>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocje w Tobet

H 0

harko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tez jeszcze nie mam ale bylo napisane ze zwroca do 24 h wiec spokojnie bez napinki jeszcze

portowiec 4

portowiec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego wynika, że tylko ja dostałem i to parę minut po spotkaniu... :p

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja też miałem kłopoty ze skorzystaniem z tej promocji live do 40zł bez ryzyka. Przez to przepadł mi kurs ok. 4,5. Po wielu próbach udało mi się zawrzeć kurs 4,0 na x/2. Nie narzekam bo typ ładnie wszedł (było to jeszcze przy stanie 0-0). Ale mało brakowało a wcale bym nie obstawił. Myśle że była to wina przeciążonego serwera. W końcu masa ludzi się rzuciła na tą promocje. I to z różnych krajów, bo to nie tylko dla polaków było. Także na pewno nie było to celowe działanie tobet. Pozdrawiam :)

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Jakie przeciążenie serwera jak wszystko działało tylko nie live?
To jest prężna firma bukmacherska, a nie darmowy blogsport Janka spod Pińczowa.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
TommyTSW ale zwróć uwagę, że tobet należy do nordicbet, do którego należy też triobet. I system zakładów live jest taki sam u tych trzech bukmacherów (należących do jednej spółki). Całkowicie taki sam porównaj sobie kursy livebet są dokładnie takie same, zakłady są tak samo zamykane itp. A ta promocja bez ryzyka u nas do 40zł, w triobet i nordicbet była do 10 euro. I podejrzewam, że bardzo dużo graczy nordicbet triobet i tobet rzuciło się jednocześnie na tą promocję stąd to przeciążenie. Oczywiście nie bronię ich i czekam na oficjalne wyjaśnienie od tobet.com czy rzeczywiście tak było. Ja sam można powiedzieć fartem zawarłem zakład, i napewno nie powinno tak być.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Obstawiaj eliminacje EURO 2012 przez komórkę bez ryzyka

Eliminacje EURO 2012 osiągnęły już półmetek. W ten weekend czeka nas kolejna porcja emocji, a my z tej okazji przygotowaliśmy ofertę specjalną: zwrot pieniędzy za przegrany zakład komórkowy na eliminacje 2012, do kwoty 20 PLN! Oferta dotyczy tylko osób, które nie typowały jeszcze przez naszą platformę komórkową Tobet Mobile.
Tobet Mobile to wygoda i możliwość typowania w dowolnym czasie i miejscu. Przekonaj się sam już w ten weekend: nic nie stracisz, a możesz tylko zyskać!
Dziękuje Tobet za kolejną bzdurną promocję !!!! Oczywiscie normalnych użykowników omija się szerokim łukiem .

K 1

kami-31051

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mało Ci? Ludzie Wy tylko potraficie narzekać! Może jeszcze co tydzień chciałbyś zakłady ze zwrotem do 40zł jak na LM, zwroty bez obrotu?

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mało Ci? Ludzie Wy tylko potraficie narzekać! Może jeszcze co tydzień chciałbyś zakłady ze zwrotem do 40zł jak na LM, zwroty bez obrotu?
Tylko oni taką promocję mają bardzo rzadko !!! Przecież to jest oczywiste że powinien byc zakład bez ryzyka przynajmniej na te 20zł !!! Popatrz co oferują inne buki w promocjach a co Tobet .

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na życzenie klientów zmieniliśmy zasady tak aby obejmował wszystkich użytkowników Tobet mobile, także tych którzy korzystali wcześniej już z tej aplikacji.
pozdrowienia
Dodam jeszcze, że tzw freebety to stały punkt w promocjach na Tobet. Średnio raz na 2-3 tygodnie oferujemy 100% zakładanie się bez ryzyka.

P 1

pawelok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też mam pytanie w związku z ową promocją.
Czy jeśli obstawie zakład przez telefon korzystając z wifi ( Takie same IP jak mam na komputerze ) będę mógł skorzystać z promocji .?

szoky 104

szoky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja także nie doczytałem i wpisałem ten kod z komputera,nie przez telefon. Liczy się czy nie?

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oki, mozna z komputera wpisac kod, otrzymalem wlasnie odpowiedz od supportu.

ashmedai 9

ashmedai

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do meczy euro mozna dodac inne np tenis i bedzie zwrot jak nie wejdzie?
Postaw zakład na eliminacje EURO 2012.
Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów: pewniaki, systemowe, akumulatory i pojedyncze, pod warunkiem, że na kuponie znajdzie się co najmniej jeden zakład na eliminacje EURO 2012 rozgrywane w dniach 03.06.2011 – 04.06.2011.
Jeśli przegrasz swój pierwszy zakład komórkowy postawiony na eliminacje EURO 2012, otrzymasz zwrot stawki.
Maksymalna kwota zwrotu wynosi 20 PLN. Zwrot zostanie przekazany w ciągu 24h od zakończenia ostatniego meczu eliminacji rozgrywanego w sobotę.
Nieważne, które zdarzenie nie wejdzie. Czy to z euro12 czy inne. Nie jest wyszczególnione więc chodzi o cały kupon imo, byleby jedno spotkanie z euro12 było.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
txc +5 Punkty (thx ;])
justt 212

justt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Puściłem zakład przez tel., ale używając domowego wi-fi. Mam nadzieję, że nie będzie problemu przez to, że do tej akcji nie podkradałem internetu sąsiadowi.