intelowiec
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Oglądał ktoś wczoraj Wizards, dramat to był totalny, gdyby nie Wall który dla mnie wjeżdżał pięknie pod kosz to o dogrywce nie byłoby co marzyć nawet ????
Takie dziwne gdybanie jakbyś wynik tylko widział a nigdy nba.
Na dogrywkę i to trójkę rzucił Marc Gasol. A te "konflikty" z polskich portali "koszykarskich" mają wartość i odzwierciedlenie jak artykuły z faktu
League Pass jest za free ten tydzień
Co Ty wygadujesz, ten tydzień jest za free
Ciekawe gdzie, nawet na stronie z pakietami już nie ma nigdzie adnotacji o trialu.Co Ty wygadujesz, ten tydzień jest za free
A od kiedy wykupiles ? Bo Ty poruszasz i dostrzegasz tylko jeden aspekt nie rozumiejac calej reszty ! A że Ty masz napisany pobór płatności 2.11 to nie znaczy że okres Free dziś mija bo ty coś tam widzisz !Tydzień za free się kończy bodajże dzisiaj bo na 2 mam ustawione ściągnięcie z karty szmalu. Także kto nie chce to pamiętać by zrezygnować z pakietu.
A od kiedy wykupiles ? Bo Ty poruszasz i dostrzegasz tylko jeden aspekt nie rozumiejac calej reszty ! A że Ty masz napisany pobór płatności 2.11 to nie znaczy że okres Free dziś mija bo ty coś tam widzisz !
Free jest do końca tego tygodnia ! Więc się rejestrować i korzystać ! Każdy może oglądać za darmo maksymalnie do tej niedzieli zaczynając od dzis
To pewnie prawda leży po środku
Free league pass można było lyknac do ostatniego dnia miesiąca i w ten sposób można mieć go do 06.11
Więc to Ty wprowadzała w błąd że dziś ostatni dzień i trzeba anulować ! (tylko u tych co skorzystali z promocji w tym dniu) a nie wszystkich. Jak mówiłem że jak Ty widzisz datę 02.11 to nie każdy tak musi mieć bo Ty tak to postrzegasz
Co to znaczy ? Twoje postrzeganie które jest błędne bo jak każdy inny by posłuchał Ciebie (inny dzień subskrypcji) stracił by darmowy trial w dniu dzisiejszym. Bo Ty masz do tego dnia i dziś się kończy zapewne, a tak nie jest !Tydzień za free się kończy bodajże dzisiaj bo na 2 mam ustawione ściągnięcie z karty szmalu. Także kto nie chce to pamiętać by zrezygnować z pakietu.
No tak a ludzie co by brali we wtorek a by słuchali Ciebie pozbyli by się trochę $$$ z konta. Łatwo obrócić konta ogonem.Ty pisałes tak że wszystkim kończy się i trzeba już wycofać bo ty tak masz napisane u siebie że pobór 02.11
Jakby każdy tak wyłączył i myślał że to dziś trzeba to by cała reszta stracila darmowy okres
Nie pisałes tak ! Więc już się nie pocieszaj. O to Twoje słowa
Co to znaczy ? Twoje postrzeganie które jest błędne bo jak każdy inny by posłuchał Ciebie (inny dzień subskrypcji) stracił by darmowy trial w dniu dzisiejszym. Bo Ty masz do tego dnia i dziś się kończy zapewne, a tak nie jest !