>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
jestem na 1 roku polibudy gdańskiej ;p
więc trochę więcej niż 13

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
jestem na 1 roku polibudy gdańskiej ;p
więc trochę więcej niż 13

kurcze malo mam tego... kawalatek ale jak znajde czas to cos Ci moge powiedziec wiecej

maciekpoland 321

maciekpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
nie chodzi mi stronka unibet na Mozilli i IE a dla innych chodzi :|

chodzi o certyfikat wiarygodnosci strony:

Wystąpił problem z certyfikatem zabezpieczeń tej witryny sieci Web:

dajesz

Kontynuuj przeglądanie tej witryny sieci Web (niezalecane).

chyba ze na poczatku dales co innego. musisz to w opcjach ustawic w certyfikatach zeby dla tej strony otwierac to

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Wczoraj dostałem mandat mam trzy druczki ale jeden jest tylko wypełniony, trochę głupa waliłem i na sam koniec pytając policjanta &quot;bo nie chciałem im tego mandatu podpisać bo aż 500zł &quot; czy mam go zapłacić to powiedział że nie będę musiał go płacić jak podpiszę więc podpisałem. Fakt faktem mam te trzy druczki ale jest tylko jeden wypełniony. I teraz pytanie gdzie mogę się dowiedzieć czy mam go zapłacić czy też nie ?
mandat dostałem po pijanemu

jako47 130

jako47

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie trzeba mi jakis numer karty kredytowej znacie jakies stronki ???

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
panowie trzeba mi jakis numer karty kredytowej znacie jakies stronki ???
a znasz moze google? to taka fajna wyszukwiarka ,ktora Ci wszystko da czego poprosisz - serio !
problem wpisac &quot; Karta kredytowa&quot; ? mi wyszukalo 240 tys zdjec ..?

radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Umie ktoś nagrywać gry na ps2 z kompa na płytke? tzn mam obraz płyty
jak masz przeróbke swap albo chip, to gre nagrywasz np. w alcoholu 120% i na płytkach dvd-r, bo plusy najczęsciej nie śmigają

szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Potrzebuje pilnie pomocy z chemi klasa 2 liceum tłuszcze,estry,aminy pisać na PW bym był bardzo wdzieczny za pomoc :wink:

kto_ja 0

kto_ja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
sciagnalem zwykły obraz .iso z neta. nie wystarczy go nagrac na plytke dvd jako obraz?

nie.
Musisz ten obraz umieścić w alcoholu 120% i wtedy on nagra normalnie płytę na PS2, jak się nie mylę jest w nim specjalna funkcja nagrywania płyt na PS2, zaznaczasz w oknie końcowym że ma to być płyta do PS2.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Panowie szukam osoby, która pomoże rozwikłać problem z konfiguracją routera. Tylko proszę o osoby, które naprawde znają się na rzeczy, bo z problemem już nie mogę sobie poradzić jakiś czas... ;) Proszę o PW.

erbik 3

erbik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sanok
Dobra.
Mam problem.
Mianowicie włączam dzisiaj Fife 09 (tak jakoś mnie naszło) no i kariera, poustawiałem wszystko, składy itd. no i gram.
Próbuję rozpocząć, ale nic oO podaje, strzelam wszystko - patrzę, mogę tylko myszką wszystko robić ( ;| )
Wbijam w ustawienia &quot;Klawiatura&quot; no i wszystko git ustawione.
Wie ktoś co zrobić? Proszę o pomoc.
Pozdro.

mlody-8934 3

mlody-8934

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy ktoś orientuje się gdzie jest możliwość kupna krawatu Barcelony ?

floxal 30

floxal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Problem dość nietypowy :p Mianowicie, wylałem dzisiaj (prze maturą - tak na szczęście ???? ) herbate na klawiature :| Klawisze ledwo co się wciskają, strasznie ciężko chodzą... Klawiatura fajna i dosyć droga więc nei chiałbym kupować nowej... i co teraz? popłukać ją tak troche wodą czy tylko szmatką przemyc?? Dzięki za odp ????

princeas 11

princeas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Problem dość nietypowy :p Mianowicie, wylałem dzisiaj (prze maturą - tak na szczęście ???? ) herbate na klawiature :| Klawisze ledwo co się wciskają, strasznie ciężko chodzą... Klawiatura fajna i dosyć droga więc nei chiałbym kupować nowej... i co teraz? popłukać ją tak troche wodą czy tylko szmatką przemyc?? Dzięki za odp ????

rozkrecic i czyscic:] herbata pewnie słodka, to sie bedzie kleic. ja bym wlasnie rozrecil, wszystko obmył wodą, wysuszył, tam gdzie jakies styki watką/patyczkiem do uszu i spirytusem podczyscil i skręcił. powinno hulać

floxal 30

floxal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
rozkrecic i czyscic:] herbata pewnie słodka, to sie bedzie kleic. ja bym wlasnie rozrecil, wszystko obmył wodą, wysuszył, tam gdzie jakies styki watką/patyczkiem do uszu i spirytusem podczyscil i skręcił. powinno hulać
No to trochę przede mną doboty ???? Ale dzięki za info ???? :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.