>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
M 0

magdam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
badania psychologiczne
Drodzy Forumowicze!
Jestem studentką 5 roku psychologii, piszę pracę magisterską o osobowości osób grających w zakładach. Niestety, żeby poznać osobowość muszę przebadać pewną liczbę osób grających. W związku z tym mam do was prośbę o wypełnienie kilku kwestionariuszy. Zajmuje to ok. 15 min. Osoby chętne proszę o wiadomość na mojego maila: [email protected]
Osobom, które zgodzą się poświęcić trochę czasu na badania chętnie odeślę interpretację ich wyników dotyczących osobowości. Jest to świetna okazja do dowiedzenia się czegoś na swój temat dla was, a dla mnie cenne informacje do pracy.
pozdrawiam serdecznie ????
Magda M

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie jestem pewien czy ktos mi pomoze ale co zaszkodzi zapytac ...
otoz:
chodzi o xboxa360 i usługe xbox live. dzisiaj chcialem od nowa zaktualizowac konto na rok, wpisuje kod i musze podawac adresy, hasla itp. adresow zapomnialem, wie ktos moze jak je przypomniec/ew. co zrobic zeby tego nie trzeba bylo podawac? moze ktos zrozumial, licze ze znajdzie sie tu troche posiadaczy xbl; )

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Szukam osoby, która będzie w stanie zrobić prezentację w power poincie (30-40 slajdów) z jednego działu fizyki. Przewidywana jest nagroda na mb :spokodfhgfh: Zainteresowanych proszę o PW.

skipper 0

skipper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Od miesięcy interesuje się kolarstwem zawodowym, od razu moją uwagę zwrócił L. Armstrong. Chcę poznać go lepiej i kupić którąś z jego książek. Jaką polecacie na początek?

K 0

kamil6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem z Betssonem. Gdy chcę zagrać jakieś spotkanie i klikam na daną dyscyplinę to wyskakuje mi &quot;ładowanie zakładów&quot; i dalej nic... może mi ktoś pomóc? bo przez to mogę grać tylko spotkania z &quot;najpopularniejszych&quot; ...

Z 0

zakuuuuu28

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
oszukali mnie na jetbull!!!wplacilem kase wygralem 100 euro obrocilem bonus,zrobilem wyplate wszystko ok...a tu nagle...ze dzial finansowy nie wyplacil jeszcze ble ble ble,ciagla sciema trwa juz od miesiaca!co mozna z tym zrobic?gdzie to zglosic?nie grajcie na jetbull!!!

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Szukam osoby dobrej z języka polskiego, która zechce napisać mi kilka zdań odnośnie tego zadania..
Na podstawie trenów IX, X, XI i XIX Kochanowskiego, przedstaw uniwersalne prawdy o godności człowieka w sytuacji życiowej próby..?
Jeżeli nie sprawi to komuś problemu to bardzo proszę ;) pozdrawiam!

erbik 3

erbik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sanok
Mam prośbę i czas ok. 8 minut - jakie pytania można zadać Josephowi Conradowi w sprawie noweli &quot;Tajfun&quot;
mam już, &quot;jak długo pan pisał&quot; &quot;czy miał pan inne pomysły na losy kapitana MacWhirra&quot;

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
a moze na sciagach, albo stronkach z takimi rzeczami poszukaj gdzies wywiadow ze znanymi ludzmi czy pisarzami cos na pewno znajdziesz

erbik 3

erbik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sanok
Niestety nic nie znalazłem, ale znajomy zdążył mi pomóc ;)

pawlikn 51

pawlikn

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Konwertowanie filmów
Sieema
Mam sporo filmów w formacie rmvb. ale niestety na odtwarzaczu dvd mi tego formatu nie czyta. Czy ktoś z was bawił się w konwertowanie z tego formatu np. na avi itp ?
Jakim programem można to zrobić i jak ? :-D

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedyś się bawiłem z konwertowaniem właśnie z rmvb i muszę powiedzieć, że programów do tego jest troche, niby wszystko ok, jednak są problemy z synchronizacją video + audio, możesz zobaczyć WinAVI Video Converter, albo converXtodvd.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olawa
Witam. Może wie ktoś jakim rozmiarem w Anglii jest oznaczana nasza 43... ? chodzi oczywiście o buty.
Już nie trzeba. 8,5 :p

Status
Zamknięty.