>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Potrzebujesz pomocy? Napisz. Pomogę.

Status
Zamknięty.
jamajca 0

jamajca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Leczyca
Sprawa wygląda tak ???? mam lapka dosyc dobrego ale ostatnio cos sie z elektryka powalilo i zamiast obrazu mialem rozowe paski na ekranie. Zawiozlem do serwisu to gosciu mnie skroil na 500 zl (i tak myslalem, ze bedzie drozej). Lapek podzialal 2 tygodnie i dzisiaj znow sie zepsul. I teraz moja prosba ???? Zdecydowalem, ze nie warto go znowu naprawiac bo szkoda kasy jak sie ma psuc 2 razy w miesiacu. Moze mi ktos bardziej zorientowany polecic jakiegos w miare dobrego laptopa (moze byc 15-stka) za przystepna cene?

sts1906 3

sts1906

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
DG
2009-11-11 15:00
R.RC.Peruwelz - URS. Du Centre
Zna ktoś moze wynik tego meczu??

dobroduszny 0

dobroduszny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trapi mnie to od dawna ????
czy wnoszenie zakład na mistrza extraligi hokejowej Polskiej
w Unibecie kończy się 15 ??

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
Znacie jakiś podobny sprzęt do ABrocket, itp? Jakie opinie o tym macie?

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LKS Lomza
jeśli ktoś ma info na temat Juventusu Turyn prosze pisać!!!
Interesuje mnie głównie:
-Kontuzje
-Ambicja drużyny (w sensie czy chce im ise grac o najwyższe cele)
powód:
-postawiłem że wyjdą z grupy w LM z 1 miejsca a do tego potrzebują wygranej na wyjeździe z Bordeaux i wygranej u siebie z Bayernem. Bo Macabi Haifa chyba nie wygra z Bordeaux.
Jakieś info??
PISAĆ! ???? ????
PzDr

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Potrzebuję pomocy. Macie link może do bezpłatnych podkładów muzycznych do filmików, prezentacji multimedialnych, itp.? Sporo ludzi tworzy swoje filmy więc ktoś z Was pewnie będzie miał.
Z góry dzięki.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Po dodaniu zakładki do ulubionych (firefox), nie widać obok niej loga, wie ktoś dlaczego ?
dodam, ze robiłem wczoraj format kompa, a wcześniej wszystkie loga się wyświetlały ...
Próbowałem zmieniać w ustawieniach, ale nic z tego nie wynikło ....
z góry dzięki.

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Potrzebuję pomocy. Macie link może do bezpłatnych podkładów muzycznych do filmików, prezentacji multimedialnych, itp.? Sporo ludzi tworzy swoje filmy więc ktoś z Was pewnie będzie miał.
Z góry dzięki.
Niestety sporo się naszukałem i nie znalazłem nic. Naprawdę nikt z Was nie ma w swoich zasobach linków do takich utworów?

pk96 0

pk96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CZW
prosze o pomoc .. sterowniki od głosu
poszukję steronikow do karty graficzniej ...
Asrock ASRock 4CoreDual-VSTA Audio Driver
a dokladnie sterownikow od głosu .
z gody dzieki

w3st 0

w3st

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
zastanawiam sie nad kupnem takich glosnikow:
http://www.allegro.pl/item811551851_potega_basu_w_aucie_bez_tuby_boschmann_500w.html
lub
http://www.allegro.pl/item817131838_boschmann_6x9_pr_6988ngr_elipsy_550w_nowe_gwa.html
tylko ze ja sie nie znam, moze ktos cos powiedziec o tej firmie czy dobra itp.? a jak nie to poradzic inne w podobnej cenie?
Niee ! Tylko nie boszmany ! Boszmany i inne tego typu wynalazki to chińskie podróby, które więcej szumią niż grają.

Jeśli chcesz kupić normalne głośniki do samochodu, a widzę, że mają one być na tył to zainteresuj się firmami takimi jak : JBL, HERTZ czy HELIX. Uwierz mi, lepiej dozbierać brakującą kasę i kupić coś dobrego niż później żałować.

Z tego co widzę to chcesz kupić głośniki na tył. Masz już przednie jakieś? W ogóle to jaki model samochodu i jaką masz średnicę na głośniki?

fokus 0

fokus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kielce
bmw e36 compact, z przodu sa jakies ale nawet nie wiem jaka firma, co do srednicy to wlasnie takie jakie podalem wczesniej

pasiak_forever 55

pasiak_forever

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wiecie może gdzie mogę znaleźć słowa kluczowe do turbo pascala wraz z ich objaśnieniem?

w3st 0

w3st

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wloclawek
bmw e36 compact, z przodu sa jakies ale nawet nie wiem jaka firma, co do srednicy to wlasnie takie jakie podalem wczesniej

Słuchaj. W CA jest taka zasada. Zaczynaj od przodu ;) Nie ma sensu ładować głośników na tył jeśli nie masz czegoś z przodu. Tych na tyle będziesz słyszał ok 60% dźwięków, które wydają z siebie. Wydajesz pieniądze na audio więc chcesz się cieszyć lepszym dźwiękiem. Zaczyna się od przodu, a tył jest ostatni.

Co do głośników to z mojej strony mogę Ci polecić wszystkim siedzącym w temacie CA znane HELIXY - http://allegro.pl/item813751855_helix_dark_blue_62_1_wys_kurier_24h_0zl_dyst_mdf.html . W tej kategorii cenowej nie kupisz lepszych głośników za taką cenę. Komplet jest na prawdę bardzo fajny. Do tego potrzebne są do Twojego autka dystanse z tego co się orientuje. Ty masz 130mm, a to są głośniki 165mm. Dystanse to cena 20-30zł. Jeśli chcesz się cieszyć na prawdę fajnym dźwiękiem to uzbieraj jeszcze trochę kasy i kup coś dobrego niż męczyć się z jakimiś podróbami za 100zł ;)

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.
potrzebuje ciuchów sportowych orginalnych drużynowych np Inter, Arsenalu

Status
Zamknięty.