>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

K 163

koticzek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co w przypadku jesli moj login w buku i na forum sa inne??

K 40

kris_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No dobra, moze w koncu ktos da ladna klasyfikacje w oddzielnym temacie, bo do tej pory byly tylko tutaj?

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
co w przypadku jesli moj login w buku i na forum sa inne??

Nie ma to znaczenia.

Dzisiaj/jutro podam Wam instrukcję do odbioru wygranych. Oczekujcie cierpliwie na informacje w tym temacie.

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
co w przypadku jesli w trakcie trwania mundialu nie dokonalem depozytu do Oddsring - nagroda przepada czy moge jeszcze zrobic depozyt?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
benek_27 +19 Punkty (Za bardzo dobre poprowadzenie konkursu :))
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
tommy83 do jutra otrzymasz odpowiedź.
baku193 napisałem trzy posty wyżej na ten temat ????

H 17

horba19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co w przypadku jesli w trakcie trwania mundialu nie dokonalem depozytu do Oddsring - nagroda przepada czy moge jeszcze zrobic depozyt?
U mnie podobna sytuacja depozyt dokonany 11.06 dzień przed MŚ...

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
w trakcie konkursu to w trakcie, od pierwszego dnia do ostatniego. W innych konkursach było tak, że nagroda przechodziła na następną osobę.

K 40

kris_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tez niedokonalem depozytu w trakcie trwania konkursu ... O rany, ale kicha. Ponawiam prosbe o podanie informacji, czy mozna jeszcze zlozyc depozyt.

K 40

kris_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapomnialem dopisac - zgarnalem z innego forum bon na ODDSRING 25 Euro, juz mam go na koncie. Co teraz? Czytalem, ze ODDSRING wymaga, ze aby otrzymac kolejny bon, trzeba wplacic na depozyt taka kwote, jaka sie otrzymalo za ostatni bon lub cos takiego.

arkadiuzs 6

arkadiuzs

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
Szkoda że w regulaminie nie było nic o wymaganym depozycie w czasie mundialu, jedynie o posiadaniu konta... Przydałoby się tam też takie informacje zamieszczać, w końcu od tego chyba jest regulamin. ;) W temacie z nagrodami większość ( chociaż w tym przypadku piszę tylko za siebie :] ) pewnie zerknęła na wielkość nagród, nie wczytując się dokładnie..

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
koticzek +1 Punkty
yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Szkoda że w regulaminie nie było nic o wymaganym depozycie w czasie mundialu, jedynie o posiadaniu konta... Przydałoby się tam też takie informacje zamieszczać, w końcu od tego chyba jest regulamin. ;) W temacie z nagrodami większość ( chociaż w tym przypadku piszę tylko za siebie :] ) pewnie zerknęła na wielkość nagród, nie wczytując się dokładnie..

Napewno było napisane ????

H 17

horba19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę że admin uzgodni, że do jutra jeszcze będzie można depo zrobić ????

K 40

kris_pl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napewno było napisane ????
W regulaminie nie bylo. Bylo w temacie z nagrodami - szkoda, bo Ja dopiero dzis to ogarnalem, nie zawsze patrze w nagrody bo nie jestem pazerny - co wygram to wygram.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Sytuacja wygląda następująco. Kto nie złożył depozytu to niestety nie otrzyma nagrody. Każdy temat trzeba przeglądać.
Co do zwycięzców. Proszę podsyłać następujące dane Marcinowi-Odrze: login (e-mail), nagroda + miejsce.

S 202

szymontom

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dane wyslane...Dodatkowo wyslalem dane w komentarzu &quot;punkty reputacji&quot; Dziekuje i Pozdrawiam.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
W regulaminie nie bylo. Bylo w temacie z nagrodami - szkoda, bo Ja dopiero dzis to ogarnalem, nie zawsze patrze w nagrody bo nie jestem pazerny - co wygram to wygram.

moze w regulaminie nie , ale gdzieś tam bylo ...
jedna uwaga dla grających tenisa w oddsring , w przypadku kreczu zawodnika nie ma zwrotu tylko wynik z kortu

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Sytuacja wygląda następująco. Kto nie złożył depozytu to niestety nie otrzyma nagrody. Każdy temat trzeba przeglądać.

Co do zwycięzców. Proszę podsyłać następujące dane Marcinowi-Odrze: login (e-mail), nagroda + miejsce.

Napisałem widomość do Marcina poprzez reputacje