ten obrot to 5x 400pln czyli 2000 PLN tak ? i AKO 2.00, jest jakis minimalny kurs jaki musi byc w tym AKO ? czy moge nawet z 1.01 zrobic AKO 2.00 i liczy sie do obrotu? a i robiles juz weryfikacje ? jak tak to jak wygladala ?Jak narazie to wziąłem bonus i go wyrabiam, więc nie wiem jak z wypłatami jeszcze nie weryfikowałem się poczekam do momentu wypłaty po obróceniu bonusu. Kursy bardzo fajne strona też niezła jest fajna opcja niespotykana u innych buków przy każdej ofercie zakładu jest możliwość sprawdzenia "jak obstawiali nasi klienci"
Tak 2000 zł obrotu, ja gram przeważnie single ale może być i z 1,01 ale takich taśm nie polecamten obrot to 5x 400pln czyli 2000 PLN tak ? i AKO 2.00, jest jakis minimalny kurs jaki musi byc w tym AKO ? czy moge nawet z 1.01 zrobic AKO 2.00 i liczy sie do obrotu? a i robiles juz weryfikacje ? jak tak to jak wygladala ?
Prawdopodobnie bezterminowy!? skoro w regulaminie nic nie jest napisane?Ile ma się czasu na obrót bonusu ponieważ nigdzie w regulaminie nie jest to napisane.
Robiłem już wypłatę u tego buka. Chcieli dowód osobisty, potwierdzenie adresu i dowód wpłaty. Reszta poszła gładko, a kasa na koncie :smile:moze ktos napisac cos wiecej o tym buku ? bo promocja fajna w sumie, tylko jak tam jest z wyplatami ? nie robia problemow ? no i jak wyglada weryfikacja ? bardzo prosze aby ktos kto tam gra napisal cos wiecej o tym buku.
Obrót bonus+depozyt nie znalazlem info, żeby był jakis limit.. chyba bezterminowoPrawdopodobnie bezterminowy!? skoro w regulaminie nic nie jest napisane?
Robiłem już wypłatę u tego buka. Chcieli dowód osobisty, potwierdzenie adresu i dowód wpłaty. Reszta poszła gładko, a kasa na koncie :smile:
A ile czasu oczekiwałeś na pieniądze?Robiłem już wypłatę u tego buka. Chcieli dowód osobisty, potwierdzenie adresu i dowód wpłaty. Reszta poszła gładko, a kasa na koncie :smile: