Napisze Ci Fazik1988 tak- sam pisałem osobiście na gg do Dobermana i Nikifora , żeby Ci ten zastępczy typ dodali przed rozpoczeciem meczu i dzięki mnie dodali Ci bo jakby żaden z Moderów nie wszedł w tym czasie na Forum miałbys problem.....a teraz jest szukanie "dziury w całym" Panowie jesteście śmieszni! Widzę że na siłę chcecie grac dalej czy czujecie zagrożenie? szukanie 4-5 minutowych "kruczków i druczków".Mecz rozpoczął się z 4 min. opóźniemiem...żenada ...po prostu żenada.
Dałeś 14.56! sprawdziłem trzeba było składac reklamacje -napewno by ja uznali! A nie teraz myslałes ze łatwo wygrasz 2-0 , a tu niespodzianka? i gośc trafił duzo wyzej? to sie nie wyzywaj na innych ...mecz nie był postawiony w czasie gry ...tylko przed rozpoczeciem, a było takich przypadków tu mnostwo( nie widziłes tego to posprawdzaj) i z mojej strony koniec dyskusji.
Maciek po pierwsze edytuj posty!
Przyjrzę się sprawie. Decyzję napiszę pod wieczór. Temat zakończony.
Ja już decyzje podjąłem zostaje tak jak jest :!: Reklamację trzeba było szybciej umieszczać a nie teraz , logiczne że trzeba przyglądać się typą partnerów a poza tym szczęście że akurat ktoś był i koledze dodał typ za Ajax więc przykro mi.
Pozdrawiam
To akurat raczej jest niewykonalne - edycja w tym wątku jest zablokowanaMaciek po pierwsze edytuj posty!