>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Rivalo

M 3

matur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rivalo
Gram u nowego buka - Rivalo
Macie jakies opinie? Maja strone w jezyku polskim i 100% bonus od depozytu do 200 PLN.

H 92

hagi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oferta taka sama jak tipico.
Patrzac na to, ze tipico lubi limitowac wiec przydalaby sie jakas alternatywa dla tego buka.
Pytanie jak z wyplatami i limitami.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
zksstal +8 Punkty (dzięki za Holandię ;))
madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile max zdarzen mozna tam grać?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Wypłacalny czy krzak ? Ktoś coś wie na jego temat ?

damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze ktos napisac cos wiecej o tym buku ? bo promocja fajna w sumie, tylko jak tam jest z wyplatami ? nie robia problemow ? no i jak wyglada weryfikacja ? bardzo prosze aby ktos kto tam gra napisal cos wiecej o tym buku.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak narazie to wziąłem bonus i go wyrabiam, więc nie wiem jak z wypłatami jeszcze nie weryfikowałem się poczekam do momentu wypłaty po obróceniu bonusu. Kursy bardzo fajne strona też niezła jest fajna opcja niespotykana u innych buków przy każdej ofercie zakładu jest możliwość sprawdzenia &quot;jak obstawiali nasi klienci&quot;

damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak narazie to wziąłem bonus i go wyrabiam, więc nie wiem jak z wypłatami jeszcze nie weryfikowałem się poczekam do momentu wypłaty po obróceniu bonusu. Kursy bardzo fajne strona też niezła jest fajna opcja niespotykana u innych buków przy każdej ofercie zakładu jest możliwość sprawdzenia &quot;jak obstawiali nasi klienci&quot;
ten obrot to 5x 400pln czyli 2000 PLN tak ? i AKO 2.00, jest jakis minimalny kurs jaki musi byc w tym AKO ? czy moge nawet z 1.01 zrobic AKO 2.00 i liczy sie do obrotu? a i robiles juz weryfikacje ? jak tak to jak wygladala ?

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ten obrot to 5x 400pln czyli 2000 PLN tak ? i AKO 2.00, jest jakis minimalny kurs jaki musi byc w tym AKO ? czy moge nawet z 1.01 zrobic AKO 2.00 i liczy sie do obrotu? a i robiles juz weryfikacje ? jak tak to jak wygladala ?
Tak 2000 zł obrotu, ja gram przeważnie single ale może być i z 1,01 ale takich taśm nie polecam :) przy złożeniu każdego zakładu pojawia się informacja że ten kupon spełnia warunki bonusu i podliczona jest kwota ile już obróciłeś fajne to jest u wielu buków trzeba samemu liczyć. Jeszcze nie robiłem weryfikacji

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ile ma się czasu na obrót bonusu ponieważ nigdzie w regulaminie nie jest to napisane.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile ma się czasu na obrót bonusu ponieważ nigdzie w regulaminie nie jest to napisane.
Prawdopodobnie bezterminowy!? skoro w regulaminie nic nie jest napisane?

M 3

matur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
moze ktos napisac cos wiecej o tym buku ? bo promocja fajna w sumie, tylko jak tam jest z wyplatami ? nie robia problemow ? no i jak wyglada weryfikacja ? bardzo prosze aby ktos kto tam gra napisal cos wiecej o tym buku.
Robiłem już wypłatę u tego buka. Chcieli dowód osobisty, potwierdzenie adresu i dowód wpłaty. Reszta poszła gładko, a kasa na koncie :smile:

M 3

matur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawdopodobnie bezterminowy!? skoro w regulaminie nic nie jest napisane?
Obrót bonus+depozyt nie znalazlem info, żeby był jakis limit.. chyba bezterminowo

damianres +3 Punkty
damianres 70

damianres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Robiłem już wypłatę u tego buka. Chcieli dowód osobisty, potwierdzenie adresu i dowód wpłaty. Reszta poszła gładko, a kasa na koncie :smile:

ok to dzieki za info, widze ze weryfikacja dosyc wymagajac no ale mam akurat fakture vat ???? wiec jest ok, jeszcze raz thx za info ????

dariusz1969 61

dariusz1969

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
A ile czasu oczekiwałeś na pieniądze?

K 3

kapturek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gralem u tego booka I z wyplata sie nie ociagali. Standardowa procedura weryfikacji - dowod I rachunek za prad przeslalem. I nim sie obejzalem pieniadze byly juz przelane na konto. Takie traktowanie klienta to ja lubie

dariusz1969 +3 Punkty
M 115

matlaurent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Róznie to bywa
Jeszcze nie po rejestracji, ale widzę, że bez logowania widoczne są dostępne limity: maksymalnie 500 PLN, reszta ewentualnie do akceptacji. Czy po rejestracji są zwiększone, czy takowe pozostają? Pytanie do osób, co są już zarejestrowani.