uzytkownik-15140
Użytkownik
Proponuję nie pisać na forum takich nieprawdziwych informacji, bo za chwilę pojawi się kolejny lament, że komuś zablokowali konto w Sportingbet, bo założył konto na żonę.
Są bukmacherzy, którzy stosują zasadę 1 konto - 1 adres zamieszkania, adres IP.
4.9. Sportingbet pozwala na rejestrację tylko jednego konta na osobę. Dane te są przechowywane i sprawdzane codziennie w naszej bazie danych. Jakiekolwiek inne konta zakładane na te same dane według kodu pocztowego/danych osobistych/adresu IP będą wykrywane i zamykane natychmiast (zakłady wniesione na tych kontach zostaną unieważnione). Sportingbet zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranych zaksięgowanych na zdublowanych kontach. Wszystkie rejestracje są monitorowane w celu unkinięcia rejestrowania podwójnych kont.
Chyba sam nie zrozumiałeś regulaminu, bo w sumie można je różnie zinterpretować, jak dla mnie tam jest napisane JEDNO KONTO NA OSOBĘ, zresztą mam 3 konta w Sportingbet na ten sam adres na 3 inne osoby każde zweryfikowane, wypłacane dziesiątki razy, co innego jeśli chodzi o promocje/bonusy wtedy mogę skorzystać tylko na jednym koncie, to samo zresztą w Betsafe, Betsson i dziesiątki innych buków, a dziwnym trafem w żadnym mi jeszcze konta nie zamknęli, ważne jest żeby nie korzystać z bonusów na 2 kontach z tego samego adresu.