>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania, propozycje, niejasności

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Da radę wrzucić dzisiaj pary na jutrzejszą kolejkę Ekstraligi?

wlodek02 1,9K

wlodek02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie rozumiem dlaczego pary w konkursie są wrzucane w ostatniej chwili jeżeli ktoś wyjeżdża na cały dzień nie ma szans na typowanie a tym samym na rywalizację w konkursie. Moim zdaniem typy powinny być wrzucane minimum dzień wcześniej!

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Nie rozumiem dlaczego pary w konkursie są wrzucane w ostatniej chwili jeżeli ktoś wyjeżdża na cały dzień nie ma szans na typowanie a tym samym na rywalizację w konkursie. Moim zdaniem typy powinny być wrzucane minimum dzień wcześniej!
nie są wrzucane w ostatniej chwili! W regulaminie jest wyraźnie napisane, że oferta do typowania znajdzie się niepóźniej niż 10 godzin przed rozpoczęciem pierwszego zdarzenia. Tylko raz to zostało nagięte z powodów awaryjnych jednego z organizatorów.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
rowniez uwazam ze w miare mozliwosci pary do typowania powinny byc podawane czasem nieco wczesniej

robson_26 612

robson_26

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Oczywiście typy mogą być wrzucone nawet dwa dni wcześniej. Problem polega jednak na tym, że zawody żużlowe nie odbywają się raz w tygodniu. Przykładowo typy na jutrzejszą ligę byłyby podane w piątek, a dzisiaj w BEL lub innych zawodach, nabawiłby się kontuzji, któryś z zawodników. To powodowałoby tylko zamieszanie w konkursie. M.in. z tego powodu oferty u większości buków z żużla masz wystawiane kilka godzin przed zawodami.

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Kolejki 14. i 15. podliczone. Błędy na PW.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
unicaja +4 Punkty (Za ekspresowe podliczanie, chyba zresztą już klikalem kiedyś ? Mniejsza z tym...)
wlodek02 1,9K

wlodek02

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można wrzucić typy na jutro mam wyjazd i nie będę mal możliwości typowania po 12

kubson21 1,8K

kubson21

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Rozumiem że dzisiejsza kolejka jest odwołana?Czy pojawi się za nią później jakieś zastępstwo?Kiedy możemy się spodziewać aktualnej tabeli?

sumada90 12K

sumada90

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica bezrobocia
Rozumiem że dzisiejsza kolejka jest odwołana?Czy pojawi się za nią później jakieś zastępstwo?Kiedy możemy się spodziewać aktualnej tabeli?

To ostatnie pytanie do mnie więc mogę odpowiedzieć. Planowałem tabelę wrzucić jutro lub pojutrze, jeszcze przed Grand Prix w Kopenhadze ale skoro Feekus w temacie z typami napisał
oba mecze przełożone, nie ma sensu wypisywać typów, zamykam.

tak więc tabela za kilka minut powinna się pojawić.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
9. W przypadku przełożenia wszystkich zdarzeń z typowanej kolejki, oferta do typowania zostanie przedstawiona w innym terminie – a wszystkie typy zostaną anulowane.
na dniach zostanie podany dokładny termin zastępczej kolejki.

C 2

conte

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Torun
Przepraszam, mam problemy sprzętowe związane z wyjazdem, i nie zauważyłem ze wkleilo mi się kilka linijek z typami. Proszę o pozostawienie tylko tych pierwszych, pogrubionych. I dla jasności w parze gollob hampel jest typ na golloba. Za utrudnienia przepraszam i dzięki za edycje.