No nie przesadzaj 100 kroć lepszy niż bet at home
U mnie identyczny problem, tylko przy próbie wpłaty środków. Założyłem konto, odrazu chciałem wpłacić 200 PLN przez skrilla i sytuacja jak u kolegi... Spróbowałem przez ich aplikację na telefon wpłacić i to samo... Wie ktoś o co kaman?Czy ktoś miał już taką sytuację:
Wprawdzie przez Rivalo zostały zatwierdzone dokumenty weryfikujące moją tożsamość gracza, ale jak chcę zlecić wypłatę to pojawia się taki komunikat:
"Linia mety"
"Poświęć chwile i wypełnij następujące pola"
Tu pojawia się pole, gdzie już automatycznie jest wpisany mój e-mail: XXXXXXXXXX
oraz pole "OK & Kontynuuj"
I jak klikam w te pole "OK & Kontynuuj" to nic się nie dzieje. Nie mogę przejść dalej ze zleceniem wypłaty. Znowu w kółko pojawia się ten sam opisany przeze mnie wyżej obraz na ekranie z polem "OK & Kontynuuj" i po jego kliknięciu nic się nie zmienia i nadal nie mogę zlecić wypłaty.
Czy ktoś miał taki problem techniczny przy zleceniu wypłaty ? Pytam się was bo support już dłuższy czas nie odpowiada na to pytanie.
Wszystko mam uzupełnione, a mimo to problem...
Mam numer zapisany w formacie międzynarodowymNapisałem do supportu, odpisali, że działają w tym temacie...
https://www.rivalo.com/pl/s/sport_welcome?popup=trueWitam. Czy po wplacie 200zl i otrzymaniu bonusu moge odrazu wyplacic swoje 200 i obracac sam bonus?
Rivalo nie znam, ale według mnie najlepsze bonusy są w bet 365. Mam tam konto już od kilku lat. Co miesiąc lub dwa dostaję bonus lojalnościowy w wysokości 10 zł, niby mało, ale zawsze cośdodatkowo dają bonusy na rozpoczęcie sezonu ligi angielskiej, niemieckiej oraz ligi mistrzów. Ostatnio był bonus do 200zł, wpłaciłem 150 zł i otrzymałem taki bonus !
Tylko, że nie jest tak łatwo. Są też minusy. Trzeba obrócić wpłatą i bonusem aż 6 razy i to po kursie minimum 1,50. Na szczęście udało mi się to osiągnąć![]()