Proszę bardzo:Dajcie jakies ciekawe zakłady na POLSKA LIGE !!! np : ILE GOLI PADNIE W OSTATNIEJ KOLEJCE I JAKAS LINIA TAM 19,5
Pytalem na livechacie i dostalem zupelnie inne info. A mianowicie: Zwrot dostaniemy tylko w przypadku jesli nie wejdzie nam mecz ligi mistrzow.
Faktycznie;] Miałem za kilka godzin wpłacać kasę ale jednak tego nie zrobię bo oni od razu dopisują, czyli promocja tym bardziej nawitam wpisalem ten kod i znalazlo sie u mnie 40 zł teraz nawet wplacac nie trzeba ? ???? pozdrawiam
Faktycznie;] Miałem za kilka godzin wpłacać kasę ale jednak tego nie zrobię bo oni od razu dopisują, czyli promocja tym bardziej na
Wpłata---> Kod promocyjny---> CHAMPLIVE
a powiem wam co jest jeszcze lepsze, mozna od razu kaske wyplacic
zadnej wplaty, po prostu dostajesz 40zl i wyplacasz :]
Jak to jest w koncu? Zwrot dostaniemy tylko w przypadku przegranego zakladu live na final LM? Jezeli trafie zaklad live na final LM, a wtopie inne zdarzenie to ze zwrotu nici?Pytalem na livechacie i dostalem zupelnie inne info. A mianowicie: Zwrot dostaniemy tylko w przypadku jesli nie wejdzie nam mecz ligi mistrzow.
Dla przykladu: robisz ako z 3 meczow
mecz a wygrywa
mecz b (barca-manu) wygrywa
mecz c nie wchodzi
wtedy zwrotu nie otrzymamy!
Nie dostajesz 40zł w ramach champlive tylko możesz obstawić do 40zł i wtedy zwracają ci w przypadku przegranejNo ok, mógłby ktoś wytłumaczyć jak chłopu na rowie? ;D
Dostałem 40pln w ramach 'champlive', swoje środki tam też mam (więcej jak ta kwota).
Teraz tak: Zagram na live za te 40 i gdy przegram to co się dzieje i jak wygram to co się dzieje?
Dzięki ????
Głupoty gadasz, widać, że nigdy nie brałeś udziału w promocja Tobet.Pytalem na livechacie i dostalem zupelnie inne info. A mianowicie: Zwrot dostaniemy tylko w przypadku jesli nie wejdzie nam mecz ligi mistrzow.
Dla przykladu: robisz ako z 3 meczow
mecz a wygrywa
mecz b (barca-manu) wygrywa
mecz c nie wchodzi
wtedy zwrotu nie otrzymamy!
Teraz też błysnąłeś inteligencją. Mieli chwilową usterkę i w ciągu kilku minut cofali te 40zł, więc jakbyś wypłacił to i tak byś nie otrzymał przelewu, a mając puste konto miałbyś -40zł na koncie i znowu płacz. Ogarnij się chłopcze.a powiem wam co jest jeszcze lepsze, mozna od razu kaske wyplacic
zadnej wplaty, po prostu dostajesz 40zl i wyplacasz :]
Dzięki gwiazda;Nie dostajesz 40zł w ramach champlive tylko możesz obstawić do 40zł i wtedy zwracają ci w przypadku przegranej