>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Praca w Domu

gutek84 0

gutek84

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Znane domeny to już dawno wszystkie są wykupione. Ten biznes jest już mocno nasycony. W obecnym punkcie rozwoju tego rynku zarabiać można już tylko dzięki znalezieniu dobrej niszy którą nikt się jeszcze nie zainteresował.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Przecież powstają nowe firmy, które w ciągu roku mogą bez problemu podbić nasz rynek i wtedy możesz próbować rejestrować ich nazwę. To koło się nigdy nie zamknie.

gutek84 0

gutek84

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
No właśnie, cały myk polega na tym żeby znaleźć domenę, która jeszcze nie jest znana, a w przyszłości taką się stanie.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Gubię się powoli w tym co mówisz.
Ustalmy jedno: rejestrować domeny przyszłościowe, ale nie związane bezpośrednio z nazwami firm, może być?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Z tymi domenami, to chłopakowi pomogliście. To jest rynek, gdzie działają wyspecjalizowane firmy z zapleczem, oprogramowaniem, które 24h na dobę monitoruje rynek domen i tylko czyha na moment, kiedy kończy się okres &quot;wynajmu&quot; danego adresu aby go przejąć. Cały czas badają rynek, aby prześcignąć innych w przejęciu domen, w których jest potencjał, na które będzie popyt w przyszłości. Myślicie, że jedna osoba przeznaczająca kilka godzin dziennie bez zaplecza jest w stanie z nimi wygrać? Moim skromnym zdaniem nie.

Online to raczej zostaje szeroko rozumiana sprzedaż na allegro, w tym całym rynku musisz znaleźć coś dla siebie, co możesz kupić u siebie taniej aby sprzedać z zyskiem.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tymi domenami, to chłopakowi pomogliście. To jest rynek, gdzie działają wyspecjalizowane firmy z zapleczem, oprogramowaniem, które 24h na dobę monitoruje rynek domen i tylko czyha na moment, kiedy kończy się okres &quot;wynajmu&quot; danego adresu aby go przejąć. Cały czas badają rynek, aby prześcignąć innych w przejęciu domen, w których jest potencjał, na które będzie popyt w przyszłości. Myślicie, że jedna osoba przeznaczająca kilka godzin dziennie bez zaplecza jest w stanie z nimi wygrać? Moim skromnym zdaniem nie.

Online to raczej zostaje szeroko rozumiana sprzedaż na allegro, w tym całym rynku musisz znaleźć coś dla siebie, co możesz kupić u siebie taniej aby sprzedać z zyskiem.

Ogólnie jest tak jak mówisz, jednak zdziwiłbyś się wiedząc jak wiele osób na tym dorabia. Indywidualnie. Oczywiście te za &gt;kilka k ciężko złapać, ale już te za kilkaset złotych można dużo łatwiej.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ogólnie jest tak jak mówisz, jednak zdziwiłbyś się wiedząc jak wiele osób na tym dorabia. Indywidualnie. Oczywiście te za &gt;kilka k ciężko złapać, ale już te za kilkaset złotych można dużo łatwiej.
No właśnie tak bardziej skupiłem się na tych droższych, rynek nasycony i ciężki do wygrania jakieś pozycji. Nawet jednak odnośnie tych tańszych, to jednak trzeba mieć pojęcie i na ten temat. Jak widzę na allegro osoby, które zarejestrują jakąś domenę, która jest mało atrakcyjna z punktu widzenia marketingowego, z wielu przyczyn, jak ktoś choć trochę kojarzy to wie o co chodzi, to śmiać mi się chcę, pieniądze w błoto.

P 0

partyboyu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dla swojej zalatwilem wiazanie kokardek, kiepski zarobek ale jak sie ktos uprze to zawsze z 1000pln mozna wyciagnac, miec a nie miec?

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No właśnie tak bardziej skupiłem się na tych droższych, rynek nasycony i ciężki do wygrania jakieś pozycji. Nawet jednak odnośnie tych tańszych, to jednak trzeba mieć pojęcie i na ten temat. Jak widzę na allegro osoby, które zarejestrują jakąś domenę, która jest mało atrakcyjna z punktu widzenia marketingowego, z wielu przyczyn, jak ktoś choć trochę kojarzy to wie o co chodzi, to śmiać mi się chcę, pieniądze w błoto.

No tak, ale równie dobrze możesz rejestrować sam domeny, to nie taki duży koszt, a przy dobrze poprowadzonej aukcji można zarobić.

krzychuu 0

krzychuu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z komputra
Mam pytanie orientuje się ktoś co do tych hurtowni gdzie można kupić końcówki serii dużo tego w necie ale może ktoś ma coś spradzonego to proszę o info.