Czołem!
Chciałbym się zapytać czy oferta jest aktualna, a jeżeli tak - jak długo jeszcze będzie trwała (mówię o samym free becie, gadżety mnie nie interesują)
Pozdrawiam!
Edit: Aktualnie zauważyłem że jest aktualna, dlatego pojawiło się kolejne pytanie, proszę zignorować powyższe
Rozpatrzmy 2 przypadki:
a) Stawiam 200zł na kurs 1.40 i wygrywam. Następnie chce wypłacić pieniądze - mogę czy muszę obracać?
b) Stawiam 200zł na kurs 1.40 i przegrywam. Dostaję zwrot 200zł, które mogę natychmiastowo wypłacić (ten punkt wyczytałem, ale prosiłbym o potwierdzenie)
Edit2:
Zauważyłem również, że aby bonus zadziałał, muszę dokonać wpłaty przelewem bądź kartą płatniczą
1. Aby skorzystać z oferty, musisz być nowym użytkownikiem oraz musisz dokonać pierwszego depozytu za pomocą płatniczej karty bankowej lub przelewu bankowego. Możesz skorzystać z opcji natychmiastowego przelewu - Przelewy24.
W związku z tym, powstaje pytanie, czy karta płatnicza z Moneybookers będzie odpowiednia? Jest napisane ' płatnicza karta bankowa ' a nie jestem pewien czy mogę traktować Moneybookers(tj.
Skrill) jako BANK.
Dzięki śliczne jeszcze raz!