>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
S 202

szymontom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prosze o usuniecie mojego typu na wtorek-pomylilem dni(typ na dzisiaj).Przepraszam za klopot.
ok

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Dodałem końcową tabelę za czerwiec. Zobaczcie czy wszystko się zgadza. Osoby niesklasyfikowane usunąłem, a punkty za skuteczność regulowałem jedynie w czołówce.
Podium raczej się nie zmieni, ale jak wychwyciliście jakiś błąd to piszcie. Dajemy kilka dni standardowo na wyłapanie tych błędów, a później zbiorę dane do wysłania nagród.
Admin i tak ma urlop więc musicie poczekać.
Pozdrawiam

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
psotnick +8 Punkty (Dzięki za harówę w czerwcowych Typach Dniach :) Pozdrawiam..)
dawid1892 +6 Punkty (źle rozliczyłeś :))
seboes 507

seboes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrowiec Sw
Proszę wrzucić mój post do tematu na typ dnia 2 lipiec. Przez przypadek wkleiłem nie w ten temat. Dzięki.
ok, następnym razem podawaj linka do posta. Prawy górny róg twojej wypowiedzi, #(licznik postów w temacie) - klikasz na niego, a później kopiujesz link na samej górze i wklejasz tu.
Pozdrawiam

seboes 507

seboes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrowiec Sw
Pytanko czy mogę podać w typie dnia Janowicza tylko z innym handicapem niż już wcześniej wkleił inny użytkownik ?

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Pytanko czy mogę podać w typie dnia Janowicza tylko z innym handicapem niż już wcześniej wkleił inny użytkownik ?

Możesz podać, ale handi dodatnie musi być mniejsze od podanego przez rywala. Przy handi ujemnym handi musi być większe. Mam nadzieję, że rozumiesz o co chodzi ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Nie zamieszczamy typu, który został podany już przez innego gracza. Można wtedy jeszcze postawić na dane spotkanie ale na przeciwna drużynę/zawodnika lub remis itp. Przykład: Jeżeli gracz A podał już typ 1 na dane zdarzenie, to gracz B może jeszcze postawić X, 2 , under, pierwszą połowę itp.
UWAGA: Za powtórzony typ uznajemy także np. Wisła - Legia typ: 1 Wisła (-0,5) - Legia typ 1
* W przypadku handicapu i typu over/under: może podać tylko jeden typ na te zakłady np. handicap +6,5. Jeśli ktoś poda handicap +9,5 typ uważa się za powtórzony. Podobna sytuacja jak w typie over/under.
1 i 1DNB (i odwrotnie) również traktujemy jak powtórzony.
http://forum.bukmacherskie.com/f43/regulamin-typow-dnia-przeczytaj-zanim-cos-napiszesz-5123.html#post64697
Ramzesa, popraw mnie, ale według tego co wkleiłem wydaję mi się, że nie może.
Assi // ok, dzięki za wyjaśnienie.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Ramzesa, popraw mnie, ale według tego co wkleiłem wydaję mi się, że nie może.
Zapis w regulaminie jest po to, by ktoś nie powtarzał czyjegoś typu i tym samym przy wyrównanym boju w końcówce miesiąca po prostu nie wychodził na &quot;0&quot; oraz żeby w temacie nie było praktycznie 5 jednakowych zakładów.
Jeśli ktoś podaje Handicap -5,5 to druga osoba może podać -6,5. Typy się nie pokrywają, bo może skończyć się akurat na 6 punktach i wygrywa ten co podał niższe handi (podał typ wcześniej).
Gdyby sytuacja była odwrotna, pierwsza osoba podaje -6,5, a druga -5,5 to już jest powtórzenie. Osoba, która podała typ wcześniej ma przywilej i dzięki temu ktoś nie wyjdzie na tym samym typie lepiej.
Przy handi dodatnich jest sytuacja analogiczna.

seboes 507

seboes

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrowiec Sw
No właśnie dosyć ciekawa sprawa. Chyba rzeczywiście w handicapach wg. tego nie można powtarzać. Dlatego zmieniłem typ na inny.

B 23

bombelsggw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiem,
że dzisiaj się nie popisałem analizą, cały dzień miałem zawalony,
rozpocząłem pisać ją tuż przed spotkaniem, miałem bardzo mało czasu, dlatego streściłem się po prostu do napisania konkretów, a nie rozpisywania się i lania wody.
Jak się okazało po pierwszym zaciętym secie, Belgia się wzięła do roboty i gładko wygrała kolejne 3 sety i typ wszedł.
Następnym razem obiecuje poprawę :p

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto&Kobenhavn
Dyscyplina: Tenis - ATP - Newport (USA)
Spotkanie: R. Harrison v J. Isner
Typ: 2 ( -2.5 gema )
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Data: 08.07.2013 18:20
Analiza: Typ poruszany już dzisiaj, tyle że w drugą stronę. Rozstawiony z numerem 1 w tym turnieju John Isner (19-ty w rankingu) to triumfator dwóch poprzednich edycji, więc o jego motywację możemy być spokojni. Póki co słaby sezon na trawie (2-2, i tylko 2.runda Wimbledonu po kreczu). Harrison (ATP 110) z kolei to zeszłoroczny półfinalista a przegrał właśnie z Isnerem (6:7, 3:6). Ogólne h2h to 4-1 na korzyść Isnera, a aż 3 odbyły się w tym roku - 2 razy na mączce lepszy był Isner, na hardzie Harrison. Stawiam na 3-gemową przewagę starszego z Amerykanów
Prosze o poprawienie na nr 2. Przepraszam i dziekuje

Status
Zamknięty.