Czyli dalej zamierzacie oszukiwać i okradać klientów - super. Przypomnij szefostwu jak skończył zarząd Pointbeta niegdyś jednej z potęg na rynku.Witam,
Otrzymałem potwierdzenie, że konto gracz powiązany jest z zorganizowaną grupą.
Konkretnych informacji oraz danych na forum publicznym nie mogę udostępniać.
Firma Rivalo nie nadszarpywała sobie reputacji dla kwoty 42.000zł. Gracze z polski (i nie tylko) wygrywali i wygrywają duże większe sumy i nie ma żadnych problemów z ich wypłaceniem.
Z weryfikacją konta nie ma absolutnie żadnych problemów, jeśli gracz stosuje się do naszych zasad. Główną kością niezgody jest wymógł zdjęcia cyfrowego. Każdy gracz, który wyśle nam odpowiednie zdjęcie jest weryfikowany w ekspresowym czasie.
Maciek tipico już od dawna zbanowało Polaków . Druga sprawa . Oni nic nie mają wspólnego z tipico . kiedyś pytałem się ich supportu taką dostałem odpowiedz. To tylko podobieństwo strony i nic więcej.
Swoją droga kiczny ma rację . Tyle jest buków do wyboru naprawdę uczciwych jak chociażby Hill czy betway . Tam by ci wypłacili i 100 tys euro wygranej a ty się uczepiłeś tych dziadów , którzy i tak mają opinię nędzną . Przytoczyłeś zresztą przykład Bułgara. Trzymaj się kolego i walcz.
Dziwnym trafem ponad połowa osób, która ma jakieś problemy miesza w całą sprawę swoje żony. Przypadek?Moje uczestnictwo w zorgazniowanej grupie obstawiającej zaklady - to pewnie chodzi im o konto mojej żony. Oczywiście w tym samym czasie nie graliśmy zadnych zakladow. Ja otworzylem tam konto na siebie choc moglem poprosić zeby mi poobstawiala na swoim ,choc byloby to niezgodne z ich regulaminem. W jej przypadku nie wiem czy nawet coś tam wygrala ,choc mowi ze wyplate od nich zlecała. Komputery mozliwe ze kilka razy bylo logowanie z tego samego ip i ewentualnie korzystanie z tego samego komputera.
sugerujesz że żona to samo zło ? ????Dziwnym trafem ponad połowa osób, która ma jakieś problemy miesza w całą sprawę swoje żony. Przypadek?
Bo to zła kobieta była... ????sugerujesz że żona to samo zło ? ????
Niech będzie ban, ale kradzież pieniedzy ze ktoś inny z tego samego kompa grał?? Człowieku lecz sie na głowę, tobie bank powinien tez jak masz jakas kase zablokować , w przypadku gdyby ktos sie logował na twoim kompie , albo ty na innym?Sprawa prosta :
Załozył sobie 2 konta na jedo IP swoje i zony . grała zona i on na to same IP stąd bana . Za takie coś u każdego buka ban natychmiast i nie dziwię sie rivalo . Tyle w temacie bo sprawa prosta jak cep
Zreszta faktycznie jak cos nie tak z wyplatą to winna zona . Weżscie te swoje zony zamknijcie w szafach i nie będzie problemów . Patent Kiepskiego tylko ze tam z tesciową .
Co to ma za znaczenie że żona ma konto?Sprawa prosta :
Załozył sobie 2 konta na jedo IP swoje i zony . grała zona i on na to same IP stąd bana . Za takie coś u każdego buka ban natychmiast i nie dziwię sie rivalo . Tyle w temacie bo sprawa prosta jak cep
Zreszta faktycznie jak cos nie tak z wyplatą to winna zona . Weżscie te swoje zony zamknijcie w szafach i nie będzie problemów . Patent Kiepskiego tylko ze tam z tesciową .
Co to ma za znaczenie że żona ma konto?
Proponuję nie pisać na forum takich nieprawdziwych informacji, bo za chwilę pojawi się kolejny lament, że komuś zablokowali konto w Sportingbet, bo założył konto na żonę.Właśnie żadne, ale ten idiota tego nie rozumie że żaden buk nie zabrania dwóch kont z jednego IP, jeśli już to 1 konto może korzystać z promocji itd, można mieć sobie i 100 kont z jednego IP jeśli grasz za swoją kase każdy buk wypłaci.
Marcin - wstyd , żeby moderator nie umiał czytać po polsku ze zrozumieniem????. W tym paragrafie, który przytoczyłeś sprawa dotyczy tego, ze jedna osoba nie moze miec dwóch kont ,a nie, ze z jednego IP czy adresu nie moga byc rejestrowane nowe konta! Przeczytaj dokładnie to co wkleiłeś :Proponuję nie pisać na forum takich nieprawdziwych informacji, bo za chwilę pojawi się kolejny lament, że komuś zablokowali konto w Sportingbet, bo założył konto na żonę.
Są bukmacherzy, którzy stosują zasadę 1 konto - 1 adres zamieszkania, adres IP.
4.9. Sportingbet pozwala na rejestrację tylko jednego konta na osobę. Dane te są przechowywane i sprawdzane codziennie w naszej bazie danych. Jakiekolwiek inne konta zakładane na te same dane według kodu pocztowego/danych osobistych/adresu IP będą wykrywane i zamykane natychmiast (zakłady wniesione na tych kontach zostaną unieważnione). Sportingbet zastrzega sobie prawo do zatrzymania wygranych zaksięgowanych na zdublowanych kontach. Wszystkie rejestracje są monitorowane w celu unkinięcia rejestrowania podwójnych kont.