co w przypadku jesli moj login w buku i na forum sa inne??
U mnie podobna sytuacja depozyt dokonany 11.06 dzień przed MŚ...co w przypadku jesli w trakcie trwania mundialu nie dokonalem depozytu do Oddsring - nagroda przepada czy moge jeszcze zrobic depozyt?
Szkoda że w regulaminie nie było nic o wymaganym depozycie w czasie mundialu, jedynie o posiadaniu konta... Przydałoby się tam też takie informacje zamieszczać, w końcu od tego chyba jest regulamin.W temacie z nagrodami większość ( chociaż w tym przypadku piszę tylko za siebie :] ) pewnie zerknęła na wielkość nagród, nie wczytując się dokładnie..
W regulaminie nie bylo. Bylo w temacie z nagrodami - szkoda, bo Ja dopiero dzis to ogarnalem, nie zawsze patrze w nagrody bo nie jestem pazerny - co wygram to wygram.Napewno było napisane ????
W regulaminie nie bylo. Bylo w temacie z nagrodami - szkoda, bo Ja dopiero dzis to ogarnalem, nie zawsze patrze w nagrody bo nie jestem pazerny - co wygram to wygram.
Sytuacja wygląda następująco. Kto nie złożył depozytu to niestety nie otrzyma nagrody. Każdy temat trzeba przeglądać.
Co do zwycięzców. Proszę podsyłać następujące dane Marcinowi-Odrze: login (e-mail), nagroda + miejsce.