>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

poszukiwany tytul prosba o pomoc

alkoterror 1,4K

alkoterror

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rotterdam
Nie pamiętam żadnych słow z kawałka ale może jak opiszę mniej więcej klip to ktoś skojarzy. Afroamerynka z jakimś typem tak jakby na domówce w mieszkaniu któraś osba tam gra na gitarze (nie pamiętam czy w całym kawałku czy tylko w refrenie) ona chyba tylko refren śpiewa, palą tam jakieś cygaro lub jointa takie zbliżenia chyba na dym były, gdzieś tam chyba jakaś whisky stała na stole ???? .Ogólnie kawałek taki spokojny i chilloutowy.Klip znalazłem na jakieś hip-hopowej stronie amerykańskiej więc wykonawca coś z hip-hopem wspólnego będzie miał. Miałem w zakładkach ale poszpły wpi... Może ktoś wie ocb

brylant 66

brylant

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
...
Witam, klubowa nutka w tekscie było: &#39;&#39;...make me feel... coś tam crazy...&#39;&#39; często ją słyszę w wielu klubach.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
leci ostatnimi czasy w radiach popowych (eska, rmf) chłop spiewa &#39;are you (jakis czasownik) are you (jakis czasownik) &#39; ????
pomoze ktos?

loozak 24

loozak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam szukam piosenki ale, nie mogę sobie nić przypomnieć co do szukanej piosenki wiem że też śpiewała w niej dziewczyna .
Piosenka z przed jakichś 5/6 lat.
Przypomniało mi się, że koleś na początku piosenki gadał takim zmienionym głosem tak jak by robot czy coś
Piosenka podobna do Natural Dread Killaz - Biba

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Podbiję temat, bo spadł
Jak się nazywa piosenka, pewnie dość stara. Taka mocno chilloutowa, raczej nie reggae, na pewno nie Bob Marley. &quot;For America&quot; (czy coś, bo mało pamiętam) przed refrenem i później taki dość żywy refren :p Jest też coś tam &quot;JUESEJ&quot; ???? ale pewno źle piszę, bo tę piosenkę pamiętam z okresu, gdzie jedynym słowem po angielsku było fak ????
LECIALA W RADIU NON STOP
Dzięki Peziu

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podbiję temat, bo spadł

Jak się nazywa piosenka, pewnie dość stara. Taka mocno chilloutowa, raczej nie reggae, na pewno nie Bob Marley. &quot;For America&quot; (czy coś, bo mało pamiętam) przed refrenem i później taki dość żywy refren :p Jest też coś tam &quot;JUESEJ&quot; ???? ale pewno źle piszę, bo tę piosenkę pamiętam z okresu, gdzie jedynym słowem po angielsku było fak ????
LECIALA W RADIU NON STOP

http://www.youtube.com/watch?v=18LLfZzDYnQ

może to?