>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

Status
Zamknięty.
sztacheta 42

sztacheta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sorki za grubą czcionke w dzisiejszym typie dnia na jutro. Całkiem przypadkiem .

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pszczyna
Dlaczego temat z typami dnia na dziś już o 22:00 jest zamknięty? fajny typ z dobrym kursem znalazłem na godzinę 23:10 a tu lipa... Może ktoś by jeszcze skorzystał!
Jeśli faktycznie była taka sytuacja to trzeba było zwrócić się do moderatora przez pw

fideliso 52

fideliso

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam.
Być może nie jestem pierwszym który o to pyta lub tez pytanie jest z gatunku idiotycznych ale szanując prawo twórców do decydowania o własnym forum czuję się zobligowany. Czy mogę w podpisie na swoim profilu umieścić link do swojej strony z facebooka na którym podaję typy?
Nie

maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Poproszę o usunięcie mojego pierwszego typu dnia z 09.06 ponieważ pomyliłem gospodarza i napisałem Mozambik a powinno być Zimbabwe.
Wysłałem poprawionego posta jeszcze raz i teraz jest dobry.

koloryt 93

koloryt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wiesz
Prosze o usuniecie moich obu postow z typow dnia 10 czerwca. Miałem nie sprawdzone informacje, że z grupy wychodzą po dwie drużyny na Euro.

Z 120

zawalski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety nie mam jeszcze napisanych 10 postów i nie mogę wrzucić linka. Proszę o poprawne podliczenie punktów za mój typ.
W meczu Rakowa z Górnikiem Wałbrzych padł remis 1-1 więc typ under 2,5 wchodzi. ????
pestka7 // poprawione

M 3

medek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-13-06-2013-czwartek-92978-2.html

Post 20

Przepraszam , ale za szybko mi się klikneło wyślij .

Proszę o dodanie

Tsonga to przedstawiciel francuskiej nowej szkoły. Jego gre charakteryzuje niezły serwis , dobry forhend i dobra gra przy siatce. Z roku na rok (jak francuskie wino ) gra coraz lepiej , zaś Roger ... hmm to gracz , który coś tam gra w deblu , jednak w singlu to 3 liga. Liczę wiec , że dzisiaj Tsonga rozjedzie go swym może nie atomowym lecz bardzo silnym serwisem.
pestka7 // dodane

lipton_ 192

lipton_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-12-06-2013-sroda-92944-2.html - moja &quot;kiepska analiza&quot; została uznana dzien po meczu, przy czym kurs wszedł, a w regulaminie jest wyraźnie napisane że:
- Moderator ma prawo przenieść analizę do działu &quot;Wasze kiepskie analizy&quot; tylko przed rozpoczęciem spotkania. Są jednak wyjątki tzw. ekstremalne sytuacje kiedy użytkownik pisze coś w stylu &quot;XXX wygra bo jest lepsze i ja tak uważam&quot;. Wtedy moderator może analizę uznać za kiepską i przenieść do odpowiedniego działu już po zakończeniu spotkania.
- proszę o wyjaśnienie
Regularnie w analizach mało się wykazujesz. Przez pewien czas byłem pobłażliwy, ale cały czas jest to samo. Z twoich analiz mało kto może skorzystać, bo są mało przekonujące. Tu nawet nie chodzi o długość tych analiz, ale treści jakie przekazują innym użytkownikom. Wystarczy 3 sek by spojrzeć w tabelę i ktoś wysnuje więcej wniosków niż sam zapisałeś w swojej analizie.
Kiepskie analizy od pewnego czasu są &quot;rozliczane&quot; po spotkaniach ze względu na małą ilość moderatorów zarówno do podliczania TD jak i weryfikowania wszystkiego.
Decyzja jest ostateczna i nie ma od niej odwołania w twoim przypadku.

Status
Zamknięty.