>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Premier League 14 Kolejka 20.11-22.11.2010

Status
Zamknięty.
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Kursy bukmacher: Bet-at-home

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Pierwsze spostrzeżenie to chyba zaniżony kurs na Liverpool, mimo, że The Reds grają u siebie. Po tym co pokazali w meczu ze Stoke, to Birmingham, które zagrało dobry mecz przeciwko Manchesterowi City, powinno być faworytem. Wiadomo, Liverpool to Liverpool, ale na prawdę źle się dzieje u nas na Anfield. Myślę, że warto zaryzykować typ na Newcastle, niedługo przeprowadzę analizy spotkań tej kolejki.:cool:

kombajn 1,2K

kombajn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zdecydowanie zgadzam sie z przedmowca - kurs na The Reds to smiech na sali i pewnie zagram jakies dodatnie handi na West Ham. Poza tym Kurs na Chelsea smieszny - spodziewalem sie bardziej czegos w granicach 1.8, aby rozwazac granie na nich, bo Birmingham to ciezkie miejsce do gry, Malouda juz nie czaruje tak jak na poczatku sezonu, Drogba odczuwa jeszcze skutki malarii... Arsenal - tak w nich chyba zainwestuje w tej kolejce - Gallas i Kaboul beda mieli znowu duzo roboty. Gra Kogutow nie podoba mi sie ani w ataku, ani w obronie. Nie zagraja Dawson, King i Defoe. Manchester United - hmm pewnie handi ujemne, ale dopiero jak zobacze co tam Sir Alex znowu bedzie blefowal ze skladem. Jakos dziwnie podoba mi sie na pierwszy rzut oka kurs na Bolton!

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Pierwsze spostrzeżenie to chyba zaniżony kurs na Liverpool, mimo, że The Reds grają u siebie. Po tym co pokazali w meczu ze Stoke, to Birmingham, które zagrało dobry mecz przeciwko Manchesterowi City, powinno być faworytem. Wiadomo, Liverpool to Liverpool, ale na prawdę źle się dzieje u nas na Anfield. Myślę, że warto zaryzykować typ na Newcastle, niedługo przeprowadzę analizy spotkań tej kolejki.:cool:
Witam, Mam wrażenie że pomyliłeś Birmingham z West ham United bo z nimi zagra Liverpool a Birmingham z Chelsea.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Oczywiście, masz rację Doberman. Z drugiej strony wydaje się być dość niski kurs na Chelsea. Grają na wyjeździe, a Birmingham dobrze spisało się w meczu z Manchesterem City. Chelsea nie pokazała nic w meczu z Sunderlandem i powinni się w Londynie(co najmniej w części) cieszyć, że nie przegrali wyżej. A co do Liverpoolu - patrząc na to, że grają z West Hamem, to jednak są faworytem, mimo kompromitującej porażki ze Stoke City. Wes Ham nie czaruje i jest ostatni w tabeli, ponadto gra na wyjeździe. Przepraszam jeszcze za błąd w pierwszym poście.

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Arsenal - Tottenham
Koguty w ostatnim meczu stracily dwa gole a mogly przynajmniej dwa razy tyle (dwie setki wybronil Gomes, dwa razy pilke z pustej bramki wybijali obroncy). Pomimo ze personalnie ustabilizowali defensywe to ta formacja wciaz nie przekonuje. Jako ze sa to bardzo prestizowe derby nie spodziewam sie ze beda nastewieni defensywnie (zreszta niespecjalnie tak potrafia grac). Kanonierzy z Evertonem oprocz dwoch goli mieli tez kilka innych setek (Fabregas czy Chamak ktory chyba ogladal mecz POznan - Polonia i pozazdroscil Sobiechowi). Arsenal ostatnio u siebie zawodzi (sensacyjna wpadka ze Srokami i minimalne acz calkiem zasluzone zwyciestwo z WH) i licze ze w koncu czas na dobry mecz w roli gospodarza.. Sprzyjac temu moze fakt ze Spurs w przeciwienstwie do wiekszosci druzyn nie przyjedzie na Ashburton Grove ustawiony mocno defensywnie.
Arsenal over1,5 1,7 ✅
Betway

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Fulham - Manchester City
Nie od dziś wiadomo, że przewaga własnego boiska w lidze angielskiej to niemal jak przewaga 1 zawodnika. Świadczyć mogą o tym 130 rozegranych meczy w, których około 45% wygrali gospodarze. Goście na 130 meczy póki co wygrali zaledwie 20 % meczy. Dzisiaj w Londynie spotka się rewelacja poprzedniej edycji Ligi europejskiej - Fulham i ekipa z Manchesteru City, która gra w obecnych rozgrywkach tejże ligi. Fulham to druzyna bardzo defensywna. Zaliczają sporo meczy poniżej 2,5 gola. Wystarczyć wspomnieć, że wtym sezonie na 13 spotkań mają już 8 underów 2,5. Przy tym mało przegrywają. Tylko 3 razy w tym sezonie znaleźli swojego pogromcę. Dużo remisują i mało z kolei wygrywają. City w tym sezonie również nie zachwyca formą strzelecką na 13 meczy mają również 8 spotkań poniżej 2,5 gola. Myślę, że w tym meczu gospodarzą będzie zależało na utrzymaniu czystego konta i strzeleniu bramki z kontrataku. Manchesterowi może być trudno strzelić bramkę Fulham. Myślę, że w tym meczu under2,5 jest bardzo prawdopodobny. Kurs około 1.75.

Poniżej 2,5 gola kurs: 1.75 ⛔

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Ciekawi mnie mecz Chelsea. Lista kontuzjowanych hmmm może nie tyle co długa ale bardzo odczuwalna. Terry , Alex czy Lampard. Zresztą brak Lamparda był dość pokaźny w ostatnich meczach. CFC chyba złapała małą zadyszkę a Birmingham zawsze jest groźnym rywalem. Potrafią napsuć sporo krwi choć w tym sezonie trochę zawodzą. Tak zajrzałem trochę w statystyki H2H tych drużyn i ...

26/12-09 Premier League Birmingham vs. Chelsea 0:0
19/01-08 Premier League Birmingham vs. Chelsea 0:1
01/04-06 Premier League Birmingham vs. Chelsea 0:0
21/08-04 Premier League Birmingham vs. Chelsea 0:1
14/10-03 Premier League Birmingham vs. Chelsea 0:0
to pokazuje że Birmingham to niewygodny rywal.
Inny ciekawy mecz to spotkanie otwierające 14 kolejkę czyli derby Londynu. Normalnie to spodziewałbym się świetnego widowiska z dużą ilością goli ale Fabiański ostatnio prezentuje się bardzo dobrze i kto wie czy nie będzie murem nie do przejścia. Bardzo pewny w swoich interwencjach. Już kilka razy uratował mecze Kanonierom.
No i na koniec póki co mecz Manchesteru United. Tu bym się spodziewał .... no jak by nie było łatwego , pewnego zwycięstwa. Wigan praktycznie zawsze z OT wyjeżdżało z workiem bramek. Spodziewany jest powrót po kontuzji Rooneya, który trenował indywidualnie w USA w celu odnalezienia formy. Ferguson po powrocie Wayna ze Stanów powiedział , że zostało osiągnięte dokładnie to o co im chodziło. Czyli pewnie Rooney wraca do formy powoli i zapewne zobaczymy go w sobotę na boisku. Over 2.5 i handi na MU.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Zdecydowanie zgadzam sie z przedmowca - kurs na The Reds to smiech na sali i pewnie zagram jakies dodatnie handi na West Ham.
Liverpool znów osłabiony. Kontuzji na Wembley doznał Gerrard. Torres też mnie już denerwuje ze swoją tendencją do kontuzji bo przed meczem z Portugalią też miał jakiś uraz. Jestem bardzo ciekaw tego jak zaprezentują się The Reds ale na pogrom bym raczej nie liczył także typ na dodatnie hc powinien być dobry.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Sunderland Afc - Everton Fc 2:2

1 | 2,50
betgun

Skoro drużyna jest na fali to czemu na nią nie postawić? Mowa o czarnych kotach. 6 pozycja w tabeli jest miłą niespodzianką dla wszystkich sympatyków tej drużyny. Nieoczekiwane zwycięstwo w ostatniej kolejce na wyjeździe z Chelsea 0:3 pokazało jaki potencjał drzemie w piłkarzach Sunderlandu. Ale to nie jednorazowy wyskok. Wyniki Sunderlandu na własnym stadionie są godne pozazdroszczenia. Wygrali 1:0 z Man.City, potem 1:1 z Arsenalem, następnie 0:0 z Manchesterem United. No i wreszcie 0:3 z Chelsea. Ktoś ma wątpliwości że nie zasługują na 6 lokatę w lidze? Moim zdaniem jak najbardziej zasłużona. Zapomniałem dodać że po drodze jeszcze był remis na wyjeździe z Tottenham Hotspur. A na ich terenie gra się bardzo trudno i nie łatwo o zdobycz punktową. Sunderland po dotkliwej i haniebnej przegranej 4 kolejki temu 5:1 z Newcastle był skazywany na niepowodzenia w kolejnych spotkaniach. Stało się jednak inaczej. Piłkarze złapali drugi oddech i w kolejnych meczach grali o niebo lepiej. Asamoah Gyan znajduje się w dobrej dyspozycji, piłka go szuka na boisku i w tej chwili ciągnie atak drużyny Sunderlandu. Jedyny mankament czarnych kotów to mała ilość strzelanych bramek. Przekłada to się jednak na ilość goli jakie tracą. 13 bramek straconych w 13 spotkaniach. Daje średnio 1 bramkę na mecz. Jak na English Premier League to dobry wynik. Poniedziałkowy przeciwnik to drużyna Evertonu. Zajmują obecnie 13 pozycję. Nie zdobyli kompletu punktów od 3 kolejnych spotkań przegrywając z Arsenalem u siebie i notując dwa remisy z Boltonem i Blackpool. Z Boltonem w zasadzie powinni przegrać, lecz remis dla Evertonu uratował w 90&#39; minucie Beckford Jermaine. Natomiast remis z Blackpool jest bardzo niechlubnym wynikiem. Drużyna ta jest najgorzej grającą pod względem meczy rozgrywanych na własnym stadionie w całej lidze, a mimo to ugrała remis z Evertonem. Sami widzicie że dyspozycja Evertonu odbiega dużo od optymalnej. The Toffees w wyjazdowym meczu nie powinni dyktować swoich warunków gry. Sunderland jako jedna z trzech drużyn nie przegrała w tym sezonie żadnego meczu u siebie. Nie sądzę aby miało to miejsce z Evertonem. W tamtym sezonie faworytem byłaby drużyna Evertonu, teraz jednak sytuacja się nieco odmieniła i Sunderland powinien cieszyć się ze zwycięstwa. Kurs 2,50 przestraszy kilku z was. Gdyby oscylował w granicach 1,80 a powinien taki być, każdy brałby go pod uwagę. A w takim przypadku wielu zastanawia się nad tym że mecz powinien być bardzo wyrównany i ciężko o zwycięstwo któregoś z zespołów. Owszem że ciężko, ale o zwycięstwo Evertonu, bo Sunderland na Stadionie Światła powinien po raz kolejny pokazać klasę. Wygrana może oznaczać awans na 5 pozycję w tabeli, a to już coś konkretnego. Steve Bruce szykuje chyba kolejną niespodziankę na poniedziałek i być może znowu zaskoczy przeciwnika taktyką. Everton tylko jeden raz wygrał w tym sezonie na wyjeździe i to w dodatku po samobójczym golu piłkarza Birmingham. Ciężko mi uzbierać na chwilę obecną jakieś atuty przemawiające za zespołemz Liverpool. Kurs do poniedziałku przez cały weekend pewnie spadnie. Radzę brać puki jeszcze jest wysoki. Najlepiej do zagrania jako singiel. Natomiast 1X po kursie 1,40 można śmiało dokładać do duetu z innym spotkaniem. Ja wybrałem jednak pierwszą opcję. Jak będzie zobaczymy za kilka dni. Pozdrawiam.
Twierdza Sunderland nie powinna zostać zdobyta

turo 0

turo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Alex zagra bo przesunięto jego operacje kolana. Yury Zhirkov doznał kontuzji łydki i zabraknie go w jutrzejszym starciu. W związku z tym do pomocy cofnięty zostanie Florent Malouda. Ancelotti musi jeszcze zdecydować kogo ujrzymy na prawej obronie - Jose Bosingwę czy Paulo Ferreirę.
Petr Cech, Branislav Ivanovic, Ashley Cole, John Mikel Obi, Ramires, Salomon Kalou, Didier Drogba i Nicolas Anelka - ci panowie na pewno wybiegną jutro w podstawowym składzie.

bb06 0

bb06

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kruszwica
Manchester United kontra Wigan -1 1,7zł
Myślę że będzie pogrom do składu wraca kilku ważnych zawodników, Wigan nie zachwyca najmniej strzelonych goli w lidze (10) nie widzę ich na OT
United sporo remisów ale wciąż niepokonani
Warto!

Robson // Czy to jest typ na handicap czasem ? Jeżeli tak to zaznacz wyraźniej żeby było widac. A jeżeli nie do na samą &quot;1&quot; takiego kursu nigdzie nie ma wiec popraw na prawdziwy.
Pozdrawiam i witam na FB.

M 7

michas-53829

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bielsk Podlaski
Manchester United kontra Wigan -1 1,7zł
Myślę że będzie pogrom do składu wraca kilku ważnych zawodników, Wigan nie zachwyca najmniej strzelonych goli w lidze (10) nie widzę ich na OT
United sporo remisów ale wciąż niepokonani
Warto!

Robson // Czy to jest typ na handicap czasem ? Jeżeli tak to zaznacz wyraźniej żeby było widac. A jeżeli nie do na samą &quot;1&quot; takiego kursu nigdzie nie ma wiec popraw na prawdziwy.
Pozdrawiam i witam na FB.
Jakoś nie jestem przekonany do United, nie kwestionuję, że wygrają, ale ich leniwość i skłonność do wygrywania najniższym marginesem zwycięstwa skłania mnie do grania dodatniego handi na przeciwników.
Osobiście od siebie polecam:
Wigan Athletic AH +2 @bet365; 1,75

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Manchester United -1,5 - Wigan Athletic
AKO. 1.60
✅

Liczę, że United wreszcie się przełamią i pokażą dobrą piłkę i duże zaangażowanie. Wigan leży im jak mało kto. Ostatnie 10 spotkań pomiędzy tymi drużynami to 10 zwycięstw Manchesteru. U siebie 5:0 1:0 4:0 3:1 4:0, na wyjeździe 5:0 2:1 2:0 3:1 2:1. U siebie tylko raz nie pokryli hindi, a ogólnie tylko 3 razy pokonali rywali różnicą 1 bramki. Bilans bramkowy 29:4. Wiadomo w tym sezonie gra Czerwonych Diabłów nie zachwyca, ale najwyższa pora już się przełamać. Powraca Rooney, ale tylko na ławkę i nie oczekuję, że dzisiaj zagra. Ważniejsze powroty to Scholes, który wraca po zawieszeniu, a Anglik od początku sezonu jest w wyśmienitej formie, i drugim ważnym powrotem jest Carrick, który po katastrofalnym początku sezonu, wydaje się odnajdywać dobrą formę. Z Wigan Ferguson gra 2 napastnikami, więc pewnie zobaczymy Hernandeza i Berbatova, choć ja chętnie zobaczyłbym duet Chicharito Macheda, bo Berbatov po dobrym początku sezonu ostatnio wygląda na trochę przygaszonego, ale może powrót Rooneya, czyli konkurenta do miejsca w ataku go zmobilizuje do dobrej gry i znowu zacznie strzelać. Manchester mimo nie najlepszej gry u siebie ma bilans 5-1-0, pokonali m.in Liverpool i Totenham. Po dzisiejszym meczu powinno być 6-1-0, a ja dodatkowo liczę na efektowną i efektywną grę. Wigan spisuję się słabo. Zajmują 17 miejsce w tabeli. Dzisiaj zagrają bez obrońców G.Caldwella i Boyce. Nie zagra także wypożyczony z United Cleverley.

Come on United​

hogan 1,4K

hogan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Alex zagra bo przesunięto jego operacje kolana.
ta informacja pewna? bo gdyby nie grał to myślę, że dobrym typem byłoby na to że Birmingham strzeli gola, kurs 1.61 więc myślę, że całkiem przywoity. Chociaż nawet z Alexem można tego typu spróbować, Birmingham nieraz lubi coś włożyć po jakimś stałym fragmencie.

/e
20 minuta i ✅✅✅✅✅✅✅✅✅

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Birmingham - Chelsea
Patrząc na wystawione kursy przez bukmachera zastanawiałem się skąd wziął się współczynnik 1,73 na Chelsea przecież The Blues co prawda ostatnio zaliczyli wpadkę z Sunderlandem pozostają na fotelu lidera, Strzelili najwięcej 28 bramek w lidze i stracili zaledwie 8 z czego 3 w ostatnim spotkaniu. Birmingham który &#39;&#39;rzekomo&#39;&#39; miał walczyć o pierwszą szóstkę natomiast gra bardzo przeciętnie zaledwie 13pkt na ich koncie strefa spadkowa &#39;&#39;zagląda im w oczy&#39;&#39; Do tego ostatnie zwycięstwo z Chelsea miało miejsce w 74 roku czyli 36 lat temu. Do tego dochodzi aspekt że &#39;&#39;Blues&#39;&#39; jak nazywa się Birmingham nie wygrali od 4 spotkań. Co prawda ich stadion St Andrews jest bardzo ciężkim teren zaledwie raz na nim przegrali w tym sezonie z Evertonem. Patrząc na to wszystko przejeżdża mistrz Anglii pierwsza drużyna tego sezonu więc szacunek trzeba do lidera mieć. Co prawda przyjedzie poważnie osłabiony brakiem Terrego, Lamparda, Alex oraz Benayoun jednak dla takiego zespołu jak Chelsea to nie problem są godni zastępcy w tym spotkaniu linia defensywy powinna wyglądać tak Bosingwa, Ivanovic, Paulo Ferreira oraz Ashley Cole wszyscy to znakomici gracze? Dlaczego tak wysoki kurs? To wie tylko bukmacher. W ekipie Birmingham nie wystąpi zaledwie James McFadden. Zawody sędziował będzie jako głowny Mark Halsey który jest szczęśliwym sędzią dla Chelsea.
Przewidywane składy :
Birmingham: Foster - Carr, Dann, Johnson, Ridgewell - Larsson, Gardner, Ferguson, Fahey - Zigic, Jerome
Chelsea: Cech - Bosingwa, Ferreira, Ivanovic, Cole - Ramires, Mikel, Zhirkov - Anelka, Drogba, Malouda

Moje propozycje :

Win Chelsea @@ 1,73 Bwin
Strzele gola Drogba @@ 2,00 Bet365

maloey 30

maloey

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowy Sacz
Alex zagra bo przesunięto jego operacje kolana. Yury Zhirkov doznał kontuzji łydki i zabraknie go w jutrzejszym starciu. W związku z tym do pomocy cofnięty zostanie Florent Malouda. Ancelotti musi jeszcze zdecydować kogo ujrzymy na prawej obronie - Jose Bosingwę czy Paulo Ferreirę. Petr Cech, Branislav Ivanovic, Ashley Cole, John Mikel Obi, Ramires, Salomon Kalou, Didier Drogba i Nicolas Anelka - ci panowie na pewno wybiegną jutro w podstawowym składzie.
Napisz przynajmniej że informacje pochodzą z oficjalnej Polskiej strony internetowej ukochanej Chelsea - http://chelsea.pl/news_10005.php
Żeby nikt nie pomyślał, że sytuacja kadrowa wyssana z palca.
Rzadko stawiam na Chelsea, ale myślę że dzisiaj po ostatniej porażce uda im się zdobyć trzy punkty.
Można do tego śmiało wg mnie dorzucić spotkanie Liverpool-WHU. Co prawda kontuzjowany jest Gerrard, ale Liverpool ma kim grać, a z tak słabo spisującą się drużyną West Hamu nie powinni mieć problemów.
Good luck, Pozdrawiam.

K 0

krycha1101

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
1x w meczu Birmingham Chelsea brzmi kusząco Kurs jest dobry, do tego w Chelsea plaga kontuzji. Rozbita obrona i pomoc. Bez Lamparda to jest kompletnie inna drużyna co widać pod jego nieobecność. Chociaż po wpadce z Sunderlandem będą chcieli się zmobilizować i wygrać. Można spróbować obie strzelą.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Bosingwa, Ivanovic, Paulo Ferreira oraz Ashley Cole wszyscy to znakomici gracze? Dlaczego tak wysoki kurs? To wie tylko bukmacher
To stwierdzenie się w ogole nie trzyma kupy.
Piszesz, że Bosingwa, Ivanovic, Ferreira i Cole to świetni defensorzy z czym można się w pewnym stopniu zgodzic, ale jeżeli zagrac by miała taka czwórka to przecież jedynie Ivanovic ma większe doświadczenie w grze na środku. Juz w meczu z Sunderlandem było widac, że pod nieobecnośc Terry&#39;ego i Alexa nawet Onuoha wjechał niczym Messi w szeregi obronne Chelsea.
Tak więć Bosingwa, Ferreira i Cole to może i swietni obrońcy, ale boczni!
A czy kurs taki wysoki ? Mi się wydaje, że on jest raczej zaniżony bo braki spore. A na StAndrews w Birmingham nie gra się tak łatwo jak mógłby sugerowac ten kurs.
Jeżeli miałby sie sprawdzic skład jaki podałeś to również pomoc nie ma lidera. Essien zawieszony za cz.kartke, a Mikel z Ramiresem szału narazie nie robią. Przeplatają dobre mecze ze slabszymi. Osobiście nie stawiałbym dzisiaj na Chelsea, mogą miec ciężko, a i ostatnio złapali zadyszke, a stwierdzenie, że muszą się przełamac to takie gdybanie.
Kto widział ich mecze ten wie coś na ten temat.
VS
ARSENAL - TOTTENHAM
Typ : Oba strzela ? TAK @ 1,60
Tobet✅2:3​
Najciekawiej dzsiiaj będzie na Emirate Stadium. Derby Londynu powinny byc niezwykle emocjonujące. Faworytem chyba jednak Arsenal,ale nie taki typ chce tutaj postawic. Zdecydowanie bardziej podoba mi się opcja oba strzelą. Do składu Tottenhamu wraca Jermain Defoe, ale to nie powiedziane, żę zagra od razu od poczatku meczu. Ponadto nowych urazów u Spurs nie ma. Kanonierzy już z Kościelnym na srodku defensywy. Wrocił do gry też van Persie. Oprócz Vermealena nikt nie pauzuje znaczący, a przynajmniej każdego z nich da rade zastąpic jak Diabego.
Nie musze pisac jaki potencjał w ofensywie maja oba zespoły, kazdy kto się interesuje PremierLeague to wie doskonale.

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pragnę nadmienić że Chelsea&#39;y nie przegrała z Birmingham od 1974. Skoro The Blues mają mieć problem z wygraną,a historia przemawia przeciwko Birmingham(nie mówię że to może się nie zmienić) to rozsądnym rozwiązaniem jest chyba remis po kursie 3.6-3.7. Osobiście zgadzam się z Robsonem sam, zagrałem w tym meczu over.

Status
Zamknięty.