam. To moj pierwszy post. Posiada ktos moze wiedzę na temat kwart, które sa najbardziej underowe w NBA?

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
Witam. To moj pierwszy post. Posiada ktos moze wiedzę na temat kwart, które sa najbardziej underowe w NBA?

A rozwiniesz myśl o co Ci konkretnie chodzi? Kwarty są różne, jedne więcej pkt drugie mniej, zależy jak zawodnicy wejdą w mecz. Generalnie chyba 4 kwarty są najbardziej underowe bo wtedy jest mocna obrona w przypadku close game a jak blowout to wchodzą rezerwy i nie rzucają. Ale to też różnie bywa.

farrenovvskyy 0

farrenovvskyy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Chodzi mi stricte o kwarty, w których statystycznie pada najmniej punktów. Nie chodzi mi o jakies drużyny z osobna, raczej o statystkę ligi, jeśli jest cos podobnego i po prostu sobie tego nie ubzdurałem ????

magucio 174

magucio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centrum
Gratulacje dla Stepha, ale swoją drogą szkoda, że w meczu z Lakers nie trafił ani jednej trójki, bo tak to miał 157 meczów z chociaż jednym celnym rzutem

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gratulacje dla Stepha, ale swoją drogą szkoda, że w meczu z Lakers nie trafił ani jednej trójki, bo tak to miał 157 meczów z chociaż jednym celnym rzutem

O kurde naprawdę przerwał tą passę ? Szkoda, bo była aż niemożliwa.

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
O kurde naprawdę przerwał tą passę ? Szkoda, bo była aż niemożliwa.
Zamykał mi kupon i brakowało właśnie jednej trójki, dlatego nie trafił ;) Swoją drogą niezły bounceback w wykonaniu Stefka i jakoś mam przeczucie, że to nie koniec w tym sezonie...
PS. W tamtym sezonie GSW również niespodziewanie dostali blowout z Lakers i Curry miał 1-10 za 3, trafiając trójkę pierwszym rzutem. W 2 ostatnich meczach w regular season Stefek ma 1-20 przeciwko Lakers i 19 kolejnych niecelnych, taka ciekawostka ????

heros123 1K

heros123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
https://youtu.be/OzQ7N0VwJR8?t=411

Polecam zobaczyć dwie najbliższe akcje od momentu włączenia filmu. Przyprawa się zabawił, w pierwszej sytuacji jak dla mnie powinna być akcja and-one, faul co prawda po rzucie, ale faul. Ale ta następna akcja, czapa Duranta i trójka Curry&#39;ego... SICK!

Nie od dziś wiadomo, że Curry jest mega kotem. Wystarczy zobaczyć tę akcję ---&gt;https://youtu.be/D5iCTBgpELg?t=7m54s. A jak ktoś chce, to polecam cały skrót, bo cały mecz był kozacki.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
E tam takie akcje to standard. Ja nie zapomnę tego:
https://www.youtube.com/watch?v=MsrRHmJHSrE
nr 2 i 1 a w szczególności jedyneczka rozwala system.
Co do OKC wczoraj to taka mała dygresja mi się narzuciła.Po pierwsze ciekawe czy Orlando jest w stanie powtórzyć taki mecz. Wg. mnie to co zagrali w ofensywie (szczególnie w 4 kwarcie, chyba 7 trójek) to był najlepszy ich mecz w tym sezonie tylko, że jakoś nie chce mi się wierzyć, że są w stanie to powtarzać. Z drugiej strony ten ostatni rzut Russela. Zauważyliście, że obie akcje wcześniej penetrował w okolice linii rzutów wolnych a ostatni rzut oddał z prawie 20 stóp ? Wg. mnie to mógł być powód tego że przegrali. Ofc sprowadzając to tylko do tego rzutu. Miał ten sam miss match i zamiast spenetrować bliżej kosza oddał go z bardzo daleka co wg. mnie było błędem. Ale to taka mała dygresja tylko.
Druga sprawa to Ibaka i jego najlepszy wynik w karierze...szok lekki.

d4b 1

d4b

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Hello
Postanowiłem ułatwić sobie choć troszkę analizowanie meczów i zrodził mi się pomysł, żeby stworzyć tabelę, która podpowie mi na kogo postawić dany typ.
Myślałem, żeby wypisać przykładowo w kolumnie kolejno atrybuty i nadanie im odpowiedniej wagi(w nawiasie)
Mecze B2B(0,4), Własne boisko(?), Kontuzje ważniejszych zawodników, Forma drużyny, Skład, Ostatni mecz, Ławka rezerwowych itd.
Chciałbym dowiedzieć się jakie jest wasze zdanie na temat aspektów w analizie danego meczu i podanie z doświadczenia własne atrybuty jakie wybieracie, a mają największy wpływ na wygraną drużyny oraz jakie nadajecie im wagi. Co ogólnie myślicie o pomyśle ?
Pozdrawiam D4

monta-ellis11 587

monta-ellis11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krakow
Panowie co sądzicie o grze Minnesoty?
Delikatnie mowiac notuja duzy falstart. Przed sezonem slychac bylo glosy ze po 20 spotkaniach Rubio na boczny tor a Dunn wskoczy na startera, ale jakos tego nie widze.
Czy ktos slyszal ze Thibbs chce wymiany za ktoregos z graczy?

Status
Zamknięty.