>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja Betclic - zakład bez ryzyka do 200zł + koszulka Juventusu z autografami!!

Status
Zamknięty.
tobias 359

tobias

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Tak mozesz przelewem, z wygrana robisz co chcesz masz dwie mozliwosci:
a) obracasz wygrana obstawiajac zaklady,
b) wyplacasz pieniadze,
Wybor nalezy do Ciebie

stachu88 131

stachu88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema, mam możliwość odebrania bonusu do 40 zł. Tzn. wpłacam 80zł i zostaje mi dopisane 40zł. Wiecie może, czy można wpłacić te 80zł i od razu je wypłacić, a grać tylko za bonusowe pieniądze?

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
Uprzejmie informujemy,iż jeśli dokonasz wpłaty na konto innego użytkownika co jest dozwolone to przy wypłacie ewentualnej wygranej właściciel konta będzie musiał przelać pieniądze na konto z którego dokonano wpłaty. Konto użytkownika przypisane jest tylko jednemu graczowi.

Nie rozumiesz co ci odpisali? Jezeli wplaciusz pieniadze z konta kota czy rybek, to wyplacic mozesz JEDYNIE na to samo konto z ktorego wplacales.

Q 3

qba107

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie...
wpłacałem i wypłacałem z mojego konta bankowego kasę na betclicowe konto kumpla, zainteresowałem się tematem, dowiedziałem się o cashbacku i również chcę zagrać. nie będzie problemu, jeśli na swoje betclicowe konto będę przelewał pieniądze z tego samego konta bankowego? nie odbiorą mi cashbacka?
pozdrawiam

rumak57 271

rumak57

Coach
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
prosto z Bostonu
ponawiam tez mnie interesuje odpowiedz na pytanie przedmowcy
EDIT: Wlasnie dzwonilem do P24 i babka mi powiedziala ze buk nie dostaje info kto jest zleceniodawca wyplaty a wiec spoko mozna ze swojego konta robic przelewy !

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
interesuje mnie ile czasu zajmuje betlicowi przelanie wygranej. zagralem w piatek remis Belchatow-Ruch jako zaklad bez ryzyka i w ten sam dzien zlecilem wygrana. nikt nie wyslal do mnie maila o weryfikacje danych, nie mam zadnego odzewu a kasa zniknela z konta. rozumiem ze jest w trakcie wysylania na moje konto ? ile to jeszcze moze potrwac bo juz cos dlugo.. wplacalem przez p24 i wyplate zlecic musialem rowniez przez to.

unicaja 886

unicaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
interesuje mnie ile czasu zajmuje betlicowi przelanie wygranej. zagralem w piatek remis Belchatow-Ruch jako zaklad bez ryzyka i w ten sam dzien zlecilem wygrana. nikt nie wyslal do mnie maila o weryfikacje danych, nie mam zadnego odzewu a kasa zniknela z konta. rozumiem ze jest w trakcie wysylania na moje konto ? ile to jeszcze moze potrwac bo juz cos dlugo.. wplacalem przez p24 i wyplate zlecic musialem rowniez przez to.
Tam w regulaminie wypłat mają chyba zapis coś o 7-10 dniach roboczych. Dla przykładu moja pierwsza wypłata, przy tej samej metodzie wpłacania i wypłacania co u Ciebie ciągnęła się od jednego piątku do drugiego. Więc to chyba standard dla nich. Ale to tylko na podstawie swoich obserwacji i doświadczeń.
Ale na mejla info przychodziło że wypłata jest np. zlecona czy w trakcie realizacji. Pzdr

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tam w regulaminie wypłat mają chyba zapis coś o 7-10 dniach roboczych. Dla przykładu moja pierwsza wypłata, przy tej samej metodzie wpłacania i wypłacania co u Ciebie ciągnęła się od jednego piątku do drugiego. Więc to chyba standard dla nich. Ale to tylko na podstawie swoich obserwacji i doświadczeń. Ale na mejla info przychodziło że wypłata jest np. zlecona czy w trakcie realizacji. Pzdr
w tym problem ze ja maila zadnego nie dostalem...

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
EDIT: Wlasnie dzwonilem do P24 i babka mi powiedziala ze buk nie dostaje info kto jest zleceniodawca wyplaty a wiec spoko mozna ze swojego konta robic przelewy !
wplata i wyplata musi byc na to samo konto wiec jakim cudem moze byc ono powiazane 2 razy ? 1 konto ma 1 cashback i tyle. tak to rozumiem. buki nie sa glupie

K 5

krejzol007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czyli rozumiem że nie będzie problemu jeżeli zrobie wczyli rozumiem że nie będzie problemu jeżeli zrobie w[płąte z kartye osoby trzeciej i potem zlecę wypłąte na karte tej osoby trzeciej ? Czy nie ma znaczenia że ta osoba trzecia tez ma konto w betclick i dokonoywała wpłąt tą kartą ? ( nie korzystała z tej promocji cashback bo jej nie było wtedy)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Nie wiem czy przy wpłacie nie wyskoczy informacja, że karta jest już zarejestrowana do innego konta gracza.
Wyniki za promocję &quot;wygraj koszulkę Juventusu z autografami piłkarzy&quot;.
Koszulkę otrzymuje user: Bossman 1905, legitymujący się numerem konta w Betclic o nr: 377***
Gratuluję, koszulka zostanie wysłana po nowym roku.

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tydzien temu w piatek zagralem remis Balechatow-Ruch za 200zl ( bralem pod uwage zwrot w razie przegranej ) . Typ wszedl zlecilem wyplate i do dzisiaj nie dostalem zadnego maila ani pieniedzy. Smierdzi mi ten buk i niestety zaczynam sie obawiac o pieniadze... 10 dni minelo a w regulaminie maja ze DO 10dni. Na moim kompuetrze nikt nie mial konta u nich ani nie logowal sie. Logowalem sie jedynie u kolegi ktory tez nie mial wczesniej konta.

T 33

trm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy typując w Zakładzie bez ryzyka można stawiać zakłady typu 1X, X2?

L 45

laha

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czołem!
Chciałbym się zapytać czy oferta jest aktualna, a jeżeli tak - jak długo jeszcze będzie trwała (mówię o samym free becie, gadżety mnie nie interesują)
Pozdrawiam!
Edit: Aktualnie zauważyłem że jest aktualna, dlatego pojawiło się kolejne pytanie, proszę zignorować powyższe
Rozpatrzmy 2 przypadki:
a) Stawiam 200zł na kurs 1.40 i wygrywam. Następnie chce wypłacić pieniądze - mogę czy muszę obracać?
b) Stawiam 200zł na kurs 1.40 i przegrywam. Dostaję zwrot 200zł, które mogę natychmiastowo wypłacić (ten punkt wyczytałem, ale prosiłbym o potwierdzenie)
Edit2:
Zauważyłem również, że aby bonus zadziałał, muszę dokonać wpłaty przelewem bądź kartą płatniczą
1. Aby skorzystać z oferty, musisz być nowym użytkownikiem oraz musisz dokonać pierwszego depozytu za pomocą płatniczej karty bankowej lub przelewu bankowego. Możesz skorzystać z opcji natychmiastowego przelewu - Przelewy24.
W związku z tym, powstaje pytanie, czy karta płatnicza z Moneybookers będzie odpowiednia? Jest napisane &#39; płatnicza karta bankowa &#39; a nie jestem pewien czy mogę traktować Moneybookers(tj. Skrill) jako BANK.
Dzięki śliczne jeszcze raz!

blacha11 14

blacha11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Oferta jest aktualna a czasu chyba nikt nie wie ;)
odp do a) wypłacisz śmiało ;)
do B odpowiedzi nie znam ;)
Pozdro!

amf 20

amf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy wygrasz czy przegrasz to pieniadze mozesz odrazu wyplacac

rossobetting 494

rossobetting

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
szkoda ze zaden inny bukmacher nie oferuje freebeta ;/ nawet o 50zl bym sie pokusil a tu az 200 tylko szkoda ze juz wykorzystalem; /

Status
Zamknięty.