>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niejasności

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Przepraszam wszystkich,ale muszę wycofać się z konkursu,zapisałem się gdyż myślałem,że będę więcej czasu w domu w tych miesiącach,ale niestety nie ma mnie codziennie,a konkurs wymaga praktycznie takiego dostępu do internetu,proszę mnie w takim razie wypisać i przepraszam za problem,Udanego konkursu wszystkim????

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Przepraszam wszystkich,ale muszę wycofać się z konkursu,zapisałem się gdyż myślałem,że będę więcej czasu w domu w tych miesiącach,ale niestety nie ma mnie codziennie,a konkurs wymaga praktycznie takiego dostępu do internetu,proszę mnie w takim razie wypisać i przepraszam za problem,Udanego konkursu wszystkim????
U mnie identyczna sytuacja. Udanej zabawy w konkursie!

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kolejka nr 3 podliczona. W razie błędów piszcie tutaj.
Pozdrawiam.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sumada90 +4 Punkty (szybkie podliczenie :))
jacques +9 Punkty
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Chciałem tylko napisać,że szacunek dla prowadzących ten konkurs! Podliczanie danej kolejki,tabela bardzo bardzo szybko wstawiane! Super wiadomo kto ile ma pkt ile traci itd. Naprawdę jeszcze raz Szacunek Panowie!

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Chciałem tylko napisać,że szacunek dla prowadzących ten konkurs! Podliczanie danej kolejki,tabela bardzo bardzo szybko wstawiane! Super wiadomo kto ile ma pkt ile traci itd. Naprawdę jeszcze raz Szacunek Panowie!

Spokojnie spokojnie dopiero trzy kolejki :razz: Żeby się nie okazało, że przedwcześnie chwalisz:]

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Myślę,że będzie ok. Wierzę w Was Chlopaki;)

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kolejka nr 4 podliczona. W razie błędów piszcie tutaj.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
orchol +7 Punkty
O 25

orchol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prosze na edytowanie mojego posta na Maciej Janowski powyzej bo nie zaznaczylem z gory dzieki i przepraszam za klopot
i wielkie dzieki za pisanie tradycyjnych nazw klubow ????
// Gotowe. B.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kolejka nr 5 podliczona. W razie błędów, piszcie tutaj.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
L 0

legus123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ech drugi raz w pośpiechu wysyłam i nie wiem jakim cudem nie zaznaczyl mi sie typ 6 i 7 ...
chciałem postawić
6. Maciej Janowski (poniżej/powyżej) 6.5
7. Chris Holder - Antonio Lindbaeck(+2.5)
ze moj drugi błąd to zrozumiem jak nie poprawiecie, sorki ; )
F: załatwione

diuq85 354

diuq85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WB Je(L)onki
Bardzo przepraszam, mógłbym prosic o korektę typu Patryk Dudek u/o 12,5 na under? Nie wiem jak mogłem to przeoczyć, zamiast poniżej zaznaczyłem imię i nazwisko zawodnika
Dziękuję
F: done

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Kolejka nr 6 podliczona. W razie błędów piszcie tutaj. Bieżąca tabela po szóstej kolejce w odpowiednim temacie.

D 134

_danonek_

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Będą jeszcze dzisiaj mecze do typowania? Bo jutro niestety nie będę miał dostępu do internetu i jeżeli typy nie będą do dzisiaj to czy użykownik Legus mógłby podać typy w moim imieniu jutro?

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Będą jeszcze dzisiaj mecze do typowania? Bo jutro niestety nie będę miał dostępu do internetu i jeżeli typy nie będą do dzisiaj to czy użykownik Legus mógłby podać typy w moim imieniu jutro?
może podać w Twoim imieniu, planuję wrzucić kolejkę koło północy, bo teraz jestem pochłonięty oglądaniem finału LM, pozdrawiam ;)

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Feekus,
dajesz same h2h.. A to co najważniejsze czyli mecze drużynowe, handicapy to jak na lekarstwo.. do H2H są GP a nie liga ;| Mam nadzieję, że troszkę zmienicie &quot;ofertę&quot; na następną kolejkę.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Feekus,
dajesz same h2h.. A to co najważniejsze czyli mecze drużynowe, handicapy to jak na lekarstwo.. do H2H są GP a nie liga ;| Mam nadzieję, że troszkę zmienicie &quot;ofertę&quot; na następną kolejkę.
ale mecze drużynowe możesz sobie pograć u buka, bo każdy oferuje tego typu zakłady, a tu jest małe urozmaicenie, pary, których raczej nie spotkasz w firmach bukmacherskich. Niemal za każdym razem staram się wrzucać też coś z drużyn i teraz też znalazło się jedno zdarzenie. Chodzi tu o dobrą zabawę i wyselekcjonowanie osób z największą wiedzą, a nie kopiowanie zakładów żywcem od buka i powielanie tego samego.