lysy-16140
Użytkownik
Po zleceniu wypłaty i otrzymania maila z potwierdzeniem ile czasu czekaliście na przelew na konto ?
Jest to nieprawda. Nie ma takiej możliwości, iż to jest powodem ewentualnej "zawieszenia" wypłaty.Podobno walą w ciula w wypłatami czytałem na jednej stronie ze koleś wygrał 5 tysięcy i mu nie wypłacili bo zły nr telefonu podał nie chcacy i złamał regulamin.
Jak najbardziej.Wypłacali są
Proszę poczytać obiektywne opinie na tym forum.Polecacie się zarejestrować ?
Dziękuje niebawem u was zagoszczęJest to nieprawda. Nie ma takiej możliwości, iż to jest powodem ewentualnej "zawieszenia" wypłaty.
Jak najbardziej.
Proszę poczytać obiektywne opinie na tym forum.
W razie problemów (a ich nie powinno być) zawsze można napisać do mnie na PW.
Ja proponuję uaktualnić regulamin bukmachera z 1 strony tego tematu. Bonus nie jest już możliwy przy wpłacie metodą Skrill. Ja niestety zasugerowałem się regulaminem tym z forum :/ .
Tak, są bonusy lojalnościowe dla aktywnych użytkowników Rivalo. Są one przyznawane według różnych kryteriów i algorytmów. Generalnie regularni użytkownicy Rivalo z pewnością będą mieli ciekawszą ofertę niż Ci, którzy mają nieaktywne konta, chociaż i dla tych coś ciekawego się znajdzie. No i mamy nieustający bonus dla wszystkich do zakładów kombinacyjnych, aż do 25%Pytanie do Support Rivalo- Dajecie jakieś bonusy lojalnościowe ?
NOWOŚĆ: BONUS NA ZAKŁADY KONBINACYJNE
Podwój swoje wygrane z naszym specjalnym bonusem na zakłady konbinacyjne!
Otrzymasz bonus 25% na wszystkie zakłady konbinacyjne składające się z minimum 5 zakładów! Bonus od wygranych pojawi się automatycznie na Twoim kuponie.
Bonus Kombinacji Zakładów Rivalo
Skorzystaj z Bonusem Kombinacji Zakładów Rivalo od teraz podwójnie w zakładach kombinacyjnych i otrzymaj oprócz normalnej wygranej także 25% ekstra.
Oto jak to działa:
Postaw zakład kombinacyjny zawierający co najmniej 5 pojedynczych zakładów. W momencie kiedy wygrasz dodamy Ci jeszcze do wygranej następującą liczbę procent:
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z 5-9 pojedynczych zakładów: 5 %
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z 10-14 pojedynczych zakładów : 10 %
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z 15-19 pojedynczych zakładów : 15 %
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z 20-24 pojedynczych zakładów : 20 %
- Do zakładu kombinacyjnego składającego się z więcej niż 25 : 25 %
Twój dodatkowy zysk jest pokazany automatycznie w Twoim kuponie.
Na co jeszcze czekasz?
Postaw dzisiaj zakład kombinacyjny z ogromnej oferty Rivalo i wygraj podwójnie!
Rivalo.com - BONUS 200PLN
Kupon dnia - nowy konkurs, codziennie bonusy dla najlepszych typerów.
Oczywiście, że pomyłka z mojej strony. Miałem napisać 200PLN, a nie %.Nie ma 200% Na stronie jest 100% pomylka czy celowe dzialanie ?!