>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niezgodności

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Raclawice
Zrobcie cos z tym, to jest ponizej krytyki. Czesc uzytkownikow sie mylila i kupony byly przegrane, nikt nie poprawial pomimo prosb.

Rozumie,ze mozna zapomniec i dopisac kolejke+z kim rywalizujemy,ale przed startem pierwszego zdarzenia na kuponie. A tu superkombinacja sie konczy,a uzytkownik,ktory jest moderatorem edytuje sobie kupon i poprawia bledy. Przesada.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +8 Punkty (sam też to zauważyłem i mam sceeny porobione:) dobrze że od razu reagujesz)
dzordzo 43

dzordzo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Która z sióstr Semerenko jest w parze ze Skardino w ofercie William Hill? Nasi przeciwnicy napisali w typie V. Semerenko i nic mi to nie daje ????

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumie,ze mozna zapomniec i dopisac kolejke+z kim rywalizujemy,ale przed startem pierwszego zdarzenia na kuponie. A tu superkombinacja sie konczy,a uzytkownik,ktory jest moderatorem edytuje sobie kupon i poprawia bledy. Przesada.
Spokojnie nie zrobili przecież tego by kogoś tu oszukać. Typy zaliczymy na minus, tak jak mówi nam regulamin. No chyba,że się dogadacie na PW by rozliczać normalnie bo przecież brak numeru kolejki jak i pary nie świadczy o tym, że typy były podane wcześniej i to one są tu najważniejsze. No, ale to już wasza decyzja :p
Ps
Panowie to tylko zabawa. Tutaj naprawdę nikt nie chce nikogo oszukiwać. Jeżeli ktoś będzie robił to celowo (np zawyżał kursy, a tutaj mamy już prawdopodobnie jednego delikwenta) wtedy będzie reagować rygorystycznie (usunięcie z konkursu + kartka + czarna lista konkursowa)

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Ciężko z tym bukmacherem...Curling rano i nie ma żadnych kursow poza 1-2. Skoków nadal w ofercie nie ma...

urbaneq 958

urbaneq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałbym przypomnieć o jednym z punktów regulaminu a mianowicie że po przedstawieniu typów powinna być suma AKO , w Grupie 2 drużyna Gramy dla zabawy tego nie zrobiła więc zgodnie z regulaminem jej kupon powinien nie zostać zaliczony. Licze na poprawienie : ) ... Jeżeli miałem potężne 0 trafione to mamy w takim przypadku remis ? ( moja druzyna toczyła pojedynek z wyżej wymienioną )

G 138

geryx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spokojnie nie zrobili przecież tego by kogoś tu oszukać. Typy zaliczymy na minus, tak jak mówi nam regulamin. No chyba,że się dogadacie na PW by rozliczać normalnie bo przecież brak numeru kolejki jak i pary nie świadczy o tym, że typy były podane wcześniej i to one są tu najważniejsze. No, ale to już wasza decyzja :p

Ps
Panowie to tylko zabawa. Tutaj naprawdę nikt nie chce nikogo oszukiwać. Jeżeli ktoś będzie robił to celowo (np zawyżał kursy, a tutaj mamy już prawdopodobnie jednego delikwenta) wtedy będzie reagować rygorystycznie (usunięcie z konkursu + kartka + czarna lista konkursowa)
dopisywanie sobie przez osoby funkcyjne to czego nie wolno a co im uwala kupon, też wg mnie jest przegięciem i mooocno nieetyczne

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ciężko z tym bukmacherem...Curling rano i nie ma żadnych kursow poza 1-2. Skoków nadal w ofercie nie ma...
Wysłałem do nich meila w tej sprawie. Jak dostanę jakieś konkretne info dam znać. ????
Jeżeli miałem potężne 0 trafione to mamy w takim przypadku remis ? ( moja druzyna toczyła pojedynek z wyżej wymienioną )
Tak remis.

kemawir123 1,6K

kemawir123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zainterweniowałem w sprawie skoków i taki o to efekt:

http://sports.williamhill.com/bet/pl/betting/g/3753702/Large-Hill-Pojedynki+++H2H.html

Mam nadzieję, że będziecie mieli teraz z czego wybierać ????

Nie żebym narzekał ale dałoby się też zainterweniować w sprawie h2h biegów? Oferta nie powala, 5 zakładów z czego tylko 2 są warte ruszania. Oczywiście na dzisiejszą sztafetę już chyba za późno, ale może na biegi mężczyzn dałoby radę dodać 2-3 zakłady więcej? ;)

K 40

kris_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
K 40

kris_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do tego
5.Skoki narciarskie mężczyzn, skocznia wielka, 15.02 18:30
Vladimir Zografski (BUL) ₋ Seou Choi (KOR)
Typ: 2
Kurs: 2,75
tez mi sie wydaje pomylka William Hill. Teraz na stronie William Hill juz jest po 1.85 na obydwu zawodnikow. Ogolnie to widze, ze jakis balagan jest w tych kursach, wiekszosc w druga strone (pomylone) albo bardzo sie roznia.