>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Pójdziemy &quot;na rękę&quot; osobom co mają dłuższy staż i otrzymają hasło.

O 0

odil007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piszę z propozycją usunięcia z ligi użytkownika &quot;staszi&quot; który nie czyta regulaminu, będzie robił ze mnie idiote i nie chce mnie dodać do ligi.
W regulaminie pisze wyraźnie: w lidze mogą brać udział użytkownicy którzy mają minimum 15 postów w przeciągu miesiąca, ja jestem zarejestrowany od 08.09.2008 i ten typek pisze że nie spełniam warunków niby z jakiej okazji.
Proszę o dodanie mnie do ligi w miejsce użytkownika staszi który nie czyta regulaminu.

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja mam tylko taką uwagę turnieje zaczynają sie o 21.00 naszego czasu z tego co widzę. Aha i niech moderatorzy napisza gdzie jak i kiedy beda hasla.

staszi 0

staszi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Piszę z propozycją usunięcia z ligi użytkownika &quot;staszi&quot; który nie czyta regulaminu, będzie robił ze mnie idiote i nie chce mnie dodać do ligi.
W regulaminie pisze wyraźnie: w lidze mogą brać udział użytkownicy którzy mają minimum 15 postów w przeciągu miesiąca, ja jestem zarejestrowany od 08.09.2008 i ten typek pisze że nie spełniam warunków niby z jakiej okazji.
Proszę o dodanie mnie do ligi w miejsce użytkownika staszi który nie czyta regulaminu.

Edit: zle zrozumialem pierwsza czesc regulaminu, sorki, ale w momencie dodawania siebie do listy grajacych nie miales 15 postow, wiec nie rzucaj sie tak, dzieciaku...

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale, turnieje zaczynają się o 21-00 naszego czasu taak? Bo w lobby pisze ze o 19:00 ale rozumiem że godziny serwerowej czyli trzeba dodac dwie, dobrze rozumuje, czy moze dlatego ze to tur polski to jest &quot;po naszemu&quot;?

O 0

odil007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;staszi&quot;
Chyba musisz się udać do okulisty.
W momencie dodawania miałem 17 postów wielki znawco.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ale, turnieje zaczynają się o 21-00 naszego czasu taak? Bo w lobby pisze ze o 19:00 ale rozumiem że godziny serwerowej czyli trzeba dodac dwie, dobrze rozumuje, czy moze dlatego ze to tur polski to jest &quot;po naszemu&quot;?
Tak, turnieje są o 21:00

J 0

jelonek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a jam mam pytanie, czy w zapisach do turnieju mam podać login, to znaczy żę mam podać nickname z softu paradise czy nazwę użytkownkia ze Sportingbet?

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Odrazu napiszę, że tym turniejem zajmuje się Marcin nie ja ????
Więc nie kierować próśb o hasła do mnie ????

matiq 1

matiq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no easy podal link ale cos nie prądzi mi ten link ;/

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
no easy podal link ale cos nie prądzi mi ten link ;/
poczekaj zapewnoe ejszcze nie masz dostepu tam ,Marcin zapewne dolaczy cala liste przed turniejem i kazdy bedzie mial haslo ????

Status
Zamknięty.