Panowie albo ja źle liczę albo będzie problem z czasem. W tej fazie potrzeba 5 kolejek,a co za tym idzie 5 dni na zakończenie 3 fazy. Czyli ta 3 faza będzie trwała od 18 do 22. Wychodzi na to,że runda finałowa potrwa jeden dzień czyli w niedziele? Zgadza się? W zasadach 3 grupy jest błąd i brakuje 5 kolejki 22 lutego.
Ja mam pytanie dotyczące rozliczenia typów z short tracka:
http://forum.bukmacherskie.com/f441/faza-3-grupa-2-a-103837.html#post4258362
Dzisiaj były tylko eliminacje, a ćwierćfinały, półfinały i finały są dopiero w piątek. Te typy były tylko na eliminacje czy na rezultaty końcowe?
pewnie na eliminacje, przecia to jasne :]:]:]
A ciekawe jak po eliminacjach oceni kto lepszy? Skoro ani nie biegli w jednych biegach ani nie było żadnych miejsc. Cała czwórka awansowała do 1/4 finału,która odbędzie się w piątek. Na 100% typy dotyczyły ostatecznej klasyfikacji,a po eliminacjach nie można stwierdzić kto zajmie lepszą pozycję w końcowej klasyfikacji tej konkurencji. Z resztą sam grałem pewne pary i dalej są nierozliczone,a to tylko potwierdza moje słowa.
Na pewno nie na eliminacje. Wątpie, zeby WilliamHill ze swoja uboga oferta rozdrabniał się na eliminacje i na główne.pewnie na eliminacje, przecia to jasne
Na pewno nie na eliminacje. Wątpie, zeby WilliamHill ze swoja uboga oferta rozdrabniał się na eliminacje i na główne.
Tak samo było ze skokami, że data była na wczesniej niz turniej glowny bo treningi i eliminacje itd.Na pewno były to pary na końcową klasyfikację. A data i godzina była podana na dzisiaj,bo mieliśmy eliminacje. 16 zawodników awansowało do 1/4 i w piątek zostanie rozegrana ta faza + półfinały i walka o medale.