>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
stanley-63 16,4K

stanley-63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Proszę któregos z moderatorów o wstawienie tego mojego typu na dzień jutrzejszy 15.06 2013 bo od dzisiejszego południa do niedzieli nie będę miał okazji wejscia na kompa ( ogólnie internetu )
Dyscyplina - Piłka nożna J2-League Japonia
Spotkanie - Fagiano Okayama : Avispa Fukuoka
Typ - powyżej 2.5 gola
Kurs - 2.25 ... / Bet365

... na dzis spróbuję znowu cos z J2-League . Zespół gospodarzy Fagiano Okayama podejmować będzie na swoim terenie Avispa Fukuoka i liczę na dobre widowisko z przynajmniej 3 golami . Gospodarze w tym sezonie grają całkiem dobrą piłkę , są na 8 miejscu w tabeli z bilansem 6-9-3 bramki 22:17 większosc ze swojego dorobku punktowego zdobyli w meczach u siebie 4-4-1 bramki 16:11 , natomiast goscie aktualnie na miejscu 11 jednak do dzisiejszego rywala tracą zaledwie 1 pkt. ich bilans dotychczas to 7-5-6 bramki 18:18 i tu u gosci trochę lepsza gra w meczach wyjazdowych 4-2-2 bramki 7:6 a w ostatnich 5 kolejkach też ciut lepsi od Fagiano popatrzmy Avispa 2-1-2 i 7:8 Fagiano 1-2-2 i 4:4 .
Zajrzymy teraz do H2H 2-4-1 bramki 7:6 na korzysc gospodarzy sredna bramek 0.86 czyli mało ale gdy obie drużyny spotykają się na terenie Fagiano to tu jest lepiej jeżeli chodzi o zdobycz bramkową 2-1-1 i bramki 6:5 czyli 4 spotkania i 11 goli daje nam 2.75 dlatego patrząc realnie na formę gospodarze u siebie i goscie na wyjazdach stawiał bym 2:1 dla gospodarzy ! Pozdrawiam ! __________________

nowicjuszz 287

nowicjuszz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jestem tu nowy i konkurs typy dnia to bardzo fajny pomysł. Myślę, że fajnie by było gdyby takie konkursy były organizowane z danej dyscypliny. Ja akurat interesuję się tenisem i jestem bardzo ciekawy kto z forumowiczów jest najlepszy w typowaniu tej dyscypliny. Jest jakakolwiek szansa na zorganizowanie takich konkursów w przyszłości?
Regularnie praktycznie ze wszystkich dyscyplin przeprowadzane są konkursy
http://forum.bukmacherskie.com/f8/

lukkaz 577

lukkaz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa / Katowice
Proszę o wrzucenie analizy na wtorek 18.06, bowiem ja nie będę mógł jej wrzucić zanim rozpocznie się spotkanie.
Dyscyplina: Piłka nożnaEliminacje do Mistrzostw Świata FIFA 2014
Spotkanie: Australia – Irak AHC (0:1,5)
Typ: 1
Kurs: 1,78
Buk: Pinnacle
Data i godzina: 18.06.13, 11:30

Dziś o godz. 19:30 czasu australijskiego, a o 11:30 czasu polskiego, w Sydney odbędzie się mecz eliminacji do Mistrzostw Świata FIFA 2014 w Grupie B pomiędzy reprezentacjami Australii i Iraku. Australia zajmuję drugie miejsce w grupie z punktem przewagi nad trzecim Omanem. To miejsce daje jej bezpośredni awans do finałów Mistrzostw Świata. Aby je utrzymać Oman musiałby co najwyżej zremisować z Jordanią. Jednak po co oglądać się na innych? Wystarczy tylko ograć przed własną publicznością zajmującą piątą lokatę i grającą „o pietruszkę” reprezentacje Iraku.

Australia grała trzykrotnie w finałach Mistrzostw Świata. Pierwszy mundial dla Kangurów to MŚ 74’ w RFN. W Grupie A zmierzyli się z NRD, RFN oraz Chile. Z „demokratycznymi” Niemcami Socceroos przegrali 2:0, z gospodarzami przegrali 3:0. Bezbramkowy remis z Chile zakończył udział Australii w tych rozgrywkach. Na kolejny mundial Australijczycy musieli czekać aż 32 lata – w 2006 roku, ponownie w Niemczech, Australia zagrała najlepsze mistrzostwa świata w historii. W grupie F Australia trafiła na ówczesnych Mistrzów Świata Brazylię oraz na Chorwację i Japonię. W pierwszym meczu Japończycy bardzo długo prowadzili z Kangurami. W 84. Minucie Tim Cahill zdobył wyrównujące trafienie, a zarazem pierwsze w historii występów tego kraju na mundialu. W 89. zawodnik Evertonu dołożył drugie trafienie, a John Alosi pogrążył Japonie ustalając wynik na 3:1. Porażka z Brazylią 2:0 sprawiła iż o awansie zadecyduje mecz Chorwatami. Ostatni mecz w grupie zakończył się remisem 2:2 (mecz przeszedł do historii poprzez fakt otrzymania 3 żółtych kartek przez Josipa Simunicia). Australia w 4 punktami awansowała do 1/8 finału. W fazie pucharowej Australia zmierzyła się z Włochami. Przez bardzo długi czas utrzymywał się remis, aż w 95. minucie Australię pogrążył Francesco Totti z rzutu karnego. Australia odpadła z turnieju, Włosi zostali Mistrzami Świata. W 2010 roku w RPA Kangury zagrały z Niemcami, Ghaną oraz Serbią. W pierwszym meczu Australia przegrała 4:0 z Niemcami – przyszłymi brązowymi medalistami, po golach Podolskiego, Klose, Mullera i Cacau. Z Ghaną – późniejszym ćwierćfinalistą, nieomal półfinalista MŚ, Australia zremisowała 1:1. Wygrana z Serbią 2:1 nie dała awansu Socceroos, z 4 oczkami pożegnali się z turniejem.

Irak również wystąpił na MŚ – miało to miejsce w 1986 roku w Meksyku. Porażki z Paragwajem 0:1, z Belgią 2:1 oraz gospodarzem – Meksykiem 1:0, skazały mimo bardzo dobrej postawy iracką jedenastkę na 4. miejsce w grupie.

Skupmy się na obecnej formie obu ekip. Irak wygrał w grupie tylko 1 mecz – u siebie z Jordanią 1:0. Lwy Mezopotamii zremisowały z Jordanią oraz Omanem. Reszta spotkań zakończyła się porażkami, głównie jednobramkowymi. Podkreślam to, iż jest to ważny fakt w obliczy gry na handicap. W czerwcu Irak przegrał dwukrotnie 1:0 – z Omanem i Japonią. Mistrzowie Azji z 2007 roku grają składem złożonym tylko z zawodników występujących w lidze irackiej. Liderem reprezentacji jest Noor Sabri – kapitan, 90-krotny reprezentant kraju, bramkarz irackiego Al.-Naft. Jest on zarazem najstarszym zawodnikiem w odmłodzonej kadrze , ma ledwie 28 lat. Najlepszym strzelcem w eliminacjach irackiej jedenastki jest Younis Mahmoud z 7 trafieniami na koncie.

Australia wygrała ostatni mecz z Jordanią aż 4:0. Jej skład jest dobrze znany – składa się z zawodników o uznaniu międzynarodowym. W bramce wystąpi 107-krotny reprezentant kraju Mark Schwarzer, obecnie gracz Fulham. W składzie zobaczymy m.in. Lucasa Neilla, Bertta Holmana z Aston Villa, Mile’a Jedinaka z Cristal Palace, Marka Bresciano, Tima Cahilla oraz Robbiego Kruse’a z Bayeru Leverkusen. Najlepszym strzelcem w eliminacjach jest Joshua Kennedy z 4 bramkami na koncie.

Mecz poprowadzi Alireza Faghani z Iranu. Na Stadium Australia Kangury otrzymają doping od nawet 83 tysięcy kibiców. Mecz zostanie rozegrany w dobrych warunkach, wieczorem w Sydney ma być 13 stopni, przed meczem można spodziewać się lekkich opadów deszczu, jednak w trakcie spotkania nie powinno padać.

Dlaczego obstawiam zwycięstwo Australii? Po pierwsze ze względu na różnice w poziomie klas. Australijczycy są ograną za Zachodzie drużyną, która odżyła po przystąpieniu do AFC. Sama Australia jest twierdzą nie do zdobycia, przez ostatnie 3 lata nikt nie zdołał wygrać z Kangurami przed ich publiką. Atut własnego boiska w przypadku Australijczyków jest ogromną zaletą, bowiem goście będą musieli pokonać aż 13,5 tysiąca kilometrów na to spotkanie. Irak natomiast nie gra już o nic. Ma krajowy skład, który przegrywa mecz za meczem. Stać ich na ambitną walkę, co pokazali w rozgranych spotkaniach. Australia jeśli wygra, pojedzie na mundial. Myślę, że szansa zostanie wykorzystana. Wysokie zwycięstwo Australii to mój scenariusz na ten mecz.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Kiedy można spodziewać się jakiejś tabeli?
Póki co mam podliczone kilka dni. Postaram się z tym uporać żebyście mieli kilka dni na ewentualnie ruchy taktyczne.

koloryt 93

koloryt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiesz
Prosze o usuniecie jednego mojego postu z typow dnia na 20 czerwiec. Chodziło o mistrzostwa Europy , a nie Świata, co wyjaśniłem w kolejnym poście ????

W 146

wojtek360

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaslo
Witam prosiłbym o poprawkę w tabeli ponieważ mam 5 trafionych typów z 9 a nie jak jest w tabeli 4 na 9 i o prawidłowe podliczenie punktów. Według moich obliczeń powinienem mieć 63 punkty.

Z góry dziękuje i pozdrawiam.

mrx 69

mrx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
Mam dwie uwagi co do moich pkt w tabeli:
1. Typy 6.06 - typ rozliczony na - a wynik: Czechy-Portugalia
2. Typy 10.06 - po pierwsze mecz zostal przerwany w przerwie przy wyniku 2:0 i dokończony za tydzień, a po drugie zakończył sie 2:0, przy under 2 oznacza to zwrot.
Link do wyniku Estudiantes-Lanus

M 7

misza19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Prudnik / Wroclaw
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-17-06-2013-poniedzialek-93113.html#post3681326
Nie zgadzam się z argumentacją moderatora, że w tym moim typie analiza była kiepska. Swoje założenie overa 6,5 zakładałem głównie na tym, że ekipie Tahiti siedem bramek mogła zaaplikować reprezentacja Chile U-21, więc nie widziałem nic dziwnego w podobnym wyczynie reprezentacji Nigerii. Dodatkowo wspomniałem, że sporo bramek potrafili stracić w starciu z takim rywalem jak Nowa Kaledonia. Analizując poprzednie mecze Tahiti widziałem, że w nich zazwyczaj pada sporo bramek, więc nic dziwnego, że zagrałem to, zwłaszcza przy kursie 8,5. Kilka &#39;podziękowań&#39; świadczy o tym, że mam rację. Proszę o rozpatrzenie.

Status
Zamknięty.