>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
jakbym wiedzial ze dzisiaj mozna typowac... eh.... terminy to prosze podawac PRZED podawaniem przez kogokolwiek spotkan... bo bylo sroda-czwartek ustalone.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Panowie przepraszam mój błąd wpierw był Wtorek-ŚRoda poszedłęm na rękę bo kilka osób chciało też czwartek więc typujemy te 3 dni bo niechce karać osób które dziś za typowały.
Pozdrawiam i koniec tego tematu

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Panowie przepraszam mój błąd wpierw był Wtorek-ŚRoda poszedłęm na rękę bo kilka osób chciało też czwartek więc typujemy te 3 dni bo niechce karać osób które dziś za typowały.
Pozdrawiam i koniec tego tematu
z tego co patrzylem to typ na wtorek podaly bodajze dwie osoby, w tym ty (smiem sadzic ze ta druga poszla za twoim przykladem).
Ale juz niech bedzie jak piszesz, chociaz dzisiaj sttrasznie słabiutka oferta -.-

B 0

betonixx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam pytanie czy można typować wynik do połowy? Mój przeciwnik takie typy podał z tego co pamiętam to można podawać 1x2 regulaminowego czasu oraz u/o.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy można typować podwójny wynik w piłce? np x2? Było to chyba niemożliwe -prawda?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
w 1/22 też będą dogrywki, czy w przypadku remisu przejdzie osoba z większym kursem?/
Jeśli w 2 meczach w 1/22 padnie remis między walczącą parą to wtedy tak jak w poprzednich rundach jest dogrywka ;)

jaca 0

jaca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no spoko . podawane sa mecze po raz nie wiem ktory a nadal pojawiaja sie handicupy Oo
A ja bym miałbym jednak pewne wątpliwości do handicapów - w końcu przy takej interpretacji:
... Typujemy wszystko gdzie możliwy jest wynik 1, X, 2 under oraz over.
można się zapytać czemu nie, skoro w tym przypadku typujemy dokładnie 1 lub X lub 2 ;)
A co z takim typem: &quot;w której połowie padnie więcej bramek&quot;? Tu też się typuje 1, X, 2...

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jaca nie doszukuj się dziury w całym W Sobotę-Niedziele Typujemy Dogrywkę.
Pozdrawiam , Około jutra powinien się pojawić temat.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
doberman lub nikifor czemu nie podliczyles moich typów?
wystrczy zajzec do livescore i znjedziesz wyniki tych meczy

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
doberman lub nikifor czemu nie podliczyles moich typów?
wystrczy zajzec do livescore i znjedziesz wyniki tych meczy
Doberman sprawdzał. Pod swoimi typami masz od niego informację. Jeśli mi napiszesz z jakich lig i dyscyplin są typy to je podliczę. Następnym razem proszę o podawanie takich informacji przy mniej znanych ligach co nam ułatwi pracę. Nie mamy zamiaru godzinami szukać jednego wyniku.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Więc z powodu głupoty Jacy które doszukuje się żę chce przegrać ale dobra niech będzie po jego myśli a więc gramy z jedną osobą która otrzyma wolny los w losowaniu pozdrawiam następna kolejka ŚRODA - Czwartek