>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie, nie, nie żadnych typów zastępczych. Dla mnie jedyną i słuszną decyzją powinno być rozliczenie wszystkich typów po jutrzejszym rannym biathlonem i tyle. I tak dzisiaj jest ostatni dzień 2 fazy, więc jutro zapewne dzień przerwy, więc będzie czas na podliczenie.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Nie, nie, nie żadnych typów zastępczych. Dla mnie jedyną i słuszną decyzją powinno być rozliczenie wszystkich typów po jutrzejszym rannym biathlonem i tyle. I tak dzisiaj jest ostatni dzień 2 fazy, więc jutro zapewne dzień przerwy, więc będzie czas na podliczenie.
Jeśli ma być rano to reczywiście jestem za. O ile jutro jest planowany dzien przerwy ? Pestka mówił, że wszystko maja juz zaplanowane to powinien wiedziec co i jak.

dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mają biec jutro o 7:30 naszego czasu, z samego rana Pestka na pewno nie będzie losował grup, więc rozsądne jest poczekać do jutra.

hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Zwłaszcza, że ja zabiorę się do podliczania koło południa, tak więc biathlon - o ile znowu go nie przeniosą - spokojnie się zakończy. Tak więc grupa 5 niech śpi spokojnie ;)

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sprawa wygląda tak. Pierwotnie 3 faza pucharowa miała trwać w dniach 17 - 20 luta a faza mistrzowska (rywalizacja o 1,3,5,7 i 9 miejsce) w dniach 21-22 luty.
Zrobimy tak, że jeżeli jutro biathlon ponownie się nie odbędzie rozliczamy każdy taki typ po kursie 1,00. Nie podajemy typów zastępczych - taki wymóg organizatorów. Tutaj prosiłbym moderatorów podliczających grupy, aby w miare możliwości jak najszybciej podliczyli swoje grupy i jeżeli widzą jakieś inne nie podliczone to podliczyli je także. Jutro mam sporo zajęć na uczelni tak więc grup + terminarzu spodziewajcie się wieczorem bo już we wtorek startujemy z 3 fazą

nbd 485

nbd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Za chwilę wrzucę w temat grupy 1 podliczenie końcowe - pojedynki są już rozstrzygnięte, biathlon zmieni ewentualnie zdobyte przez drużyny AKO, ale nie ma to żadnego wpływu na rywalizację, więc odpuszczę to i wrzucę same wyniki punktowe drużyn.
e: I już załatwione ;)

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Wszystko dobrze. W niektórych grupach to biathlon decyduje o awansie do dalszej fazy. Dlatego zaczekanie na jego wyniki to sprawiedliwe posunięcie. Taki obrót spraw sprawi tylko,że nie będzie dnia przerwy i po 3 fazie będziecie musieli od razu działać. 18-21 to trzecia faza i od razu w piątek wieczorem będzie trzeba podać wszystko na finały
22-23.02

valverde 5,3K

valverde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Allenstein
Chciałbym przypomnieć o jednym z punktów regulaminu a mianowicie że po przedstawieniu typów powinna być suma AKO , w Grupie 2 drużyna Gramy dla zabawy tego nie zrobiła więc zgodnie z regulaminem jej kupon powinien nie zostać zaliczony. Licze na poprawienie : ) ... Jeżeli miałem potężne 0 trafione to mamy w takim przypadku remis ? ( moja druzyna toczyła pojedynek z wyżej wymienioną )
PISAŁEM WCZORAJ O BRAKU KURSÓW PISANIA SUMY AKO PRZEZ DRUŻYNE GRAMY DLA ZABAWY W NASZEJ GRUPIE , MIMO TO ICH KURSY SĄ CAŁY CZAS PODLICZANE, A WG REGULAMINU NIE POWINNY... LEPIEJ TERAZ TO POPRAWIC NIŻ POTEM BO SIĘ BAŁAGAN ZROBI.
Dobrze, że nas zakablowałeś. W końcu to dzięki swoim umiejętnościom denuncjatorskim, a nie bukmacherskim awansujesz do następnej fazy konkursy i wychapiesz nagrodę, której nie dostaniesz, gdyż w tym miejscu CHCIAŁBYM ZAUWAŻYĆ I UPRZEJMIE DONIEŚĆ, ŻE MASZ ZNIKOMY UDZIAŁ W ŻYCIU FORUM.
Cytując klasyka: Polacy naród wspaniały, tylko ludzie kur*y.

urbaneq 958

urbaneq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie ja ustalam reguły .. Przez ten pkt w regulaminie sam miałem jeden kupon w plecy jak i pare innych ludzi , na forum zaczynam sie udzielać regularnie(zacząłem podawać swoje typy), od dwóch tygodni tak na prawdę zacząłem wchodzić na tę stronę .. kiedyś konto założyłem którego przez długi czas nie używałem i nie bywałem tutaj. Poza tym nie znam Cie i nie czuje się z tym źle że zauważyłem że nie wypełniasz jednego z pkt regulaminu i to zgłosiłem... to jest świat wirtualny więc honorowy nie muszę tu być, ważne że w rzeczywsitości nigdy nie byłem i nie będe konfidentem, dobranoc.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
moją grupę max do godz. 10 podliczę, możliwe, że czekając na mecz gwiazd z rach ciachuje.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Troszke szkoda, że pogoda spłatała figla, bo w mojej grupie zaważyło to na awansach. 3 zainteresowane drużyny miały typy z tego właśnie biegu.

pklonik 21

pklonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
3 spotkania z biathlonu i byc moze przesadzili o losach awansu...

pklonik 21

pklonik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
no mówi sie trudno ale tak szczerze wypacza to troszke rywalizacje fair play...