kempmarkowi chodzi o to ze zagrales 6 meczy po 100zł (6x1oo=600), z czego zysk miałeś 26zł. Zas darkmanowi o to, ze z wpłaconej stówy, ma juz o 1/4 wiecej niz na wstepie- wcale nie pisze o yieldzie
kempmarkowi chodzi o to ze zagrales 6 meczy po 100zł (6x1oo=600), z czego zysk miałeś 26zł. Zas darkmanowi o to, ze z wpłaconej stówy, ma juz o 1/4 wiecej niz na wstepie- wcale nie pisze o yieldzie
Panowie ja nie gram z początkiem meczu odczekuje kilkanaście minut i stawiam i tu i tu bądż ty a po golu tam czy tak trudno pomysleć ,ja pierdziele co za typy ,wystarczy troche głową ruszyć, nie bee już męczył klawiatury patrzcie jak gra idzie dalej
powiedzmy ze gole wejda w pierwszych 15minutach takze stówka wystarczy , jesli nie daje ako i jest git i druga stówka dochodzi , ogólnie pisałem przegrywa jedna stówka zostaje do grania z wygranej tylko , nie potrzebuje 4 stówek na gre ,trzeba troche zmysłu i szczescia , JAk narazie wszystko ładnie wchodzi więc papier toaletowy zostaw dla siebie koleszko moze ci sie przydać na otarcie łez zazdrości hehehe albo potu z tej twoiej madrej głowy hehehehe Pamietaj koleszko że wówczas na ratunek daje akumulacyjny zakład za te drugie 100zł i na to samo wychodzi widze że ci makówka słabo działa ,mozesz się posmarowac tą czerwoną kartką , myśląc dalej jak on tak robi że trafia ......no cóż niestety nie z wpłaconej stówy
tak sie składa że musi grać przynajmniej 2 stówami a w tym przypadku nawet 4stówami
12. 03-08, 20:30 Hertha BSC Berlin - SC Paderborn 07
13. 03-08, 20:30 CS Sedan Ardennes - LB Chateauroux
14. 03-08, 20:45 Limerick 37 FC - Longford Town
15. 03-08, 20:45 Mervue United - Waterford United
skoro ma 4 mecze praktycznie w tym samym czasie do obstawienia
tak więc nadal twierdze że to zdanie jest nieprawidłowe
Bilans dzisiejszego dnia : wkład 100zł zysk = 26,2zł 1/4 moiego wkładu
:grin:
powiedzmy ze gole wejda w pierwszych 15minutach takze stówka wystarczy , jesli nie daje ako i jest git i druga stówka dochodzi , ogólnie pisałem przegrywa jedna stówka zostaje do grania z wygranej tylko , nie potrzebuje 4 stówek na gre ,trzeba troche zmysłu i szczescia , JAk narazie wszystko ładnie wchodzi więc papier toaletowy zostaw dla siebie koleszko moze ci sie przydać na otarcie łez zazdrości hehehe albo potu z tej twoiej madrej głowy hehehehe Pamietaj koleszko że wówczas na ratunek daje akumulacyjny zakład za te drugie 100zł i na to samo wychodzi widze że ci makówka słabo działa ,mozesz się posmarowac tą czerwoną kartką
Kazdy z kuponów jest oddzielnie stawiany jako singiel ,gram vabank , MOJA EDYCJA SPOWODOWANA JEST TYM ŻE GRAM LIVE I ODCZEKUJE DO 15MINUT OD ROZPOCZĘCIA MECZU ABY KURSIK TROSZKE WZRÓSŁ I STAWIAM WKOŃCU
Rozmowa z toba jest poniżej krytyki uwłacza moiej wartości więc nie zycze sobie twoich wpisów w moim temacie idz szukaj innego zajęcia dla siebie jestes dla mnie prosty jak linijka do kreślenia marginesu nie bede schodził do twojego poziomu ,ostatni raz ci odpisywałem mało rozumny jestes to zajrzyj do encyklopedii, najlepiej juz tu nie wchoć i nie zabawiaj sie w filozofa zajmij się zoną jak ja masz jak nie to psem hehe, temat uważam za zakonczonykoleszków to szukaj pod budka z piwem - to chyba twój pozimo inteligencji
i jakim cudem piszesz teraz o jakimś ako??
jak widać nie potrafisz ani liczyć ani czytać ze zrozumieniem
ani tez sam nie wiesz do końca o czym piszesz????
Tak poza tematem to do encyklopedii Ty powinieneś zajrzeć.Do słownika zresztą też.uwłaszcza moiej wartości
Nie rozumiem, czemu na krytykę reagujesz agresją i inwektywami. Dodatkowo używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz. Nie trzymasz się, tego co piszesz (mimo że napisałeś, że nie będziesz mu odpisywać, to i tak wiem że odpiszesz). Jeśli jakiś wyraz zostanie w trakcie pisania podkreślony na czerwono, to nie znaczy że komputer jest głupi, tylko że wyraz który wpisałeś jest z błędem!Rozmowa z toba[...] uwłaszcza moiej wartości[...]jestes dla mnie prosty jak linijka do kreślenia marginesu nie bede schodził do twojego poziomu ,ostatni raz ci odpisywałem[..]najlepiej juz tu nie wchoć
Druga rada kolesia udana , osobiscie sam ustukał około 3tysiecy na jednym meczu ale stawka ogromna ryzyk? a jednak można polecam.