>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Progresja na jednego gola (0,5) ,tylko w wybranych meczach według statystyk

Status
Zamknięty.
gajin 150

gajin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
To jeszcze ja dorzuce swoje 3 grosze. Wyjasnij, w jaki sposob za 200 zł zagrałes 4 mecze miedzy 19:45 a 21:00 po 100zł każdy...

K 14

kempmarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
kempmarkowi chodzi o to ze zagrales 6 meczy po 100zł (6x1oo=600), z czego zysk miałeś 26zł. Zas darkmanowi o to, ze z wpłaconej stówy, ma juz o 1/4 wiecej niz na wstepie- wcale nie pisze o yieldzie

...

K 14

kempmarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
kempmarkowi chodzi o to ze zagrales 6 meczy po 100zł (6x1oo=600), z czego zysk miałeś 26zł. Zas darkmanowi o to, ze z wpłaconej stówy, ma juz o 1/4 wiecej niz na wstepie- wcale nie pisze o yieldzie

no cóż niestety nie z wpłaconej stówy
tak sie składa że musi grać przynajmniej 2 stówami a w tym przypadku nawet 4stówami

12. 03-08, 20:30 Hertha BSC Berlin - SC Paderborn 07

13. 03-08, 20:30 CS Sedan Ardennes - LB Chateauroux

14. 03-08, 20:45 Limerick 37 FC - Longford Town

15. 03-08, 20:45 Mervue United - Waterford United
skoro ma 4 mecze praktycznie w tym samym czasie do obstawienia

tak więc nadal twierdze że to zdanie jest nieprawidłowe
Bilans dzisiejszego dnia : wkład 100zł zysk = 26,2zł 1/4 moiego wkładu

darkman1981 1

darkman1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie
Panowie ja nie gram z początkiem meczu odczekuje kilkanaście minut i stawiam i tu i tu bądż tu a po golu tam czy tak trudno pomysleć ,ja pierdziele co za typy ,wystarczy troche głową ruszyć, nie będe już męczył klawiatury patrzcie jak gra idzie dalej a nie wymyślajcie nie stworzonych rzeczy hehehehe

K 14

kempmarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
Panowie ja nie gram z początkiem meczu odczekuje kilkanaście minut i stawiam i tu i tu bądż ty a po golu tam czy tak trudno pomysleć ,ja pierdziele co za typy ,wystarczy troche głową ruszyć, nie bee już męczył klawiatury patrzcie jak gra idzie dalej

no więc zacznij myśleć
jak w 4 meczach w każdym do końca 1 połowy będzie 0-0 to niestety władujesz tam 400zł

więc za 200zł to możesz sobie kupic papieru toaletowego i sie podetrzec ????

darkman1981 1

darkman1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie
:grin:
no cóż niestety nie z wpłaconej stówy
tak sie składa że musi grać przynajmniej 2 stówami a w tym przypadku nawet 4stówami
12. 03-08, 20:30 Hertha BSC Berlin - SC Paderborn 07
13. 03-08, 20:30 CS Sedan Ardennes - LB Chateauroux
14. 03-08, 20:45 Limerick 37 FC - Longford Town
15. 03-08, 20:45 Mervue United - Waterford United
skoro ma 4 mecze praktycznie w tym samym czasie do obstawienia

tak więc nadal twierdze że to zdanie jest nieprawidłowe
Bilans dzisiejszego dnia : wkład 100zł zysk = 26,2zł 1/4 moiego wkładu
powiedzmy ze gole wejda w pierwszych 15minutach takze stówka wystarczy , jesli nie daje ako i jest git i druga stówka dochodzi , ogólnie pisałem przegrywa jedna stówka zostaje do grania z wygranej tylko , nie potrzebuje 4 stówek na gre ,trzeba troche zmysłu i szczescia , JAk narazie wszystko ładnie wchodzi więc papier toaletowy zostaw dla siebie koleszko moze ci sie przydać na otarcie łez zazdrości hehehe albo potu z tej twoiej madrej głowy hehehehe Pamietaj koleszko że wówczas na ratunek daje akumulacyjny zakład za te drugie 100zł i na to samo wychodzi widze że ci makówka słabo działa ,mozesz się posmarowac tą czerwoną kartką , myśląc dalej jak on tak robi że trafia ......

K 14

kempmarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
:grin:

powiedzmy ze gole wejda w pierwszych 15minutach takze stówka wystarczy , jesli nie daje ako i jest git i druga stówka dochodzi , ogólnie pisałem przegrywa jedna stówka zostaje do grania z wygranej tylko , nie potrzebuje 4 stówek na gre ,trzeba troche zmysłu i szczescia , JAk narazie wszystko ładnie wchodzi więc papier toaletowy zostaw dla siebie koleszko moze ci sie przydać na otarcie łez zazdrości hehehe albo potu z tej twoiej madrej głowy hehehehe Pamietaj koleszko że wówczas na ratunek daje akumulacyjny zakład za te drugie 100zł i na to samo wychodzi widze że ci makówka słabo działa ,mozesz się posmarowac tą czerwoną kartką

&gt;&gt;koleszków&lt;&lt; to szukaj pod budka z piwem - to chyba twój pozimo inteligencji

i jakim cudem piszesz teraz o jakimś ako??

Kazdy z kuponów jest oddzielnie stawiany jako singiel ,gram vabank , MOJA EDYCJA SPOWODOWANA JEST TYM ŻE GRAM LIVE I ODCZEKUJE DO 15MINUT OD ROZPOCZĘCIA MECZU ABY KURSIK TROSZKE WZRÓSŁ I STAWIAM WKOŃCU

jak widać nie potrafisz ani liczyć ani czytać ze zrozumieniem
ani tez sam nie wiesz do końca o czym piszesz????

gajin 150

gajin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Dobra &quot;kolszka&quot; (omfg co za słowo) ewidentnie ściemnia. Jego temat jest dla mnie kupą gruzu. Nie wie o czym pisze, gubi się w tym co pisze, co chwilę zmienia założenia. Podyskutowałbym o tym, gdyby było z kim. Ale nie ma... Temat nie wart uwagi.

darkman1981 1

darkman1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie
koleszków to szukaj pod budka z piwem - to chyba twój pozimo inteligencji
i jakim cudem piszesz teraz o jakimś ako??

jak widać nie potrafisz ani liczyć ani czytać ze zrozumieniem
ani tez sam nie wiesz do końca o czym piszesz????
Rozmowa z toba jest poniżej krytyki uwłacza moiej wartości więc nie zycze sobie twoich wpisów w moim temacie idz szukaj innego zajęcia dla siebie jestes dla mnie prosty jak linijka do kreślenia marginesu nie bede schodził do twojego poziomu ,ostatni raz ci odpisywałem mało rozumny jestes to zajrzyj do encyklopedii, najlepiej juz tu nie wchoć i nie zabawiaj sie w filozofa zajmij się zoną jak ja masz jak nie to psem hehe, temat uważam za zakonczony

gajin 150

gajin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Miałem już nic nie pisać, ale nie wytrzymałem po tym poście ????
Rozmowa z toba[...] uwłaszcza moiej wartości[...]jestes dla mnie prosty jak linijka do kreślenia marginesu nie bede schodził do twojego poziomu ,ostatni raz ci odpisywałem[..]najlepiej juz tu nie wchoć
Nie rozumiem, czemu na krytykę reagujesz agresją i inwektywami. Dodatkowo używasz słów, których znaczenia nie rozumiesz. Nie trzymasz się, tego co piszesz (mimo że napisałeś, że nie będziesz mu odpisywać, to i tak wiem że odpiszesz). Jeśli jakiś wyraz zostanie w trakcie pisania podkreślony na czerwono, to nie znaczy że komputer jest głupi, tylko że wyraz który wpisałeś jest z błędem!
Jest jeden bardzo prosty sposób na zamknięcie nam ust:
Wklej screeny, które pokazują, że udało Ci się zagrać to wszystko przy wkładzie 200zł. Wtedy wygrasz. Proste, czyż nie?

heros1920 68

heros1920

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Milanu
Kilka slów odemnie taktyka wporzadku jak sie gra za duża sume bo facet zbija małe kursy tak jak było to wczoraj ale zbija, szansa wpadki jest mała ale możliwa wiec grajac za duza sume te spotkania mozna plusowac , mi osobiscie polecil dzis jedno spotkanie i jestem zadowolony kumatych graczy zachecam do obserwowania i niepisania glupot w temacie tylko na pw.

tremen 10

tremen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
oderne
a zastanawiałeś się żeby zrobić AKO z kursami przedmeczowymi (progresja na jednego gola)
z tymi meczami a na live stawiać że padnie bramka przy wyniku 0:0 po pierwszej połowie?
powodzenia ????

D 77

dalik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z nienacka
To ja też coś dopiszę
darkman1981 masz na koncie 200zł (mówiłeś ,że grasz dwoma stówami)
mecz 1 - 15:00 do 15 min nie pada bramka wiec obstawiasz (została ci 100)
mecz 2 - zaczyna się 15:30, o 15:45 stawiasz 100 bo nie było żadnej bramki.
Efekt:
mecz 1 - po 1 połowie bez bramek
mecz 2 - po 15 bez bramek
Twój wkład 200zł
Oba mecze kończą się 0:0 i jesteś ⛔200zł.
Gdzie tutaj matematyka, że ✅26zł jest 1/4 Twojego wkładu? o_O

darkman1981 1

darkman1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie
Ja gram na cały mecz na jedną bramke zawile to ujelem i żle to interpretujecie nie bede się wypowiadał wiecej ,patrzecie na moją gre i na wygrane bądz porażki narazie na plusie 30zł ✅ ;)

heros1920 68

heros1920

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Milanu
Druga rada kolesia udana , osobiscie sam ustukał około 3tysiecy na jednym meczu ale stawka ogromna ryzyk? a jednak można polecam.

darkman1981 1

darkman1981

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódzkie
Wytłumacze prosto są moje typy meczy gram vabank na over 0,5 dodatkowe gole i nic poza tym jesli nie zdarze w minutach ratuje sie akumulacja i to wszystko , moze wczeniej zle napisalem sformułowałem zdania ,oceniajcie typy i wpadki moje jak bedą ,zycze szczęscia w grze i czekamy do 17 00 na mój następny typ na gola , nie bede wam już odpowiadał 1000razy na te same pytania ,bo robie spam

K 14

kempmarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
Druga rada kolesia udana , osobiscie sam ustukał około 3tysiecy na jednym meczu ale stawka ogromna ryzyk? a jednak można polecam.

ta a świstak siedzi i zawija te sreberka ......................

czy tobie się wydaje że ludzie nie potrafia liczyć??

aby zarobić 3tysiące po kursie poczatkowym około 1,03 należy postawić 100tysięcy :razz:

wiec pokaż mi że to postawił i jaki bukmacher przyjął mu ten zakład

nawet chwile czekając na kurs np 1,05 i tak trzeba postawic 60tys aby wygrać 3 tysiące

ludzie skąd wy się bierzecie??

a może macie współprace że tak go polecasz??

W 58

wesolutki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niejeden już taki tutaj był, nawet ja testowałem tą metodę. Jedni przegrywali bo źle dobrali mecz, inni dobierając mecze &quot;superowe&quot; przegrywali bo prędzej czy później trafisz 0-0 a jeszcze inni w tym ja przegrali bo mnie poniosło i mając za sobą piękny dzień argentyńska liga mnie w nocy skusiła ???? Tak czy inaczej powodzenia ale nic z tego raczej nie wyjdzie ????

K 14

kempmarek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
poznan
gość jest wszedzie

na typuje już nie wchodź bo jak cie tylko zobacze to po tobie

a tam niby gra po 8koła
[dziś 16:35]
daro1981:
Polecam mecz na jednego gola 03-08, 17:00 Bahlinger SC - FC Sochaux , ja będe obstawia go za 8kloca poczekam na lepszy kurs i pykam i nie blokujcie mnie za to co robie kazdy ma swoie zdanie na obstawianie

niewiele skrócił nicka
niestety metoda i typ oraz skrócony nick .........................

Status
Zamknięty.