>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
V 0

variater

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Czy ja coś przeoczyłem, czy po prostu omyłkowo nie otrzymałem hasła?

X 0

xcamelx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No szefie skonczylem trzeci a osoby z miejsc 1 i 2 nie byly na liscie. Czyli mam nadzieje ze zaltwicie to tak ze dostane walizeczke?

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja wpakowałem 80% stacka na flush draw ;/ Ale turniej całkiem miły, a myślę że niech osoby które grały w tym turnieju z poza listy dodac do listy osob ktore w turze grac nie mogą, i problem bedzie z glowy bo nowego konta zakladac nie beda raczej ????

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zreszta jest tydzien to admini cos wymysla pewnie.
Prawdopodobnie wszystkie osoby niedawno zarejestrowane i powiązane ze stronami pokerowymi zostaną usunięci z przyszłych turniejów.
Co do walizki będą rozmawiał na ten temat z sportingebt.

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Good plan ???? Wczoraj i tak mało ludzi grało (chyba 44) jak jeszcze z 10 niepowiazanych z forum odpadnie to sie zrobi przyjemny tur ????

X 0

xcamelx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Prawdopodobnie wszystkie osoby niedawno zarejestrowane i powiązane ze stronami pokerowymi zostaną usunięci z przyszłych turniejów.
Co do walizki będą rozmawiał na ten temat z sportingebt.

I jak szefie z walizeczkami wiadomo cos juz?

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
ponawiam pytanie:p
niestety lub stety, ja przejmuje walizke ;D

a tak powaznie, to poczekaj, za pewne organizator ligi czy osoba czuwająca załatwi spr ... czekaj cierpliwie ;)

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam takie pytanie, czy orientuje się ktoś czy można wysłać do paradisepoker (albo zrobić to samemu gdzieś w ustawieniach turnieju) by do turnieju mogły zapisać się tylko osoby o danych nickach, i by sie zrobiło tylko osoby które się zapisały w temacie i spełniają warunki i by był gites nawet haslo nie bylo by potrzebne.

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja chcialem sie zapytac czy w nastepnym turnieju (bodajze po niedzieli chyba 13.10) na bede mogl uczestniczyc bo staram sie pisac posty a zarazem nie spamowac tematow.80 postow w kilka dni to dosc sporo przy takich wymaganiach.Bo nie problem jest napisac cos byle jak ale przede wszystkim zeby wniesc cos ciekawego do tematu.Do ogranizatorow turnieju na paradise poker moge liczyc na jakas przepustke czy koniencznie do wtorku musze dobic do 80 postow.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Ja chcialem sie zapytac czy w nastepnym turnieju (bodajze po niedzieli chyba 13.10) na bede mogl uczestniczyc bo staram sie pisac posty a zarazem nie spamowac tematow.80 postow w kilka dni to dosc sporo przy takich wymaganiach.Bo nie problem jest napisac cos byle jak ale przede wszystkim zeby wniesc cos ciekawego do tematu.Do ogranizatorow turnieju na paradise poker moge liczyc na jakas przepustke czy koniencznie do wtorku musze dobic do 80 postow.
Jeżeli będziesz wykazywał aktywność, również hasło dostaniesz.

X 0

xcamelx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wlasnie minal tydzien od ostatniego turka wiecie juz kto dostanie walizki za tur numer 1?

maniaknhl 4

maniaknhl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kolo
hasło do dzisiejszego tura dajcie 6 minut przed startem tego tura , to będzie każdy miał 2 minuty na rejestracje to taka dobra propozycja bo wiem że zawsze dużo sępów tam jest i czeka na hasło do ostatniej sekundy

M 0

mariusz116

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A jeszcze jedno haslo bedzie podawane jakos w specjalnym temacie czy na PW wysylane.Jak w temacie to gdzie mam go szukac??

P 0

pettersen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie bede spamowal ????
Pójdziemy &quot;na rękę&quot; osobom co mają dłuższy staż i otrzymają hasło.
otrzymam haselko? oczywiscie macie jak w banku, ze nie wycieknie na zewnatrz
pozdrawiam

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego nie pisales wczesniej kiedy nie bylo turniejow ?
Teraz nagle wszyscy chca byc aktywni ;/

Status
Zamknięty.