>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

poszukiwany tytul prosba o pomoc

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kurde dziś w radiu wpadł mi w ucho taki kawałek, w refrenie(chyba) leci coś w stylu &#39;bejbii bejbii juuuu&#39; taki klimatyczny bicik. Szukałem po top listach w RMF i Radio Zet ale nie mogę znaleźć. Nawet nie wiem w jakim radiu i o ktorej to słyszałem :| jak ktoś pomoże podbije reputę, dziękówa!

wertico 141

wertico

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stolica
Kurde dziś w radiu wpadł mi w ucho taki kawałek, w refrenie(chyba) leci coś w stylu &#39;bejbii bejbii juuuu&#39; taki klimatyczny bicik. Szukałem po top listach w RMF i Radio Zet ale nie mogę znaleźć. Nawet nie wiem w jakim radiu i o ktorej to słyszałem :| jak ktoś pomoże podbije reputę, dziękówa!
Jakie radio ? Bo jak słyszałeś na jakimś rmfmaxxx czy esce to tam jest wałkowanych 30 piosenek na krzyż i się coś znajdzie na bank, a jak na jakieś trójce czy otwartym rmf to będzie ciężej ????

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kuba, właśnie o to chodziło wiesz, dzięki :razz:
wertico RMF sprawdziłem i nie znalazłem tego, nie wiem czy nie słyszałem tego czasem jak byłem w Totomix ok 13:00, ale nie wiem jakie tam ma radio ta laska, sprawdzę eskę i zetke, kurde no nie daje mi ten kawałek spokoju.

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
A czasem nie Pittbull i Back In Time ? [jego song do Facetów w Czerni III]
Najbardziej irytujący utwór 2012 roku...

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czasem nie Pittbull i Back In Time ? [jego song do Facetów w Czerni III]
Najbardziej irytujący utwór 2012 roku...

Nie nie, to nie ten gniot. Ta co poszukuje to taka spokojna. Sprawdziłem jakieś listy przebojów, nowości no i nie ma cholera. Pozostaje słuchać radia i może akurat się trafi.

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dobra, wreszcie dziś znalazłem chodziło o Madcon - Beggin, prawie jak bejbi. :cool:

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Szukam tytułu, mianowicie śpiewa raczej murzyn tak po głosie rozpoznaję, w refrenie coś rzuca Like the seeing can... coś tam.
Często na esce leci, chciałem sprawdzić na odsłuchane bo dzisiaj ok 10 leciało ale niestety nie mają aktualizacji.
???? za pomoc ;)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Jak się nazywa piosenka, polski rap, w tle jakaś laska nawija &quot;łaaaaaaaj&quot; ? ????

keenan 49

keenan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam prośbę co to za aktor z avatara użytkownika AKA SHAKAL?

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
starsza nuta ponad 20lat, hasz hasz (rasz rasz?) spiewaja i to nie zadne pussycaty dollsy :/